İçeriğe Yönlendir

Focuslandım

Fatih Evcin

Recommended Posts

Mustafa Tüfekçi

Lastikçiye bedava paraya verdim 4 lastik. Daha yeni 😛 kışlık 16

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Fatih Evcin yazdı:

Metin hocam sizin bu jantlar da az kafamı kurcalamadı ama 17 den bi korktum :D araçta hanımda olunca 16 daha iyidir dedim :) 

Başka bir jant için bu kadar hızlı karar veremezdim diye düşünüyorum. orijinal olmasının da etkisi büyük tabi.

Metin Uzunoğlu yazdı:

Focusa 17" oluyor ama lastik yanakları azaldığı için ben olsam tercih etmem, birde bu ahtapot jantlar focusa daha çok yakışıyor. 

17 janttan vazgeçersem sırf lastik fiyatı için vazgeçerim sanırım :D Korkacak birşey yok yahu 2 aracımda da 17 kullanıyorum hatta şimdikinde yazlık kışlık jant lastik takımı alayı 17.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu
(düzenlendi)
Metin Akbal yazdı:

17 janttan vazgeçersem sırf lastik fiyatı için vazgeçerim sanırım :D Korkacak birşey yok yahu 2 aracımda da 17 kullanıyorum hatta şimdikinde yazlık kışlık jant lastik takımı alayı 17.

17 jantta focus 205/50 veya 215/45 lastik kullanır bunlar 205/55 den pahalıdır ve marka seçeneği azdır ayrıca yanak yüksekliği 1,25 cm azalır yol tutuşu ve balon yapma ihtimali artar.

Hanımın fiestada 195/50 lastik var sürüş zevki tartışılmaz, virajda vs hiç yan yatmaz ama bozuk yollarda bir o kadar riskli balon yapma açışından.

Metin Uzunoğlu yazdı:

Hanımın fiestada 195/50 lastik var sürüş zevki tartışılmaz, virajda vs hiç yan yatmaz ama bozuk yollarda bir o kadar riskli balon yapma açışından.

sırf bu sebepten dolayı mondeoya 235/45 r18 lastik aldım.

Orjinal 19 jant denk gelseydi 235/40 r19 lastik alacaktım.

tarihinde Metin Uzunoğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan

Satmak isterseniz(jantlarla birlikte tabiki :)) bi arkadaşa bakıyoruz sizin aracın kombinasyonundan.

Otomatik

LPG'li

Bakımlı :D 

Veya çevrenizde satmak isteyen varsa o da olur alternatifler değerlendirilir :D 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Mustafa Yanar

Geçmiş olsun, düzeltirler gibi, silecek su deposu da delinmiş sanırım. 

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Fatih Evcin

Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.

Eşim sağa dönmek istiyor sinyal veriyor şeridin yarısına kadar geçiyor , sağ şeritteki hanımefendi frene basmak yerine gaza basınca kaza oluyor :) 

Sağa dönüş kuralına uyulmadığı için %100 biz kusurlu çıktık. Yağmurlu havanın da etkisi var mutlaka. Diğer araçtaki bayan arkadaş da acemi olunca kaza kaçınılmaz. :( 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Evcin
Tamer Topaç yazdı:

Geçmiş olsun. Tekerlek de darbe almış galiba. Kontrol edilmeli.

Doğru , şimd rot balansçıya soktum aracı , amortisör de değişecek .

Mustafa Yanar yazdı:

Geçmiş olsun, düzeltirler gibi, silecek su deposu da delinmiş sanırım. 

Silecek deposunda sorun yok, yerdeki su değil zift gibi bir şey.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...