İçeriğe Yönlendir

Focuslandım

Fatih Evcin

Recommended Posts

Çağlar Bayur
Fatih Evcin yazdı:

anlaşmalı kuruma vermediğim için ben koşturuyorum şimdi sağdan soldan fiyat vs. Ekspere teklif edeceğim ben alayım parçaları faturasını ibraz edeyim alayım ödemesini diye.

anlaşmalı tl ile dosyayı  kapatablirsin, toplam Xbin TL alır sonra ne istersen yaparsın

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Fatih Evcin yazdı:

Çağlar abi , daha tamponu sökmedi usta eksper de gördüklerini yazmış  , dediğin parçalarda sorun varsa sonradan bunlar da kırıkmış dersek eksperle papaz oluruz herhalde.

Papaz falan olmazsın.. ne çıkarsa söyleyin siz.. Dosya kapansa bile gerekirse açılır merak etme. 

Geçmiş olsun tekrar Fatih.. 

Hallederiz. sıkma canını. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Fatih Evcin

şimdi eksperle görüştüm tekrardan , parçaları ben alayım faturayı beyan edeyim, parayı bana ödeyin dedim. ''Kaskonun iskontosu %40 belki %50 dir az para geçer eline zarar uğrarsın dedi '':) ne diyelim ''Sağol abi'' dedik kapadık :) Bekleyeceğiz artık.

Mehmet Ozyurek yazdı:

Papaz falan olmazsın.. ne çıkarsa söyleyin siz.. Dosya kapansa bile gerekirse açılır merak etme. 

Geçmiş olsun tekrar Fatih.. 

Hallederiz. sıkma canını. 

Çağlar Bayur yazdı:

anlaşmalı tl ile dosyayı  kapatablirsin, toplam Xbin TL alır sonra ne istersen yaparsın

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Fatih Evcin yazdı:

şimdi eksperle görüştüm tekrardan , parçaları ben alayım faturayı beyan edeyim, parayı bana ödeyin dedim. ''Kaskonun iskontosu %40 belki %50 dir az para geçer eline zarar uğrarsın dedi '':) ne diyelim ''Sağol abi'' dedik kapadık :) Bekleyeceğiz artık.

İskontoları çok yüksek.. 

Sen alamazsın o paralara. Doğru söylemiş :)

Yorum bağlantısı
Fatih Evcin
Mehmet Ozyurek yazdı:

İskontoları çok yüksek.. 

Abi ben bu vesile ile kasko şişirmesi diye bir şeyin olmadığını kendi gözüm ile gördüm. 

Kaportacı ile çata çat pazarlık ediyor adam kaporta boya 3 lira diyor olmaz 2.5 yaz diyor. öyle böyle 2.800 e bağladılar :) 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mehmet Ozyurek yazdı:

İskontoları çok yüksek.. 

parayı al gel hallederiz ne faturası yahu

• Beğen 1
  • Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Fatih Evcin yazdı:

Abi ben bu vesile ile kasko şişirmesi diye bir şeyin olmadığını kendi gözüm ile gördüm. 

Kaportacı ile çata çat pazarlık ediyor adam kaporta boya 3 lira diyor olmaz 2.5 yaz diyor. öyle böyle 2.800 e bağladılar :) 

Şişirme şöyle oluyor... 

Far ayağı kırık, sigorta sıfır far yazıyor. 2000 lira. Sanayi kaynak yapıyor. yada yan sanayi takıyor 300 lira. 

Cam kırık, sigorta orijinal cam yazıyor 10 bin lira. yan sanayisi 2000 lira. 

Aks yamuk sigorta sıfır aks yazıyor. 6000 lira. sanayide yan sanayi 800 lira.

Hava yastığı işine hiç girmiyorum.. direnç 25 kuruş, göğüs kaplama 500 lira. 

Perte çıkan araçlar sanayide böyle toplanıyor. Böyle olunca sigortanın 30 bin lira dediği hasar sanayide 10 bine toplanıyor. 

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mehmet Ozyurek yazdı:

Böyle olunca sigortanın 30 bin lira dediği hasar sanayide 10 bine toplanıyor. 

lada ile merso  aynıikisi de arazide gider  demek gibi oluyor yani

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Evcin
Mehmet Ozyurek yazdı:

Şişirme şöyle oluyor... 

Far ayağı kırık, sigorta sıfır far yazıyor. 2000 lira. Sanayi kaynak yapıyor. yada yan sanayi takıyor 300 lira. 

Perte çıkan araçlar sanayide böyle toplanıyor. Böyle olunca sigortanın 30 bin lira dediği hasar sanayide 10 bine toplanıyor. 

Doğru abi ama şu var benim aracın farın değişmesi gerçekten milli servete ihanet olur sadece üst ayağı kırık.

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Çağlar Bayur yazdı:

lada ile merso  aynıikisi de arazide gider  demek gibi oluyor yani

Kilyo ile merso diyecektin :) 

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Fatih Evcin yazdı:

Doğru abi ama şu var benim aracın farın değişmesi gerçekten milli servete ihanet olur sadece üst ayağı kırık.

Kasko eski haline getirmeye çalışır. 

Usta far yazarsa sigorta o farı öder.. 

Sadece tampon kırıkları autoking'e gider. onarımı mümkünse onarılır. onarılmayacak durumdaysa da autoking rapor verir. 

Yorum bağlantısı
Fatih Evcin
Mehmet Ozyurek yazdı:

Kasko eski haline getirmeye çalışır. 

Usta far yazarsa sigorta o farı öder.. 

Sadece tampon kırıkları autoking'e gider. onarımı mümkünse onarılır. onarılmayacak durumdaysa da autoking rapor verir. 

O zaman kasko şişirmesi değil de servis şişirmesi denebilir .

Yorum bağlantısı
Ümit Türk
Mehmet Ozyurek yazdı:

Şişirme şöyle oluyor... 

Resmen sahtekarlık 

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Fatih Evcin
Fatih Evcin yazdı:

Bilgisayardan ve telefondan kontrol ettim hocam sorun yoktu ama tekrar yüklerim, büyük bir kaza değil bereket sağ ön çamurluk değişecek sadece inşallah. Dün kasko dosyasını açtırdım.

foto

2a2c17a1a90bebe8d9b11c1eed6cfa66.jpg

• Beğen 1
  • Üzgün 1
Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu
Fatih Evcin yazdı:

@Metin Uzunoğlu şimdi görebiliyor musnuz hocam

Şimdi ilk fotoğrafa tekrar baktım şimdi görünüyor. Bağlantı kalitesinden olabilir. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Fatih Evcin yazdı:

lakin mika ile palstik arasında çatlamış olabilir? ileride içi su alıyor o zaman

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

Mis gibi hadi bununla geçmiş olsun 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Evcin

Ön tamponun alt kısımarında da da çiziikler vardı , arka tampon da öyle. girmişken boyaya onları da aradan çıkardım

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Metin Akbal

Geçmiş olsun bir daha olmasın inşallah :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...