Emre Şimşek 22 Aralık 2023 Yazar Paylaş 22 Aralık 2023 Cem Işık yazdı: Bu foto feyk.. eski yeni hali derken biri ön kapı diğeri arka kapı.. Yer mi anadolu çocuğu? Hahah. Forumca anlaşılması 15 gün sürdü ama neyse ki ön kapıyı da bitirmişim artık:) yedi bence Oğuzkan Erışık yazdı: AlırızzZZzZzZz 😂 Seneye sene sonu inşallah değiştirme planım var 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 22 Aralık 2023 Paylaş 22 Aralık 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: AlırızzZZzZzZz Biri, şu adamı engellesin forumdan 4 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 22 Aralık 2023 Paylaş 22 Aralık 2023 İsa Acar yazdı: Biri, şu adamı engellesin forumdan Tek gitmem birinin elinden tutarım 8 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Aralık 2023 Paylaş 22 Aralık 2023 kapı içinde bile boyanan değişen 3 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 22 Aralık 2023 Yazar Paylaş 22 Aralık 2023 Çağlar Bayur yazdı: kapı içinde bile boyanan değişen Değeri ne kadar arttı dimi? 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 22 Aralık 2023 Paylaş 22 Aralık 2023 Emre Şimşek yazdı: Değeri ne kadar arttı dimi? 350 lira. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 22 Şubat Yazar Paylaş 22 Şubat Haftaya Çarşamba gününe muayene randevusu aldım. 2 Yorum bağlantısı
İsa Acar 22 Şubat Paylaş 22 Şubat Fiyatlar uçmuş yahu, ben en son 300 TL falan vermiştim muayene için Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 22 Şubat Yazar Paylaş 22 Şubat İsa Acar yazdı: Fiyatlar uçmuş yahu, ben en son 300 TL falan vermiştim muayene için 1821₺ diyor abi. Gidince netleşecek. umarım pos vardır o kadar parayı cepte taşıyamam. Bir de bu Köyceğiz geçici istasyon yerini bulmam lazım. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 22 Şubat Paylaş 22 Şubat Emre Şimşek yazdı: umarım pos vardır o kadar parayı cepte taşıyamam. Var ama komisyon da var. 2 Yorum bağlantısı
İsa Acar 22 Şubat Paylaş 22 Şubat Emre Şimşek yazdı: 1821₺ diyor abi. Gidince netleşecek. umarım pos vardır o kadar parayı cepte taşıyamam. Bir de bu Köyceğiz geçici istasyon yerini bulmam lazım. Ortaca' ya sabit istasyon yapılacakmış, muhtemelen bir dahaki döneme yetişir ama diğerinden bilgim yok Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 22 Şubat Paylaş 22 Şubat İsa Acar yazdı: Fiyatlar uçmuş yahu, ben en son 300 TL falan vermiştim muayene için Aile hekimine mi gittiniz İsa hocam. 3 Yorum bağlantısı
İsa Acar 22 Şubat Paylaş 22 Şubat Mehmet Yeter yazdı: Aile hekimine mi gittiniz İsa hocam. Arada baya al-sat yapınca muayene işini unuttum 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 22 Şubat Yazar Paylaş 22 Şubat Sani Gerşon yazdı: Var ama komisyon da var. Direkt hesaptan keş aktarsak bile var mıdır? iban versinler yatıralım ya, komisyona tilt olurum ben Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 22 Şubat Paylaş 22 Şubat Emre Şimşek yazdı: Direkt hesaptan keş aktarsak bile var mıdır? iban versinler yatıralım ya, komisyona tilt olurum ben Havale yok. Sadece nakit ve kart. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 22 Şubat Paylaş 22 Şubat Kredi kartından komisyonu kaldırdılar diye biliyorum ben İsa Acar yazdı: Fiyatlar uçmuş yahu, ben en son 300 TL falan vermiştim muayene için Muayeneye vereceğin parayı notere verdin çünkü hep 1 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 22 Şubat Paylaş 22 Şubat Kart komisyonunu tüketici hakları ile geri alan çok. Ama komisyon kalkıp kalkmadığını bilmiyorum Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 22 Şubat Paylaş 22 Şubat Oğuzkan Erışık yazdı: Kredi kartından komisyonu kaldırdılar diye biliyorum ben En son 2023 aralıkta gittiğimde vardı. Sağolsunlar her gittiğimde yeni bir uygulama ile karşılaşma sözü veriyorlar. 1 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 6 Mart Yazar Paylaş 6 Mart 06.03.2024 muayene yapıldı. seneye tüp tankı değişecek yeni muayenede tadilat uygunluk raporu mu ne olacak. Yeni sahibi her kim olacaksa bilgi olsun. Üstündeki 40 litrelik simit tüpten memnunum. Üzerinde yine de epey alan kalıyor. Bagajın içindeki alt kapağın altını güzel kullanıyorum. 2 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 6 Mart Paylaş 6 Mart Emre Şimşek yazdı: 06.03.2024 muayene yapıldı. seneye tüp tankı değişecek yeni muayenede tadilat uygunluk raporu mu ne olacak. Yeni sahibi her kim olacaksa bilgi olsun. Üstündeki 40 litrelik simit tüpten memnunum. Üzerinde yine de epey alan kalıyor. Bagajın içindeki alt kapağın altını güzel kullanıyorum. ben de opelde silindiri simide cevirmistim.. Tadilat raporu muhendis odasi vs vs gecmis gün epey ugrasmistim.. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 20 Mart Yazar Paylaş 20 Mart Garajda yazlıklara itinayla geçiş yapıldı.. Arka tekerin ön tarafında olan tozlukların arkasında ufak çaplı bir temizlik yapıp eksik klipslerini tamamladım. 8 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 20 Mart Yazar Paylaş 20 Mart Oğuzkan Erışık yazdı: Çürür bu yakında Fransız olsa çürür derim ama neyseki Franlı 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 21 Mart Paylaş 21 Mart Emre Şimşek yazdı: Fransız olsa çürür derim ama neyseki Franlı Yorum bağlantısı
Murat Sahın 21 Mart Paylaş 21 Mart Emre Şimşek yazdı: Garajda yazlıklara itinayla geçiş yapıldı.. Arka tekerin ön tarafında olan tozlukların arkasında ufak çaplı bir temizlik yapıp eksik klipslerini tamamladım. Bende geçen hafta yazlıklara geçtim, bu gün kar yağdı. Hala yağıyor, bakalım akşam dönüş nasıl olacak Oğuzkan Erışık yazdı: Çürür bu yakında 350 teklif ederken hiç çürümeden bahsetmiyordun? 1 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts