Tansu Kalafatoğlu 21 Mart Paylaş 21 Mart Aylık hava durumu aşağı yukarı tahmin veriyor. Mart nisan geceleri ayaz var. Nisan ortası yazlık geçişi yapılır ancak istanbulda. Gündüz 20 dereceyi görüyor ama. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 21 Mart Paylaş 21 Mart Murat Sahın yazdı: 350 teklif ederken hiç çürümeden bahsetmiyordun? 300ü nası vercez çürütmezsek? 1 2 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 28 Mart Yazar Paylaş 28 Mart Oğuzkan Erışık yazdı: 300ü nası vercez çürütmezsek? 350 vermezsen nası dövücez seni? 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 28 Mart Paylaş 28 Mart Emre Şimşek yazdı: 350 vermezsen nası dövücez seni? Bayramda geliyor musun buraya? Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 28 Mart Yazar Paylaş 28 Mart Oğuzkan Erışık yazdı: Bayramda geliyor musun buraya? Gelicem ama bizim bebeler kalabalıktır bulaşma onlar da döver:) Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 28 Mart Paylaş 28 Mart Emre Şimşek yazdı: Gelicem ama bizim bebeler kalabalıktır bulaşma onlar da döver:) Haberleşelim geldiğinde muhakkak. Bende şehir dışına çıkayım 1 2 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 28 Mart Yazar Paylaş 28 Mart Oğuzkan Erışık yazdı: Haberleşelim geldiğinde muhakkak. Bende şehir dışına çıkayım Çık ama döneceğin yer kürkçü dükkanı 2 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 28 Nisan Yazar Paylaş 28 Nisan Oğuzkan’ın arabasına iyi bakıyorum. Kaputun içini biraz temizledim. Motor koruma kapağını boyadım. Güzelce parlattım. Satışa kalan gün: 240 3 2 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 28 Nisan Paylaş 28 Nisan 350tlye el sıkıştınız yani. Helal olsun Emre hocam. koş @Oğuzkan Erışık araba hazır. 1 2 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 28 Nisan Yazar Paylaş 28 Nisan Mehmet Yeter yazdı: 350tlye el sıkıştınız yani. Helal olsun Emre hocam. koş @Oğuzkan Erışık araba hazır. 350’yi hatırlatmayaydınız iyiydi🙂 3 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 28 Nisan Paylaş 28 Nisan Emre Şimşek yazdı: 350 vermezsen nası dövücez seni? Öhöm. 3 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 9 Mayıs Yazar Paylaş 9 Mayıs Satışa kalan 230 gün. Arka tampon çirkindi. Boyattım. Boyanmışken komple pasta cila yaptırdım. O pürüzsüz teni artık beni mest ediyor. 😍 Maaşallah 🧿 demeyi unutmayalım. 🧿 🧿 sağ arkadaki brakette kırık var, yenisini almam gerekiyor.. 11 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 9 Mayıs Paylaş 9 Mayıs Pek çirkin olmuş ne öyle parıl parıl.. Fırçayla yıka her seferinde. Hemen eski haline dönsün 3 Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 9 Mayıs Paylaş 9 Mayıs Emre Şimşek yazdı: Satışa kalan 230 gün. Arka tampon çirkindi. Boyattım. Boyanmışken komple pasta cila yaptırdım. O pürüzsüz teni artık beni mest ediyor. 😍 Maaşallah 🧿 demeyi unutmayalım. 🧿 🧿 sağ arkadaki brakette kırık var, yenisini almam gerekiyor.. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Mayıs Paylaş 9 Mayıs üstü kapalı mekan da var tam boya koruma atılacak kıvamda 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 9 Mayıs Yazar Paylaş 9 Mayıs Çağlar Bayur yazdı: üstü kapalı mekan da var tam boya koruma atılacak kıvamda Koruma demişken bagaj eşiğinde şeffaf film vardı aynısından nasıl bulabilirim? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Mayıs Paylaş 9 Mayıs Emre Şimşek yazdı: bagaj eşiğinde şeffaf film vardı aynısından orjinalde olan bir yapışkan ise yedek parçacılar getirebilir, veya aynı şekilde bir folyocuda kesilebilir eskinin görünümü mevcut ise, 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 9 Mayıs Paylaş 9 Mayıs Emre Şimşek yazdı: Koruma demişken bagaj eşiğinde şeffaf film vardı aynısından nasıl bulabilirim? Bende var hemde bayağı sağlam birşey. Girintili çıkıntılı yere çekmeyeceksen göndereyim. Ama ölçü vermen lazım 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 9 Mayıs Yazar Paylaş 9 Mayıs Oğuzkan Erışık yazdı: Bende var hemde bayağı sağlam birşey. Girintili çıkıntılı yere çekmeyeceksen göndereyim. Ama ölçü vermen lazım Sana ölçü vereceğim gardaş 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 10 Mayıs Paylaş 10 Mayıs Mis gibi olmuş valla, maşallah Benim sağ arka çamurluğu kasap boyamış zamanında, benimkinin de boya ve pasta cilaya ihtiyacı var. Şu haliyle bile sadece yıkadığımda aşık oluyorum, bi de seninki gibi pasta cila falan atılacak, gece arabada yatarım vallahi 1 2 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 10 Mayıs Yazar Paylaş 10 Mayıs Abi sorma sanayiden çıkarken korka korka sürüyorum arabayı ben de korkuyorum çizilecek diye. Hani şu kamyonla arabasının arasında kendini siper eden dayı var ya onun gibiyim 😅 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Mayıs Paylaş 10 Mayıs boyalı araba ile yanlamak kadar zevklisi yok 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts