Oktay Göktaş 27 Nisan 2021 Paylaş 27 Nisan 2021 oktay bey golf 7 de de iki parca o kısım. stopun bir kismi bagada bir kismi kaportada kalıyor..Orda bir çıkıntı kalıyor o zaman. Hmm zaten bagajı dar bir aracın yükleme penceresini daraltan bir uygulama olmuş. Ben negatif haneye yazdım bunu[emoji28] İlk mesajın sonunda video var. Fotolar gerçek. Bagaj tam çizdiğiniz yerden açılıyor. Stopun bir parçası bagaj kapağı üzerine entegre.Bi izlemekte fayda var. Merak ettim. 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 27 Nisan 2021 Paylaş 27 Nisan 2021 Oktay Göktaş yazdı: Orda bir çıkıntı kalıyor o zaman. Hmm zaten bagajı dar bir aracın yükleme penceresini daraltan bir uygulama olmuş. Ben negatif haneye yazdım bunu bak bu sekilde Yorum bağlantısı
Oktay Göktaş 27 Nisan 2021 Paylaş 27 Nisan 2021 bak bu sekilde Evet, videoyu da izledim, öyle tasarlamışlar ilginç. Ben çok asimetrik şeyleri sevemiyorum, öyle bi takıntım var[emoji51] Yalnız sizin golfteki tasarım güzel. Asimetrik de olsa cam çok genişten geldiği için, sırıtmamış. Golfte gözüme bile takılmamış daha önce, ki polodakini garipsedim. Poloyla ilgili genel görüşüm olumlu ama. Ben yeni halini beğendim. gizli bagaj vardır Abi zaten küçücük bagaj, gizleyelim tamamen demiş olabilirler[emoji28][emoji28] 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Nisan 2021 Paylaş 27 Nisan 2021 https://youtu.be/Zvf1wKkUl58?t=448 https://youtu.be/Zvf1wKkUl58?t=454 1 Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 27 Nisan 2021 Paylaş 27 Nisan 2021 Arka tamponu beğenmedim, sahte egzoz görüntüsü çok çirkin. 1 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 27 Nisan 2021 Paylaş 27 Nisan 2021 Servet Aydın yazdı: Eyüp geçmiş olsun. Habersiz bırakma bizi Sağolasın Servet abi çok şükür iyiyim şimdi. Test sonucu negatif çıktı. 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 28 Nisan 2021 Paylaş 28 Nisan 2021 Sağolasın Servet abi çok şükür iyiyim şimdi. Test sonucu negatif çıktı. Çok şükür [emoji106] 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 28 Nisan 2021 Paylaş 28 Nisan 2021 Teşekkür ederim hocam. Çok şükür testim negatif çıktı ve doktorun verdiği ilaçları kullanınca şu anda kendimi daha iyi hissediyorum. Bir de şu forumdaki muhabbetten dolayı zaman nasıl aktı gitti anlayadım. Geçmiş olsun. Yine de birkac gün dikkat et hanım filyasyonda bilirsin o pozitif olduktan sonra benim 5. gün pozitif çıkmıştı. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 28 Nisan 2021 Paylaş 28 Nisan 2021 (düzenlendi) Oktay Göktaş yazdı: Orda bir çıkıntı kalıyor o zaman. Hmm zaten bagajı dar bir aracın yükleme penceresini daraltan bir uygulama olmuş. Ben negatif haneye yazdım bunu Bi izlemekte fayda var. Merak ettim. bende far kısmını ve özellikle sahte egzostt furyasını sevmedim... bende böyle mesela, arka stoplar simetrik kesili vs. aslında sebebi belli, polo cliodan 5 cm kadar daha dar, o farları dengeli şekilde kesememişler, sanırım dışta kalan ana parçaya yer kalmamış, bagaj kapağına girmek zorunda kalmışlar... aydınlatma şeklide ciloyla aynı gibi olmuş polonun... 28 Nisan 2021 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 28 Nisan 2021 Paylaş 28 Nisan 2021 Arkasını t-roc'tan esinlenmişler. Stoplar klasik VW tarzının dışına çıkmış, biraz büyük kalmış. Ama arka görüntü yine de kompakt ve şık. İçini canlı görmek lazım, pek bişey değişmemiş gibi. Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 28 Nisan 2021 Yazar Paylaş 28 Nisan 2021 Arabanın kalıbıyla oynamadan yeni marka imajını mümkün olduğunca yansıtmaya çalışmışlar. Sağa sola biraz eklenti, biraz ışık oyunu, iç mekanda yenilemeler, al sana makyajlı model. Köklü değişiklik(!) isteyenler Mk7'yi bekleyecekler Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Nisan 2021 Paylaş 28 Nisan 2021 Ali Cihangiroğlu yazdı: aydınlatma şeklide ciloyla aynı gibi olmuş polonun yeni maserati de kılyodan esinlenecekmiş, tesla fransızlara yalvarıyormuş, nolur çizim verin diye... röno menü çıkacamış iskendircilerde Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 28 Nisan 2021 Paylaş 28 Nisan 2021 (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: yeni maserati de kılyodan esinlenecekmiş, tesla fransızlara yalvarıyormuş, nolur çizim verin diye... röno menü çıkacamış iskendircilerde şu fransızları hiç sevmem ama düştüğümüz hale bak, renoğğğ övüyoruz burada renoğ döner menüyü tuttum yalnız, iş yapar haaa sen bırak renoğu masertiyi, bugün reno yarın başkası, satarım gider, esas bizim TOGG var duman edicez ortalığı, gerçi tasarım koremiydi bizim tank gibi ama olsun, sonuçta bizim diyorlar ona bakalım, yapsınlarda alayını şutlayıp kendi aracımıza binelim... tabii öncesi ağır sanayi hamlesi, enerji kaynak hamlesi, topluma hard reset sonrası sıfırdan kurucu yazılımı yüklemek lazımki bunun içinde 2. bir Atatürk lazım, işimiz zor ama imkansız değil klonlasak olurmu acep, hafızayı ne yapıcaz ama, neyse...., bilirsinki bizde zor iş diye birşey yoktur hallederiz, imkansız denen şeyde bizde biraz zaman alır o kadar 28 Nisan 2021 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Nisan 2021 Paylaş 28 Nisan 2021 Ali Cihangiroğlu yazdı: sonuçta bizim diyorlar ona bakalım, yapsınlarda alayını şutlayıp kendi aracımıza binelim... aklıma bir yazı geldi, yazayım... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 28 Nisan 2021 Paylaş 28 Nisan 2021 Ali Cihangiroğlu yazdı: şu fransızları hiç sevmem ama düştüğümüz hale bak, renoğğğ övüyoruz burada renoğ döner menüyü tuttum yalnız, iş yapar haaa sen bırak renoğu masertiyi, bugün reno yarın başkası, satarım gider, esas bizim TOGG var duman edicez ortalığı, gerçi tasarım koremiydi bizim tank gibi ama olsun, sonuçta bizim diyorlar ona bakalım, yapsınlarda alayını şutlayıp kendi aracımıza binelim... tabii öncesi ağır sanayi hamlesi, enerji kaynak hamlesi, topluma hard reset sonrası sıfırdan kurucu yazılımı yüklemek lazımki bunun içinde 2. bir Atatürk lazım, işimiz zor ama imkansız değil klonlasak olurmu acep, hafızayı ne yapıcaz ama, neyse...., bilirsinki bizde zor iş diye birşey yoktur hallederiz, imkansız denen şeyde bizde biraz zaman alır o kadar Ali ön ızgara sence balina ağzına benzemiyor mu? amblem yok bi ızgara..çok fazla. bak aşağıdaki orana Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Nisan 2021 Paylaş 28 Nisan 2021 (düzenlendi) ızgarada yeni modayı bmw tayin eder balina falan hikaye, megalodon oldu ızgaralar 28 Nisan 2021 tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 28 Nisan 2021 Paylaş 28 Nisan 2021 Bmw kale kapısı, parmaklık vs takacak yeni modelinde 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 28 Nisan 2021 Paylaş 28 Nisan 2021 (düzenlendi) Mehmet Göktürk yazdı: Ali ön ızgara sence balina ağzına benzemiyor mu? amblem yok bi ızgara..çok fazla. bak aşağıdaki orana en güzel Golf tipi bu bence ve evet benziyor sanki... Çağlar Bayur yazdı: ızgarada yeni modayı bmw tayin eder balina falan hikaye, megalodon oldu ızgaralar ızgaramı, mangal mı ..... Serveeeetttt 28 Nisan 2021 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts