İçeriğe Yönlendir

Focuslandım

Fatih Evcin

Recommended Posts

Aytac Sakal
(düzenlendi)

Üzüldüm , çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun.

tarihinde Aytac Sakal tarafından düzenlendi
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu

resimi görmeden geçmiş olsun diyeyim. nedense linkteki resim görünmüyor .

Yorum bağlantısı
Muhammet Ali Deli
Fatih Evcin yazdı:

Merhaba arkadaşlar ,

Hızlı bir satış ve alış işlemleri sonrasında yeni aracımızı almış bulunmaktayız .

Focus 1 kullanmış ve tam olarak keyfini sürememiştim, bu aracımla inşallah uzun bir süre birlikte uzun kilometreler yaparız .

Gelelim aracımıza ;

2011 model 3. Sahibinden sol ön çamurluğu boyalı başka değişen boyanan olmayan , 1.6 benzinli +LPG’li otomatik vites bir araç .

85.000 kilometre de hoş bakılmış temiz pak bir araç. Arkadaşım 5 yıldır kullandığı için tüm bakımlarını aşağı yukarı biliyorum.

Şu anlık 1 tane fotoğrafı var yarın biraz temizlik yapıp biraz daha şenlendireceğim.

a23ce9d35d7b9fe835bfe036445bf95e.jpg

Jilet. 

En doğru seçim. 

Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız sürüşler olsun :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Evcin
Metin Uzunoğlu yazdı:

resimi görmeden geçmiş olsun diyeyim. nedense linkteki resim görünmüyor .

Bilgisayardan ve telefondan kontrol ettim hocam sorun yoktu ama tekrar yüklerim, büyük bir kaza değil bereket sağ ön çamurluk değişecek sadece inşallah. Dün kasko dosyasını açtırdım.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Fatih Evcin
Aydın Sert yazdı:

Çok geçmiş olsun. Şükür büyük bir kaza değil. Cana gelmesin.

Sağol Aydın , 

Sevindiğim tek şey sağ tarafta oğlumun koltuğu vardı ve neredeyse fark etmemiş kazayı. 

Eşim bunu söyledikten sonra iyi bir araba olduğunu bir kez daha anladım Focus'un.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Fatih geçmiş olsun. Benim Focus da aynı yerden kaza yapmıştı bende. Kaza anında sıkışınca silecek suyu deposundan epey su boşalsa da depoya bir şey olmamıştı. Tabi servise kalsa silecek suyu motorunu bile değiştirecekti. Eksper işini iyi yaptı, değişmedi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Fatih Evcin yazdı:

Doğru , şimd rot balansçıya soktum aracı , amortisör de değişecek .

Değiştirebilirsen diğer tarafı da değiş derim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Evcin
Metin Akbal yazdı:

Değiştirebilirsen diğer tarafı da değiş derim.

şimdi olmasa da en kısa zamanda değişeceğim.

Yorum bağlantısı
Fatih Evcin

Eksper bugün geldi , orijinal parça değişim onayı verdi parçaları kendi gönderecekmiş inşallah uzun sürmez tedarik süreci.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Fatih Evcin yazdı:

Eksper bugün geldi , orijinal parça değişim onayı verdi parçaları kendi gönderecekmiş inşallah uzun sürmez tedarik süreci.

tampon arkasında braketler vardır, tüm düzgün görünümü onlar sağlar, genelde gözden kaçar az çatlaksa değişmez vb. ona dikkat, sağda solda beyaz/gri 2 adet parça. sonra bir türlü boşlklar düzelmez, ön panel de plastiktir, onlarda çatlamıyor ancak eğilebiliyor, bunlara da bir kontrol gerekir sökülmüşken

Yorum bağlantısı
Fatih Evcin
Çağlar Bayur yazdı:

tampon arkasında braketler vardır, tüm düzgün görünümü onlar sağlar, genelde gözden kaçar az çatlaksa değişmez vb. ona dikkat, sağda solda beyaz/gri 2 adet parça. sonra bir türlü boşlklar düzelmez, ön panel de plastiktir, onlarda çatlamıyor ancak eğilebiliyor, bunlara da bir kontrol gerekir sökülmüşken

Çağlar abi , daha tamponu sökmedi usta eksper de gördüklerini yazmış  , dediğin parçalarda sorun varsa sonradan bunlar da kırıkmış dersek eksperle papaz oluruz herhalde.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Fatih Evcin yazdı:

Çağlar abi , daha tamponu sökmedi usta eksper de gördüklerini yazmış  , dediğin parçalarda sorun varsa sonradan bunlar da kırıkmış dersek eksperle papaz oluruz herhalde.

yok birşey olmaz, sökülünce ek parça çıkabilir işin doğasında var her zaman olabilir bu. ana parçalar da gelmeden sökülmez araba bağlanmaz, dosya kapansa bile sonra birşey çıkarsa ek yapabilir eksper, sorun olmaz, acentaların bıyıkları neden beyazlıyor sanıyorsun?

Yorum bağlantısı
Fatih Evcin
Çağlar Bayur yazdı:

yok birşey olmaz, sökülünce ek parça çıkabilir işin doğasında var her zaman olabilir bu. ana parçalar da gelmeden sökülmez araba bağlanmaz, dosya kapansa bile sonra birşey çıkarsa ek yapabilir eksper, sorun olmaz, acentaların bıyıkları neden beyazlıyor sanıyorsun?

anlaşmalı kuruma vermediğim için ben koşturuyorum şimdi sağdan soldan fiyat vs. Ekspere teklif edeceğim ben alayım parçaları faturasını ibraz edeyim alayım ödemesini diye.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...