Çağlar Bayur 16 Nisan 2021 Paylaş 16 Nisan 2021 Emre Şimşek yazdı: Doblo, Caddy ile çok farklı. sınıf kalite sürüş olarak onlar ile ilgisi yok tabii, toyota saddece pazarlama stratejisi olarak duyurmuştu zaten gerçekleşmedi. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Nisan 2021 Paylaş 16 Nisan 2021 Mücahit Erdem yazdı: Evren Erakçora yazdı: Aslında mantık station wagon diyor, bagaj geniş, nispeten hafif, sedandan farklı olmayan sürüş, ama sadece mantık yeterli değil. Tam olarak bizim kullanım amacımıza uygun araçlar swlar. Bir çok ihtiyacı tek başına karşılıyor ama ne hitmetse pek sevilmedi bizim ülkemizde. pazarlamanın becerisidir, bmw artık sadece otomatik şanzıman ithal edene kadar, kimse otomatik bmw almazdı, subaru sedan olana kadar spor arabalar sadece Hb olurdu gibi... steyşın pastel sarı bir mercedes Türk galerisine gelse, demirbaş olar kalır kimse almaz mesela bizde. 3 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 16 Nisan 2021 Yazar Paylaş 16 Nisan 2021 Mehmet Yeter yazdı: Yıl olarak bilmiyorum ama nette sizin araca 1620 mm tiguan ise 1643 mm yazmışlar. Bu araçların lastik yükseliğinden ziyade tavanları yüksek. Mahalledeki suv tarzı araçlarla yan yana park edince aralarında çok fark olmadığını görüyorum. Az önce karış ve parmakla ölçüp sonra evde karış ve parmağı cetvelde ölçtüm, yani hata payım olabilir. Benim arabanın yerden yüksekliği 16 cm ise Tiguan R line 24 cm. Yani arada yaklaşık 9 cm fark var. Şöyle bir düşününce bu fark bana iç alanda ferahlık olarak geri dönüyor. Çünkü yükseklikleri neredeyse aynı. İnternetteki gibi 2,3 cm olması mantıklı geliyor. Furkan Sumer yazdı: Comfort Extra mı? Evet abim. Ek olarak hız sabitleyici var. Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 16 Nisan 2021 Paylaş 16 Nisan 2021 Emre Şimşek yazdı: Az önce karış ve parmakla ölçüp sonra evde karış ve parmağı cetvelde ölçtüm, yani hata payım olabilir. Benim arabanın yerden yüksekliği 16 cm ise Tiguan R line 24 cm. Yani arada yaklaşık 9 cm fark var. Şöyle bir düşününce bu fark bana iç alanda ferahlık olarak geri dönüyor. Çünkü yükseklikleri neredeyse aynı. İnternetteki gibi 2,3 cm olması mantıklı geliyor. Evet abim. Ek olarak hız sabitleyici var. Aynen zaten suvun farkı yerden bir miktar yüksek olması ancak dediğiniz gibi mpvlerdeki avantaj ise araca iç alanda ferahlık veriyor. Ayrıca bagaj alanında rahat eşya koyma ve tavana kadar yığabilme şansı veriyor. Fiestada iken yaşadığım bagaj problemini bu aracımda yaşamıyorum. Sizin aracın bagaj çok daha geniş. Birkaç ay önce bizim araçta tekli koltuk taşıdık. Koltukların tek tek katlanması ve kolay katlanması da ayrı bir avantaj sağlıyor. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Nisan 2021 Paylaş 16 Nisan 2021 Emre Şimşek yazdı: Az önce karış ve parmakla ölçüp komşu görmedi umarım gece gece... 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 16 Nisan 2021 Paylaş 16 Nisan 2021 Çağlar Bayur yazdı: komşu görmedi umarım gece gece... Geçen bir inşaata gittik gezmeye. Öylesine gittik yanımızda teçhizat yok. Bi yer kafama takıldı. İnşaattan arkadaşa dedim yanında metre var mı? Dedi yok. Ben de karışımın ölçüsünü biliyorum. Başladım karışla ölçmeye. Zaten beni işle işgili kıl biliyor herkes. 2 gün sonra kurumda ismim çıktı. Tansu karışla inşaat ölçmeye başladı dediler 😀 4 5 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 16 Nisan 2021 Paylaş 16 Nisan 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Ben de karışımın ölçüsünü biliyorum. Başladım karışla ölçmeye. Zaten beni işle işgili kıl biliyor herkes. 2 gün sonra kurumda ismim çıktı. Tansu karışla inşaat ölçmeye başladı dediler 😀 biri karısla ölcer, biri tükenmez kalemle boyar..biz nereye düstük arkadas 😂😂 2 2 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 16 Nisan 2021 Paylaş 16 Nisan 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Evde, okulda, araba boy boy şerit metre var ek olarak indirimdeyken 50 m lik lazermetre aldım. Yada iPhone da mesafe ölçme uygulaması var çok hoşuma gitti. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 17 Nisan 2021 Yazar Paylaş 17 Nisan 2021 Metin Uzunoğlu yazdı: Evde, okulda, araba boy boy şerit metre var ek olarak indirimdeyken 50 m lik lazermetre aldım. Yada iPhone da mesafe ölçme uygulaması var çok hoşuma gitti. Çöp atmaya inmiştim aksi gibi telefon da yanımda değildi. Çağlar Bayur yazdı: komşu görmedi umarım gece gece... 1 tanecik komşum o benim ya onun katlanır aynalarını söküp benim arabaya taksam bişey demez galiba sanırsam herhalde 😬 1 1 Yorum bağlantısı
Ercüment Yıldırım 17 Nisan 2021 Paylaş 17 Nisan 2021 Gitsin boş verin. Civic çok. Tabi ki bu daha güzel [emoji1] Benim de hep aklımda olan bir araba ama o göstergeler yok mu ortaya doğru kaçmış, onlar pek sevdirmedi kendini.Civic i belki ben alırdım ondan üzüldüm [emoji23] Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 17 Nisan 2021 Yazar Paylaş 17 Nisan 2021 Ercüment Yıldırım yazdı: Tabi ki bu daha güzel Benim de hep aklımda olan bir araba ama o göstergeler yok mu ortaya doğru kaçmış, onlar pek sevdirmedi kendini. Civic i belki ben alırdım ondan üzüldüm Civic beni üzdü ya, alan adam burun kıvıra kıvıra bi dünya fiyat kırdı. Büyük kazası yoktu ama ön panel boyalı, arka panel değişik çıkınca iyi bazarlık etti. Ben de bayağı uygun fiyata verdim gitti. Dosta versem mahcup olabilirdim yukarıda yazdıklarımdan ötürü 1 Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 17 Nisan 2021 Paylaş 17 Nisan 2021 hayırlı olsun emre güle güle kullanın 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Nisan 2021 Paylaş 17 Nisan 2021 Emre Şimşek yazdı: Civic beni üzdü ya, alan adam burun kıvıra kıvıra bi dünya fiyat kırdı. Büyük kazası yoktu ama ön panel boyalı, arka panel değişik çıkınca iyi bazarlık etti. Ben de bayağı uygun fiyata verdim gitti. Dosta versem mahcup olabilirdim yukarıda yazdıklarımdan ötürü ben arabamı alırken kpomple boyalı olduğu için çok sevinçli idim halbuki, motoru da sıfırdı sevincim katlandı 2 Yorum bağlantısı
Ercüment Yıldırım 17 Nisan 2021 Paylaş 17 Nisan 2021 Civic beni üzdü ya, alan adam burun kıvıra kıvıra bi dünya fiyat kırdı. Büyük kazası yoktu ama ön panel boyalı, arka panel değişik çıkınca iyi bazarlık etti. Ben de bayağı uygun fiyata verdim gitti. Dosta versem mahcup olabilirdim yukarıda yazdıklarımdan ötürüAnladım hayırlısı. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 17 Nisan 2021 Yazar Paylaş 17 Nisan 2021 Çağlar Bayur yazdı: ben arabamı alırken kpomple boyalı olduğu için çok sevinçli idim halbuki, motoru da sıfırdı sevincim katlandı Benimki de komple boyalı idi ve yeniden boya istiyordu. O yüzden sevinemedim🙈 Motoru konusunda ve arabaya yaptıklarım konusunda alnım ak idi. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Nisan 2021 Paylaş 17 Nisan 2021 Emre Şimşek yazdı: alan adam burun kıvıra kıvıra bi dünya fiyat kırdı. vesile ile biki haftaya hatasız diye ilan da görülebilir şaşırmamalı 2 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 17 Nisan 2021 Yazar Paylaş 17 Nisan 2021 Çağlar Bayur yazdı: vesile ile biki haftaya hatasız diye ilan da görülebilir şaşırmamalı Bu saatten sonra isterse içine kola koysun içsin:) ————————— Arabayı teslim alırken kriko- avadanlık takımını bulamamıştık. Stepneyi çatıdan indirirken her yeri kolaçan ettik yoktu. 2 gün sonra arabanın içinde buldum avadanlığı. Arkadaşıma resim attım haberi yok bu bölmeden 😂 Bagaj havuzu üzerini örtmüş ben de görememiştim. Kitapçığı okurken fark ettim.. 3 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 17 Nisan 2021 Paylaş 17 Nisan 2021 Emre Şimşek yazdı: Bu saatten sonra isterse içine kola koysun içsin:) ————————— Arabayı teslim alırken kriko- avadanlık takımını bulamamıştık. Stepneyi çatıdan indirirken her yeri kolaçan ettik yoktu. 2 gün sonra arabanın içinde buldum avadanlığı. Arkadaşıma resim attım haberi yok bu bölmeden 😂 Bagaj havuzu üzerini örtmüş ben de görememiştim. Kitapçığı okurken fark ettim.. Dikkat et japon mapon birileri cikmasin cepten bölmeden 😂 Bide kitapcık okurken farkettim ne demek? 😱 Kitapcik okumak nedir 😂 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 17 Nisan 2021 Paylaş 17 Nisan 2021 Konu başlığının değişme vakti geldi bence . Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 17 Nisan 2021 Paylaş 17 Nisan 2021 Yeni arabanın hevesi heyecanı ne güzel oluyor 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 17 Nisan 2021 Yazar Paylaş 17 Nisan 2021 Köksal Yılmaz yazdı: Yeni arabanın hevesi heyecanı ne güzel oluyor He valla abi ev aldık alalı değişim olmamıştı iyi geldi bu. Kaç yıl aradan sonra AliExpress’ten led sipariş ettim:) 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 17 Nisan 2021 Paylaş 17 Nisan 2021 Emre Şimşek yazdı: Bagaj havuzu üzerini örtmüş Koltuk çıkmadı mı 😁 1 Yorum bağlantısı
Ercüment Yıldırım 17 Nisan 2021 Paylaş 17 Nisan 2021 Dikkat et japon mapon birileri cikmasin cepten bölmeden [emoji23] Bide kitapcık okurken farkettim ne demek? [emoji33] Kitapcik okumak nedir [emoji23][emoji23]Eski bir reklam vardı farda adam fener tutardı, bagajda bipbip eden adam 2 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 17 Nisan 2021 Paylaş 17 Nisan 2021 bendeki yaris'in krikosunu şöför koltuğu altında gördüğümdeki şaşkınlığım geldi aklıma.Yolda kalsak hayatta aklıma orda kriko olacağı gelmezdi Emre Şimşek yazdı: Bu saatten sonra isterse içine kola koysun içsin:) ————————— Arabayı teslim alırken kriko- avadanlık takımını bulamamıştık. Stepneyi çatıdan indirirken her yeri kolaçan ettik yoktu. 2 gün sonra arabanın içinde buldum avadanlığı. Arkadaşıma resim attım haberi yok bu bölmeden 😂 Bagaj havuzu üzerini örtmüş ben de görememiştim. Kitapçığı okurken fark ettim.. 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 17 Nisan 2021 Paylaş 17 Nisan 2021 bu ne bee... Ben 3 sayfa bekletmistim.hemen yazmissin.. tadi yok [emoji19] Neyse tekrar hayirli olsun. Guzel aractir.Ben hala arabanın fotosunu koymadım [emoji23] 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts