Emre Şimşek 20 Ekim 2023 Yazar Paylaş 20 Ekim 2023 Bir iş için bugün Antalya’dayız 2 2 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 20 Ekim 2023 Paylaş 20 Ekim 2023 Emre Şimşek yazdı: Bir iş için bugün Antalya’dayız Altına tel kafes yaptır bence abi. Yeni tekmelere yönelik 2 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 20 Ekim 2023 Paylaş 20 Ekim 2023 Etme eyleme...Ters tekmeyle komple tuz buz 😰 Allahım bakamicaam 😫 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 20 Ekim 2023 Paylaş 20 Ekim 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: Toyotanın filtreleri çok garip alışılmışın dışında bir yapısı var. Adı gibi işte. O ne öyle ya asakisi mi toyotakriko mu nedir. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 20 Ekim 2023 Paylaş 20 Ekim 2023 Üfff tavana bak. Sanki nasa uçağını taşıyacak Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 20 Ekim 2023 Paylaş 20 Ekim 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Üfff tavana bak. Sanki nasa uçağını taşıyacak Gerçel toyotalarınki böyle olur. Nasıl beğendin mi 2 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 21 Ekim 2023 Yazar Paylaş 21 Ekim 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: Altına tel kafes yaptır bence abi. Yeni tekmelere yönelik İsa Acar yazdı: Kolay gelsin Alpay Sumer yazdı: Etme eyleme...Ters tekmeyle komple tuz buz 😰 Allahım bakamicaam 😫 Olay farklı bir yöne gitmeden ben açıklamamı yapayım. Zamanla eskimiş olan tavan döşemesi benim oğlanın minik dokunuşlarıyla birlikte sarkmıştı. Ben de Antalya’da bir tanıdık döşemeciyi ziyaret ettim. Mis gibi olmuş. Bir dahakine kapı kollarını yaptıracağım inşallah. 5 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 21 Ekim 2023 Paylaş 21 Ekim 2023 Emre Şimşek yazdı: Olay farklı bir yöne gitmeden ben açıklamamı yapayım. Zamanla eskimiş olan tavan döşemesi benim oğlanın minik dokunuşlarıyla birlikte sarkmıştı. Ben de Antalya’da bir tanıdık döşemeciyi ziyaret ettim. Mis gibi olmuş. Bir dahakine kapı kollarını yaptıracağım inşallah. Abi aklıma yanlış anlaşılacağı gelmemişti özür dilerim. Çok güzel olmuş güzel günlerde kullan 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 21 Ekim 2023 Yazar Paylaş 21 Ekim 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: Abi aklıma yanlış anlaşılacağı gelmemişti özür dilerim. Çok güzel olmuş güzel günlerde kullan Niye ben sevinmiştim bu adam çapkın diye düşünürler belki diye 5 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 21 Ekim 2023 Paylaş 21 Ekim 2023 Emre Şimşek yazdı: Niye ben sevinmiştim bu adam çapkın diye düşünürler belki diye Değilmiymişsin 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 21 Ekim 2023 Yazar Paylaş 21 Ekim 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: Değilmiymişsin Teşekkür ederim ☺️ 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 21 Ekim 2023 Yazar Paylaş 21 Ekim 2023 Alpay Sumer yazdı: ben tavanı kescen zannettim 🙄 Nasıl bir dünyada yaşıyorsun? 😂 Tofaşkım olsa yapardım ama buna nasıl yapayım? 2 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 21 Ekim 2023 Paylaş 21 Ekim 2023 Emre Şimşek yazdı: Nasıl bir dünyada yaşıyorsun? 😂 Tofaşkım olsa yapardım ama buna nasıl yapayım? yapılır ya.. Deli kafa dengi bi adama denk gelsen yapar.. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 22 Ekim 2023 Yazar Paylaş 22 Ekim 2023 Çağlar Bayur yazdı: http://www.sunroofcenter.com/ Ben kestirmem abi:) Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 23 Ekim 2023 Paylaş 23 Ekim 2023 Emre Şimşek yazdı: Alaşım jant ventus prime 4 yaz lastikleri. Tarihleri 2023 10. Hafta +10hp diyor @Metin Akbal Lastikler nasıl, memnun etti mi? Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 23 Ekim 2023 Yazar Paylaş 23 Ekim 2023 Mahmut Yıldız yazdı: Lastikler nasıl, memnun etti mi? Ortalama bir lastik bence. Çabuk patiye kalıyor, babamın avensiste de aynısını gözlemlemiştim. Ama yoldan kopma, kayma yaşamadım. Bir kaç kez frende abs çalıltırabildim. Çok kötü değil kesinlikle. Ama çok iyi de değil kesinlikle. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 24 Ekim 2023 Yazar Paylaş 24 Ekim 2023 Evet sanayiye gidersin de çırakların arkasını toplamaz mısın? Aracı çırak sökmüş takmış olacak ki benim öndeki kameranın kablosunu çekip bırakmış.. Ayrıca tavan lambasının bir düğmesi uzun zamandır temassızlık yapıyordu. Bu nedenle dome’u çektim çıkardım, bunda tornavida yok. Sonra söke söke iyice dibe indim. Hasta olan düğmeye kadar. İçini açtım baktım ufak bir oksitlenme var, içine biraz gıdı gıdı yaptım kapattım ama o da ne? Çıt çıt yapıp içeride kalması gereken düğme çıt diyor içeride kalmıyor. O zaman anladım ki içindeki o minnacık tel ona yarıyor. Deneme yanılma yoluyla teli doğru yere taktım. Resimdeki gibi dik olacak ve kenara yaslı olacak. Dikkatli bakıkırsa kapakta yeri de görünüyor. Bu sırada kinge attığım sevgi dolu mesajlar halen cevapsız 😅 Minik telin yerini aşağıda işaretlemeye çalıştım umarım bir işe yarar. Toyota Verso Tavan Lambası düğme tamiri Über kalitedeki resimleri nasıl he yaparız bilmiyorum. Kırmızıları ben çizdim ama hiç net değill🙄 5 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 24 Ekim 2023 Paylaş 24 Ekim 2023 Forumun fotoğraf saklama altyapısı çok düşük kalite ve çözünürlükte olduğundan maalesef işaretlenen yer mümkün değil anlaşılmıyor. 3. parti bi siteye yüklerseniz daha iyi olacaktır. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 24 Ekim 2023 Yazar Paylaş 24 Ekim 2023 en önemli resmi hd yükledim uzun kenar altta olacak ve kenara yaslanacak Yorum bağlantısı
Umut Taşlı 24 Ekim 2023 Paylaş 24 Ekim 2023 Emre Şimşek yazdı: abi ben bunu yazmadan önce sustalı anahtar gibi bir ihtiyacın olduğundan haberin yoktu, değil mi 1 4 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 24 Ekim 2023 Paylaş 24 Ekim 2023 Döşemeyle aynı renk işaretlemişsin. Fıstıklı neon yeşil yok muydu 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Ekim 2023 Paylaş 24 Ekim 2023 öyle minik bir tel yüzünden soyuz inişte oksijensiz kalmıştı 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts