Furkan Sumer 18 Nisan 2021 Yazar Paylaş 18 Nisan 2021 böyle gelse sürpriz olmaz sanırım? Yorum bağlantısı
Ercüment Yıldırım 19 Nisan 2021 Paylaş 19 Nisan 2021 Ön taraf biraz kia gibi. Sadece düz bir araba olmuş. Belki pejo serisinin önüne geçmesin diye böyle sade yapmışlardır. Fiyat konusunda pejonun altında kalırsa insanlar almayı düşünür. Yorum bağlantısı
Oğulcan Akıncıoğlu 19 Nisan 2021 Paylaş 19 Nisan 2021 Ben beğendim ama Peugeout ortaklığı sonrası bir adım gerideyim artık Opel’e karşı.Kemikli sert yapısını koruyorsa sorun yok tecrübe edemedim henüz.1.6 180 veya 225 hp olan motoru koysalar ne güzel olur. Yorum bağlantısı
Süleyman Can 19 Nisan 2021 Paylaş 19 Nisan 2021 Geçmişten bugüne en heybetli ve yakışıklı astra J kasaydı bana göre. Bunun haricinde H kasa da hem genç hem memur arabası olmayı başaracak tasarıma sahipti. Halen daha temiz astra H bulsam alırım, 2000 model astra classiclerin (içi hariç) tasarımı bile geçen yıllara rağmen o kadar eski durmuyor. Bence en kötü tasarıma sahip astra K kasadır. Bunun en büyük sebebi neredeyse 1.5 ton olan heybetli J kasadan sonra birden bire 1250 kg lere kadar zayıflayan iddaalı gözükmeyen tasarıma geçmeleri oldu. Sonra satıldı şimdi peugeot'nun elinde yeniden değişecek. Yeni Opel Mokka nın tasarım dili ile çizilmiş belli ki. Far ve arka stop grubu yeni mokka'dan. Tasarımı bana göre gayet güzel olmuş, PSA'nın motorları GM'ye göre daha verimli dolayısıyla motor şanzıman konusunda sıkıntı çıkarmayacaktır. Sonuç olarak ne olursa olsun artık Opel DNA'sı astra'da dahi kalmadı tarihe karıştı. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 5 Eylül 2022 Paylaş 5 Eylül 2022 Çok pahalı çıktı. Otomatik boş paket benzinli astra, full paket 1.5 corolla’dan daha pahalı. corolla hybrid orta paket ile astra boş paket aynı fiyat dizel astra boş paket ile full hybrid corolla aynı fiyat Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 5 Eylül 2022 Paylaş 5 Eylül 2022 rekabette zorlanır. Zaten araba pahalı şey artık Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 5 Eylül 2022 Paylaş 5 Eylül 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Çok pahalı çıktı. Otomatik boş paket benzinli astra, full paket 1.5 corolla’dan daha pahalı. corolla hybrid orta paket ile astra boş paket aynı fiyat toyota iyidir bu durumda. Oğulcan Akıncıoğlu yazdı: Ben beğendim ama Peugeout ortaklığı sonrası bir adım gerideyim artık Opel’e karşı.Kemikli sert yapısını koruyorsa sorun yok tecrübe edemedim henüz. 1.6 180 veya 225 hp olan motoru koysalar ne güzel olur. Fiat, PSA ya da girdi biliyorsunuzdur herhalde. Her canlı bir gün fiat tadacaktır bu gidişle. PSA da FCA nın bir parçası oldu. doblo bile berlingo toyota vsvsvs ile aynı artık. Yorum bağlantısı
Süleyman Can 5 Eylül 2022 Paylaş 5 Eylül 2022 Türkiye piyasasını kaybetmemek için yuksek doviz kurunu amorti etsin diye düşük kar marjindan satış fikri artik kalmayacak belli ki. Yerli üretim araçlarda bu politika halen var ama diğer üreticiler alan alir moduna girdi. Steamdeki oyun firmalari bile sabit kurdan çıktıysa koca arabalara şaşırmamak lazım. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Eylül 2022 Paylaş 5 Eylül 2022 listeye bakınca, altın ons fiyatı fırlar çıkarımı yapılabilir ytd Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 5 Eylül 2022 Paylaş 5 Eylül 2022 Çağlar Bayur yazdı: listeye bakınca, altın ons fiyatı fırlar çıkarımı yapılabilir ytd yav 1700’de kaldı. Maliyeti zaten 1300 dolar ons’un. Beklemekten helak olduk Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Eylül 2022 Paylaş 5 Eylül 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: yav 1700’de kaldı. Maliyeti zaten 1300 dolar ons’un. Beklemekten helak olduk teslan var ve evde şarj ediosun gibi sabırlı olmalısın 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 5 Eylül 2022 Paylaş 5 Eylül 2022 Fiat Egea Sedan 1.5 Hibrit Lounge 701.900 TL olmuş kampanyalı fiyatı Egea ve YEDİYÜZBİRBİN TL 1 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 5 Eylül 2022 Paylaş 5 Eylül 2022 Çağlar Bayur yazdı: 830 gr en ucuzdan salça 23 TL çamur o. Ev salçası 80 lira Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Eylül 2022 Paylaş 5 Eylül 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: çamur o. Ev salçası 80 lira almaya gitmesi 600tl leri aşarsa sıkıntı Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 5 Eylül 2022 Paylaş 5 Eylül 2022 İBB-Bayrampaşa Sebze ve Meyve Hali https://maps.app.goo.gl/TiYoWhSiR1NGKZ1r8?g_st=ic Salça sos menemen işi bitti. Biber çok pahalıydı. Az alıp pay yaptık sosa. Bu sene böyle oldu artık. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Eylül 2022 Paylaş 5 Eylül 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Biber çok pahalıydı. Az alıp pay yaptık sosa. bir biber kurmuşum, kavanoza dıştan elini sür, 2 hafta çekirdek yesen bile acı gelir 3 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 6 Eylül 2022 Paylaş 6 Eylül 2022 Buradan bile acı geldi kafi. Havadan ekmek baniyorum artık restoran camına da gerek yok. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 Eylül 2022 Paylaş 6 Eylül 2022 Metin Akbal yazdı: Buradan bile acı geldi kafi. Havadan ekmek baniyorum artık restoran camına da gerek yok. gaz mı bu 😁 para üstünü de istersin 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 6 Eylül 2022 Paylaş 6 Eylül 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: gaz mı bu 😁 para üstünü de istersin Yemeğin buğusuna akçenin sesi demiş hoca 😁 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 6 Eylül 2022 Paylaş 6 Eylül 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: çamur o. Ev salçası 80 lira Bi konu açmadın buraya salça olalım bari 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 6 Eylül 2022 Paylaş 6 Eylül 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: yav 1700’de kaldı. Maliyeti zaten 1300 dolar ons’un. Beklemekten helak olduk bekleeee 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 Eylül 2022 Paylaş 6 Eylül 2022 Köksal Yılmaz yazdı: Bi konu açmadın buraya salça olalım bari satılı… pardon 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts