Furkan Bakırel 3 Nisan 2021 Yazar Paylaş 3 Nisan 2021 tavana led bar yakışır, biraz da etli lastik ile tam dağ keçisi olurLED bar nedir abi ? Hafiğin oralara benziyor [emoji4]Bozkır işte hepsi birbirine benziyor [emoji846] . Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Nisan 2021 Paylaş 3 Nisan 2021 Furkan Bakırel yazdı: LED bar nedir abi ?Bozkır işte hepsi birbirine benziyor . https://urun.n11.com/led-far/off-road-tek-sira-led-bar-duz-cree-led-49cm-82cm-97cm-112cm-P399729269?BOY=82CM+90W bunun gibi Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 3 Nisan 2021 Paylaş 3 Nisan 2021 Çağlar Bayur yazdı: https://urun.n11.com/led-far/off-road-tek-sira-led-bar-duz-cree-led-49cm-82cm-97cm-112cm-P399729269?BOY=82CM+90W bunun gibi Abi bunlar çok akım çeker mi? C max'in önüne yapma gibi bir projem var. Uzun süreden bu yana dikkat ediyorum sis farı açık gezenler bir de led taktırıp gezenler çok bu sistem onlara karşı bir karşılık olabilir mi? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Nisan 2021 Paylaş 3 Nisan 2021 gücüne göre değişir, ancak led olduğu için akımı normal farlar kadar kalır çoğunda 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 3 Nisan 2021 Paylaş 3 Nisan 2021 Çağlar Bayur yazdı: https://urun.n11.com/led-far/off-road-tek-sira-led-bar-duz-cree-led-49cm-82cm-97cm-112cm-P399729269?BOY=82CM+90W bunun gibi Bu led barlar ruh sağlığı hastanesi raporu ile verilmeli. Geçen akşam eve dönüyorum, toprak yolda l200 ün tepesinde bundan var upuzun, çakarlı modunu açmış, bi sağı yanıyor bi solu, 3 er 5 er kere. Bildiğin fotoğraf makinası flaşı gibi. Karşıdan geldi geçti yaklaşık 1 dakika kadar gözümde ışığın izi kaldı. 6 2 Yorum bağlantısı
Tuluhan Şıpka 3 Nisan 2021 Paylaş 3 Nisan 2021 Çağlar Bayur yazdı: darkline serisi vardı bunların Focus ta vardı darkline 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 Nisan 2021 Paylaş 3 Nisan 2021 Furkan Bakırel yazdı: LED bar nedir abi ?Bozkır işte hepsi birbirine benziyor . Benim köyüm pekte bozkır sayılmaz. Gerci Hafikdende sayılmazda neyse. Ailemin arazisinin %75 oranında ağaçlıktır. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Nisan 2021 Paylaş 3 Nisan 2021 Ali Darbaz yazdı: Benim köyüm pekte bozkır sayılmaz. Gerci Hafikdende sayılmazda neyse. Ailemin arazisinin %75 oranında ağaçlıktır. ağaçların arkasındaki yer kumsala benzemiyor pek 1 Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel 3 Nisan 2021 Yazar Paylaş 3 Nisan 2021 https://urun.n11.com/led-far/off-road-tek-sira-led-bar-duz-cree-led-49cm-82cm-97cm-112cm-P399729269?BOY=82CM+90W bunun gibiKüfür mıknatısı gibi [emoji846] çok rahatsızlık verir bu trafikte bence Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 3 Nisan 2021 Paylaş 3 Nisan 2021 Hayırlı olsun. Bence sade kalsın. Böyle çok güzel 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Gül 4 Nisan 2021 Paylaş 4 Nisan 2021 Güzel araba güzel renk. Artık kırmızının bir laneti olduğuna inanacağım nerdeyse. Yine ucuz atlatmışsın Furkan. Allah kaza bela vermesin. Mutlu ve sağlıklı günlerde kullanın inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel 5 Nisan 2021 Yazar Paylaş 5 Nisan 2021 Herkese çok teşekkür ederim.Geçenler de vites körüğü almıştım bugün onu taktırdım birde viteste boşluk vardı koltuğa sürtüyordu resmen vites kolu , birinci ve ikinci vitese geçerken , şanzımanın altında kol var vitesi kontrol eden onun civatası gevşemiş orası yapıldı , alttan ses geliyordu sağ tablanın civatası gevşemiş sanırım o yapıldı , su kaçağı vardı hortum kelepçesi yalama olmuş o yapıldı hepsine 50 TL verdim.(Arabayı temizleyeceğim ) . Vites konsolunu onarıyorum onarım bitsin onu da takacağım. 6 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 6 Nisan 2021 Paylaş 6 Nisan 2021 Hayırlı olsun. 1993'de lacivert rengini sıfır almıştık. 4-5 yıl bindik. Güzel araçtı. 1 Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel 7 Nisan 2021 Yazar Paylaş 7 Nisan 2021 Hayırlı olsun. 1993'de lacivert rengini sıfır almıştık. 4-5 yıl bindik. Güzel araçtı.Sağol Mustafa abi. Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel 10 Nisan 2021 Yazar Paylaş 10 Nisan 2021 Hoparlör kablosu olarak 0.75 kablo kullanılmıştı paspasın altından geçirmişlerdi onu iptal edip kapı eşiklerini altından geçirdim kablo olarak ofc kablo kullandım ama ne teyp var ne de hoparlör [emoji3][emoji3] kapıları açmışken sağ arka kapı kilitlenmiyordu onu hallettim üniversal merkezi kilit takılmış , biraz teli kısalttım artık o da çalışıyor. 6 Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel 19 Nisan 2021 Yazar Paylaş 19 Nisan 2021 Bugün çok değişik birşey oldu geri geri giderken biraz sert gidiyordum alttan güm diye bir ses geldi vitesten attı , ön iki teker kilitledi yarım metre kızakladı sonra tekerler düzeldi ama geri vitese bir türlü geçmedi.Arabayı itekleyip düz yola getirdikten sonra birinci vitese taktım yürüdü ama hiçbir vitese geçmedi vitesi boşa alıyorum vites kolu boşa geliyor ama araba birinci vitesten çıkmıyor.Durunca vites kolu bütün ileri vitesleri buluyor ama birinci vitesten başka vitese takınca şanzıman sıkışıyor motor stop ediyor.Birinci vitesle gittim sanayiye kadar yarın söküp bakacağız muhtemelen komple şanzıman almak zorunda kalacağım. 1 3 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 20 Nisan 2021 Paylaş 20 Nisan 2021 Bugün çok değişik birşey oldu geri geri giderken biraz sert gidiyordum alttan güm diye bir ses geldi vitesten attı , ön iki teker kilitledi yarım metre kızakladı sonra tekerler düzeldi ama geri vitese bir türlü geçmedi.Arabayı itekleyip düz yola getirdikten sonra birinci vitese taktım yürüdü ama hiçbir vitese geçmedi vitesi boşa alıyorum vites kolu boşa geliyor ama araba birinci vitesten çıkmıyor.Durunca vites kolu bütün ileri vitesleri buluyor ama birinci vitesten başka vitese takınca şanzıman sıkışıyor motor stop ediyor.Birinci vitesle gittim sanayiye kadar yarın söküp bakacağız muhtemelen komple şanzıman almak zorunda kalacağım.Nazar nazar. Ben de halbuki yeni aldığım lastikleri paylaştım sadece. Lastikler termostat yağ soğutucu derken bu ay 5 bin küsür yemiş olduk [emoji16] 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 20 Nisan 2021 Paylaş 20 Nisan 2021 Metin Akbal yazdı: Nazar nazar. Ben de halbuki yeni aldığım lastikleri paylaştım sadece. Lastikler termostat yağ soğutucu derken bu ay 5 bin küsür yemiş olduk Skoda nazar kesin de senin opel nazar değil, alman 😁 1 3 Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel 21 Nisan 2021 Yazar Paylaş 21 Nisan 2021 Şanzıman dağılmış yapılmadı çıkma şanzıman aldım yarın arabaya takacağız. 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 21 Nisan 2021 Paylaş 21 Nisan 2021 Furkan Bakırel yazdı: Şanzıman dağılmış yapılmadı çıkma şanzıman aldım yarın arabaya takacağız. Geçmiş olsun Furkan 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 21 Nisan 2021 Paylaş 21 Nisan 2021 Furkan Bakırel yazdı: Şanzıman dağılmış yapılmadı çıkma şanzıman aldım yarın arabaya takacağız. Geçmiş olsun Furkan. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 21 Nisan 2021 Paylaş 21 Nisan 2021 Geçmiş olsun. O şanzıman neden satın almadan hemen sonra dağılır hep merak ederim. Garantisi bittiği ay bozulan çamaşır makinesi gibi resmen 3 Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel 21 Nisan 2021 Yazar Paylaş 21 Nisan 2021 Geçmiş olsun. O şanzıman neden satın almadan hemen sonra dağılır hep merak ederim. Garantisi bittiği ay bozulan çamaşır makinesi gibi resmenAslında yapılırdı şanzıman da kalifiye eleman yok , vites kilitleme burcunda sorun oluşmuş iki vitese birden geçmiş şanzıman o yüzden tekerler kilitlenmiş harbi usta olsa yapardı o şanzımanı.Önce söktüler haldır haldır dağıttılar senkronmeçleri dişlileri sonra beceremediler olmuyor dediler bende uğraşmamak adına şanzıman aldım. Geçmiş olsun Furkan.Sağol Metin abi. Geçmiş olsun FurkanSağolasın Selçuk abi. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts