Emre Şimşek 14 Ekim Yazar Paylaş 14 Ekim Ani bir kararla sevdiğim bir abime sattım. Araç Dalaman’da kaldı. Yenisinin konusunu açacağım. Hayırlı olsun. 2 1 2 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 14 Ekim Paylaş 14 Ekim Emre Şimşek yazdı: Ani bir kararla sevdiğim bir abime sattım. Araç Dalaman’da kaldı. Yenisinin konusunu açacağım. Hayırlı olsun. Araç ilansız satılır. İlan da neymiş. 350 den korktun dimi 2 3 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 14 Ekim Yazar Paylaş 14 Ekim Tamer Topaç yazdı: Araç ilansız satılır. İlan da neymiş. 350 den korktun dimi 350’ye de verebilirdim arabayı ama ona yüksek geldi fiyatı (350x2) gibi bir şeydi çünkü😃 2 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 14 Ekim Yazar Paylaş 14 Ekim Arabada ilk defa eksper yapıldı bugün. 3 değişen 4 boya çıktı, galerici olsa epey üzülürdü almadan dönerdi. Kaskolu binilmiş ufak tefek kazalar geçirmiş büyük kazası yok, gereken neyse o yapılmış bir araba olumca alıcı hiç sorun etmeden aldı. 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 14 Ekim Paylaş 14 Ekim Alınan da satılan da hayırlı olsun, kazasız belasız ve cezasız sürüşler dilerim. 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 14 Ekim Paylaş 14 Ekim Yine ortalık karışacak alan satan takas yapan Hayırlı olsun Emre 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Ekim Paylaş 14 Ekim Adnan Çakır yazdı: takas yapan takas yasak, senet diyecen 1 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 14 Ekim Paylaş 14 Ekim Hayırlı olsun Emre Erken haberim olaydı, eve gelir fotoğrafını çeker, ahanda buraya atardım vallahi 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 14 Ekim Yazar Paylaş 14 Ekim Çağlar Bayur yazdı: takas yasak, senet diyecen Senet dedik biz valla satışta 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Ekim Paylaş 15 Ekim Emre Şimşek yazdı: Senet dedik biz valla satışta tüik e göre satışlarda ki nakit kulanım oranı %1 e düşmüş 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts