Murat Sahın 21 Nisan 2021 Paylaş 21 Nisan 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Cam filmi yaptıracam llumar atr ama arka camda sök tak olduğunda rezistansları koparır korkusuyla yaptıramıyorum. Amaç güneşten korunma. Arka camda sök tak olunca rezistansı bozuyor. Neden söküp takıyorsun ki hocam? Bir sefer yaptır, sonra kullan. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 21 Nisan 2021 Paylaş 21 Nisan 2021 Murat Sahın yazdı: Arka camda sök tak olunca rezistansı bozuyor. Neden söküp takıyorsun ki hocam? Bir sefer yaptır, sonra kullan. Ya baloncuk oldu Yorum bağlantısı
Murat Sahın 21 Nisan 2021 Paylaş 21 Nisan 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Ya baloncuk oldu Yazık olmuş 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Nisan 2021 Paylaş 21 Nisan 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Ya baloncuk oldu araba haffler az yakar ne güzel Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 21 Nisan 2021 Yazar Paylaş 21 Nisan 2021 Çağlar Bayur yazdı: araba haffler az yakar ne güzel Ama baloncukların içini helyumla doldurmak lazım değil mi? Ayak altı aydınlatmayla kontak anahtarı aydınlatmayı da gördük bugün çok şükür 😅 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 21 Nisan 2021 Paylaş 21 Nisan 2021 hayırlı olsun toyota iyidir senelerce kullandık 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 21 Nisan 2021 Paylaş 21 Nisan 2021 Çağlar Bayur yazdı: araba haffler az yakar ne güzel Daha güzeli var. Elektrik harcamaz Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 21 Nisan 2021 Paylaş 21 Nisan 2021 Emre Şimşek yazdı: Ama baloncukların içini helyumla doldurmak lazım değil mi? Ayak altı aydınlatmayla kontak anahtarı aydınlatmayı da gördük bugün çok şükür 😅 Ayak altı aydınlatma varsa gelsin proje arka tarafada önden hat çekerek ayak altı aydınlatma mis olur. Arkadaşım yaptı sağ olsun bizim araca tavan taban ışıl ışıl oldu. Parmak led kullandım yeterli oluyor. 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 21 Nisan 2021 Paylaş 21 Nisan 2021 Emre Şimşek yazdı: Ama baloncukların içini helyumla doldurmak lazım değil mi? Ayak altı aydınlatmayla kontak anahtarı aydınlatmayı da gördük bugün çok şükür 😅 Ben kaçırdım, yeşil düğme neymiş? Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk 21 Nisan 2021 Paylaş 21 Nisan 2021 Murat Sahın yazdı: Ben kaçırdım, yeşil düğme neymiş? eject 😉 2 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 21 Nisan 2021 Paylaş 21 Nisan 2021 Haluk Şentürk yazdı: eject 😉 Koltuk paraşütlü mü bari? 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 22 Nisan 2021 Paylaş 22 Nisan 2021 Cam filmi yaptıracam llumar atr ama arka camda sök tak olduğunda rezistansları koparır korkusuyla yaptıramıyorum. Amaç güneşten korunma. Tamirat tadilatta Volvo topladılar cam filmini sökmek için bir teknik uyguladılar. Camlara komple sprey sonra yanlış hatırlamıyorsam birşey sardılar mı ne koydular camlara bilemedim amaç yapışkan kısmı nemlendirmek imiş. Araç güneşte bir süre bekledi ve ondan sonra cam filmini söktüler belki bir iki rezistans gitmiştir.Yağmurlu bir gecede bir arkadaşımın arabasını parkedemeyince film yaptırmamaya karar vermiştim ben 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 22 Nisan 2021 Paylaş 22 Nisan 2021 Metin Akbal yazdı: Tamirat tadilatta Volvo topladılar cam filmini sökmek için bir teknik uyguladılar. Camlara komple sprey sonra yanlış hatırlamıyorsam birşey sardılar mı ne koydular camlara bilemedim amaç yapışkan kısmı nemlendirmek imiş. Araç güneşte bir süre bekledi ve ondan sonra cam filmini söktüler belki bir iki rezistans gitmiştir. Yağmurlu bir gecede bir arkadaşımın arabasını parkedemeyince film yaptırmamaya karar vermiştim ben Arka cama uygulamasak çok sırıtır mı acaba. Zaten yan camlara en açık olanı yaptırmayı düşünüyordum. Öne de şeffaf olanlardan Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 22 Nisan 2021 Yazar Paylaş 22 Nisan 2021 Murat Sahın yazdı: Ben kaçırdım, yeşil düğme neymiş? Ön park sensörünü kapatmak içinmiş. Bayiler fason iş yapınca öyle bir durum oluşmuş.:) 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 22 Nisan 2021 Paylaş 22 Nisan 2021 Arka cama uygulamasak çok sırıtır mı acaba. Zaten yan camlara en açık olanı yaptırmayı düşünüyordum. Öne de şeffaf olanlardanSırıtmaz. Şeffaf film aslında bende düşünebilirim. Komplesine. Ön park sensörünü kapatmak içinmiş. Bayiler fason iş yapınca öyle bir durum oluşmuş.Toyota abuk işler yapar öyle. Sıfır gibi aracı olan birini daha tanıyorum yeşil düğmeli falan [emoji16] 2 1 Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk 22 Nisan 2021 Paylaş 22 Nisan 2021 Ön park sensörünü kapatmak içinmiş. Bayiler fason iş yapınca öyle bir durum oluşmuş.YouTube da görmüştüm. Bir corolla sürücüsü, yandaki düğmelerin aynısından Çine sipariş vermiş. Sonra o düğmeyi değiştirmişti. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 22 Nisan 2021 Yazar Paylaş 22 Nisan 2021 Şöyle bir şey var: https://www.hymtuning.com/s/toyota-verso-kapi-alti-hayalet-logo-gecmeli-model-yeni/ benimkinde orası boş, plastik kapak gördüm. Açıp bakacağım, karşılığı varsa alacağım. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 7 Haziran 2021 Yazar Paylaş 7 Haziran 2021 @Ali Darbaz bu motorun uzun yolda en verimli tüketimi hangi devirde sağlanır? rampalarda nasıl kullanmak gerekir? Link Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 7 Haziran 2021 Paylaş 7 Haziran 2021 Emre Şimşek yazdı: @Ali Darbaz bu motorun uzun yolda en verimli tüketimi hangi devirde sağlanır? rampalarda nasıl kullanmak gerekir? Link Hımm 1ZR-FAE motor var sende. "The Toyota 1ZR-FAE is a DOHC, 16-valve, 1.6 L (1,598 cc) engine also equipped with Dual VVT-i and Valvematic. Output for this engine is rated at 132 hp (98 kW) at 6400 rpm and 118 lb⋅ft (160 N⋅m) of torque at 4400 rpm for the Avensis. Compression ratio has been increased to 10.7:1, red line is at 6600 rpm. Valvematic varies the intake valve lift between 1 and 11 mm (0.039 and 0.433 in) according to load and RPM.[1]" 90 sabit hızla git, rampada 4000 devire kadar kovala. Ama rampa inerken ayağını gazdan çekersen 5,6 litre ile hedefine ulaşabilirsin. Daha fazla detay ayrıntı arıyor isen buraya bir uğra derim. https://toyota-club.net/files/faq/19-09-30_faq_zr-engine_eng.htm Buda motorunun videosu . Senin motor ile benim motor neredeyse aynı teknolojileri kullanıyor. Ben ne yapıyorsam sende aynını yapsan yeter sana https://youtu.be/gyr6wlAqSDo 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 11 Eylül 2021 Yazar Paylaş 11 Eylül 2021 Ali Darbaz yazdı: Bunu yeni gördüm teşekkür ederim. Araba bende mi açıldı yoksa kullanmayı mı öğrendik bilmiyorum ama performans çok iyi. Alt devirler ne kadar cansız ise üst devirler bir o kadar canlı 😍 Esp’yi kapatıp bir kalkış yaptım bugün inanamadım.. Neyse ben başka bir şey için girmiştim.. Bugün arabaya biraz daha detaylı temizlik yapayım dedim ve arka koltukları öne kaydırıp altlarını temizledim. Belki de ilk sahibinden kalma şeyler çıktı(ben 3. sahibiyim). Bir de Versonun bagajında bir yer daha keşfettim. Bagaj perdesini saklamak için yer yapmışlar hem de çok güzel bir yere.. Üstüne kapak bile kapatıyorsunuz o derece güzel yapmışlar. Kamp yerinde içinde yatmak istediğimde perdeyi amele gibi dışarıda bırakmıştım ben de 😬 Temizlikte 1/2 sulandırılmış atas vinet vardı biraz daha su ekleyerek kullandım.. 10 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 11 Eylül 2021 Paylaş 11 Eylül 2021 Ön koltukların altına felan da bak 😁 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 11 Eylül 2021 Yazar Paylaş 11 Eylül 2021 Selçuk Bakış yazdı: Ön koltukların altına felan da bak 😁 O taraftan da eski sahibine ait fiş fatura buldum bir öbek. 4 tane 1 tl buldum bugün tekrar ekonomiye kazandırdım paraları 😁 2 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 11 Eylül 2021 Paylaş 11 Eylül 2021 Emre Şimşek yazdı: O taraftan da eski sahibine ait fiş fatura buldum bir öbek. 4 tane 1 tl buldum bugün tekrar ekonomiye kazandırdım paraları 😁 6 tane sıfırda vardır şimdi onda 😅 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 11 Eylül 2021 Paylaş 11 Eylül 2021 Para sıkışmış sözünün olumlu tarafları da varmış demek ki. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts