Çağlar Bayur 19 Kasım 2023 Paylaş 19 Kasım 2023 hava iyidir tozlansın ama hava alsın, jnatlı ise yatay jantsız ise dikey depolanır 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 19 Kasım 2023 Paylaş 19 Kasım 2023 Çağlar Bayur yazdı: hava iyidir tozlansın ama hava alsın, jnatlı ise yatay jantsız ise dikey depolanır Yıllardır jantsız yatay depolarım hiç bir problem olmadı. Aksine şirkette dikey depolanıyor rafta. Raf profilinin şeklini alıyor lastik biraz. İşin sırrı nedir Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Kasım 2023 Paylaş 19 Kasım 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: Yıllardır jantsız yatay depolarım hiç bir problem olmadı. Aksine şirkette dikey depolanıyor rafta. Raf profilinin şeklini alıyor lastik biraz. İşin sırrı nedir evde yatay koyması kolay ben de yatay da depolarım bazısını jant yok ise yatayda üst üste yanağı düzleştiriyor, dikey depolama denince de , aslında düz zeminde değil 2 boru üstünde tabanı boşta kalır aslında (lastikçi rafları öyledir) tam depolama usülünde 2-3 hafda bir çevrilmeli de der. jantlı olunca içinde hava da var, yatayda yanaklara birşey olmuyor. aksine dikeyde de ağırlık fazla taban düzleşmesin diye en ideal şekli tabi bunlar. Biz 6 yada bir lastik jant değişip, 5-6 sene sonra da değişiyoruz ticari kaygımız da yok 2 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 19 Kasım 2023 Paylaş 19 Kasım 2023 Çağlar Bayur yazdı: aslında düz zeminde değil 2 boru üstünde tabanı boşta kalır aslında (lastikçi rafları öyledir Tam olarak bu şekilde raflar zaten abi. Önde arlada bulunan boruların şeklini alıyor lastikler. Arada mıncıklamak getekiyormuş demekki 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 19 Kasım 2023 Paylaş 19 Kasım 2023 Mustafa Arıkan yazdı: Emre hocam makine nedir necidir? Memnun musun? Bende bir tane almak istiyorum. Yılda bir kullanacağım için çok masraf etmek istiyorum. Dolaptan kiwi kovaladim 3549 liraya aldım komisyonla. Ben beğendim küçük pratik güçlü. Oradan buradan takip etmek gerekir. Ben evin koltukları diyerek almıştım 🤭 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Kasım 2023 Paylaş 19 Kasım 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: Önde arlada bulunan boruların şeklini alıyor lastikler. sıcak mı bu mekan Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 19 Kasım 2023 Paylaş 19 Kasım 2023 Çağlar Bayur yazdı: sıcak mı bu mekan Havayla hemen hemen aynı sıcaklıkta. Her mevsim aynı durum oluyor lastiklerde 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 19 Kasım 2023 Yazar Paylaş 19 Kasım 2023 Metin Baloğlu yazdı: Dolaptan kiwi kovaladim 3549 liraya aldım komisyonla. Ben beğendim küçük pratik güçlü. Oradan buradan takip etmek gerekir. Ben evin koltukları diyerek almıştım 🤭 Sen ne zaman aldın ki ben de epey kovaladım. Ben kovaladıkça kıymete bindi. En son biri nakit 4500’e kakalamaya çalışırken uyandım. O sinirle gidip 7000 liraya başka mal aldım.. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 19 Kasım 2023 Paylaş 19 Kasım 2023 Emre Şimşek yazdı: Sen ne zaman aldın ki ben de epey kovaladım. Ben kovaladıkça kıymete bindi. En son biri nakit 4500’e kakalamaya çalışırken uyandım. O sinirle gidip 7000 liraya başka mal aldım.. 26 Eylül de almışım 😊 Kovaladıkça kaçtı. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 2 Aralık 2023 Yazar Paylaş 2 Aralık 2023 1 kapı 1 günümü aldı, iyice bitirip öyle paylaşacağım kısmetse. Şu an sadece sol arka kapı döşemesini yeniledim. Eski ve yeni hali Çok beğendim ben Maaşallah 🧿 8 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Aralık 2023 Paylaş 2 Aralık 2023 diğer kapılarda da sarkma oluştu mu ? Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 2 Aralık 2023 Yazar Paylaş 2 Aralık 2023 Çağlar Bayur yazdı: diğer kapılarda da sarkma oluştu mu ? Bütün kapılarda var 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 3 Aralık 2023 Yazar Paylaş 3 Aralık 2023 Vesileyle eski araçlarınızın döşemelerini nemli bezle silip halletmeyin 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 3 Aralık 2023 Paylaş 3 Aralık 2023 Emre Şimşek yazdı: 1 kapı 1 günümü aldı, iyice bitirip öyle paylaşacağım kısmetse. Şu an sadece sol arka kapı döşemesini yeniledim. Eski ve yeni hali Çok beğendim ben Maaşallah 🧿 Eline sağlık Emre hocam güzel olmuş. Benim kapılarda da aynı sorun var. Ancak bizim aracın kadifemsi kumaşı bulunmuyor. Bir de kumaş kaplı yer çok kavisli. Zor oluyor. Göze alıp girişmedim hiç öylece duruyor. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 3 Aralık 2023 Yazar Paylaş 3 Aralık 2023 Mustafa Arıkan yazdı: Eline sağlık Emre hocam güzel olmuş. Benim kapılarda da aynı sorun var. Ancak bizim aracın kadifemsi kumaşı bulunmuyor. Bir de kumaş kaplı yer çok kavisli. Zor oluyor. Göze alıp girişmedim hiç öylece duruyor. Teşekkür ederim Mustafa Hocam. Benim tahminim çok farklı işlemler yapmayacaksın. Bundaki de kavisli ama bir şekilde yapılıyor. Eğer döşemeciliğine güvenemiyorsan trimden parçayı ayırıp döşemeciye bırak bir kaç saat sonra tertemiz al. Kumaşın her türlüsü bulunur öyle bir ülkedeyiz:) İçi bej miydi seninkinin? Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 18 Aralık 2023 Yazar Paylaş 18 Aralık 2023 Reklam çıkarsa söyleyin o yuutupu yakayım. Süreci özetleyen 3 dakikalık bir video oluşturdum telefonumda. Aslında @Selçuk Bakış‘a anlatıyordum ama baktım bir içerik oluşturabilirim, yapıştırdım. Öncelikle şunu belirteyim ki bu işlem oldukça yorucu ve bilgi gerektiren bir iş. Eğer yeterli vaktiniz ve sabrınız varsa, imkanlarınız yeterliyse kendiniz yapabilirsiniz. İlk yaptığım kapıyı 7 saatte bitirdim, son yaptığım kapı 2,5 saatte bitti. Zamanla el yatkınlığı oluşuyor fakat yine de kolay bir iş değil. Ben kendim yaptım çünkü başkalarına aracımı teslim teslim etmek istemiyorum.. Kullandığım malzemeler şunlardır: Havya(geniş bir uç olsun) Yıldız tornavida Trim sökme aparatları Araca uygun döşemelik kumaş Selülozik tiner Bali dediğimiz yapıştırıcı 2 tane fırça Yumuşak bir sıyırıcı(kredi kartı olur) Eritmek için kullanılmak üzere plastik Yuvaları temizlemek için dremel kullandım şart değil. Bir de ince bir zımpara lazım olabilir. 10 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 18 Aralık 2023 Paylaş 18 Aralık 2023 Ağzına sağlık, gayet güzel olmuş. İnşallah önce yapmaya kendimi ikna etmek lazım 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 18 Aralık 2023 Yazar Paylaş 18 Aralık 2023 Selçuk Bakış yazdı: Ağzına sağlık, gayet güzel olmuş. İnşallah önce yapmaya kendimi ikna etmek lazım Sol arka kapıya bi yap. Sonra bi bakmışsın hepsine yapıyorsun:) 1 Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 19 Aralık 2023 Paylaş 19 Aralık 2023 Eline sağlık, on numara olmuş. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 22 Aralık 2023 Paylaş 22 Aralık 2023 Emre Şimşek yazdı: Bali dediğimiz yapıştırıcı umarım o yapıştırıcı sıcağa dayanıklılık gösterebilen türde bir solventli yapıştırıcıdır. pek çok çeşidi var ve güneş altında ısınan yüzeylerde ucuz yapıştırıcılar kendini salar. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 22 Aralık 2023 Yazar Paylaş 22 Aralık 2023 Doğan Arşiray yazdı: umarım o yapıştırıcı sıcağa dayanıklılık gösterebilen türde bir solventli yapıştırıcıdır. pek çok çeşidi var ve güneş altında ısınan yüzeylerde ucuz yapıştırıcılar kendini salar. Ustasının tavsiyesiyle aldım. Eğer o da öyleyse bahacaaz Duba yok bi takım şeyler yok derim. Az önce boyacıdan kapıdaki çizik gri parçaları boyanmış bir şekilde aldım. Çok ufak ton farkı dışında bir sorun yok. Geriye vites körüğü kaldı. Sonra cila sonra kesin satarım mal gibi 2 6 Yorum bağlantısı
Cem Işık 22 Aralık 2023 Paylaş 22 Aralık 2023 Emre Şimşek yazdı: 1 kapı 1 günümü aldı, iyice bitirip öyle paylaşacağım kısmetse. Şu an sadece sol arka kapı döşemesini yeniledim. Eski ve yeni hali Çok beğendim ben Maaşallah 🧿 Bu foto feyk.. eski yeni hali derken biri ön kapı diğeri arka kapı.. Yer mi anadolu çocuğu? 1 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 22 Aralık 2023 Paylaş 22 Aralık 2023 Emre Şimşek yazdı: satarım AlırızzZZzZzZz 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts