Furkan Bakırel 31 Mart 2021 Paylaş 31 Mart 2021 Bakkala , fırına vs gitmek için gerekli ufak tefek bir araba lazımdı , ben de sağa sola kaçmak için fırsat kolluyordum Ankara'ya gitmeye karar verdim.Gitmeden önce de ilanları gezerken bu arabaya denk geldim ufak bir inceleme sonrası almaya karar verdim.Ankara da arabayı satın alıp babamı gönderdim Sivas'a doğru ama , olacak oldu ve renginden ötürü olsa gerek çok ateşli bir araba olduğu için yolda son 100 km kala su koyverdi.Silindir kapak contası çürüdüğü için o kadar yola dayanamamış babam da durmayıp devam edince en son motor sıkışıp kalmıştı. Biraz moralim bozuldu bu duruma ama eski araba netice de. Arabayı Sivas'a çekiciyle çektirdik garajda ilk gün söktük ikinci gün kapağı sildirip topladık.Silindir içi komple su ile dolup motor sıkışmasına rağmen biyel kolunu eğmemişti.Çekici masrafı olmasa bu durum beni maddi olarak hiç etkilemezdi çünkü komple takım conta 150 lira gibi absürt komik bir rakama satılıyor. Neyse ki iki gün içinde araç yürür hâle geldi. Biraz sevgi biraz aşk ile çok güzel olacağını düşünüyorum. Yakıtı yürütme maliyeti Audi den sonra sevinç çığlıklarına boğdu beni , ilk başta pek sevemedim eski tofaşcıyım çünkü ama alıştıkça inmek istemiyorum tam bir hobi aleti oldu hergün kalkıp bir yerleriyle uğraşıyorum bayağı ilerleme kaydettim şimdiden [emoji3][emoji3]. 1993 model ateş kırmızısı rengi ile 1.3 Škoda Forman. 47 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 31 Mart 2021 Paylaş 31 Mart 2021 Hay maşallah, kazasız belasız kullan inşallah, dedemde aynısı vardı bordo renk 135L idi, 10 yıl bindi. Bu arabayla bagaj+tavan dolu 5 kişi samsundan istanbula gidiyorduk tık demeden götürüyordu. Tam evin 2. Arabası kıvamında yakıt yakmayan parçası ucuz harika bir araba Blackline stop hariç tamamen aynıydı, rengi biraz daha koyu sadece anılarım canlandı 50 tl lik gaz ile kaç km gidiyor 1 Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel 31 Mart 2021 Yazar Paylaş 31 Mart 2021 Biraz dar bir alan ama işimizi gördü çok soğuk bir gündü bu işi yaparken. 3 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 31 Mart 2021 Paylaş 31 Mart 2021 Zamanında yerlilerden olmayan arka emniyet kemerleri ve arka kafalıkları vardı. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 31 Mart 2021 Paylaş 31 Mart 2021 Hayirli olsun cok temiz duruyor. Birebir aynisi ayni rengi vardi. Glx diye gecen ust versiyondu [emoji1] kaloriferi muthisti diye hatirliyorum. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 31 Mart 2021 Paylaş 31 Mart 2021 ben de severim bunları, yaylana yaylana gider 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 31 Mart 2021 Paylaş 31 Mart 2021 Hayırlı olsun, manuel, mekanik tadı başkadır. Elinizden bayağı bir iş geliyor, ona da maşallah. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 31 Mart 2021 Paylaş 31 Mart 2021 Hayırlı olsun kazasız belasız inşallah. Rengi çok güzel ben olsam nazar değmemesi için çok yıkamazdım 😀 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 31 Mart 2021 Paylaş 31 Mart 2021 Hayırlı olsun güle güle kullanın. Çok diri duruyor maşallah. 1 Yorum bağlantısı
Selim Kaya 31 Mart 2021 Paylaş 31 Mart 2021 Far yıkama ince ayrıntı Maşallah diyelim. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 31 Mart 2021 Paylaş 31 Mart 2021 vay maşallah evde motor açılıp kapanmış bravo valla bu arada kaporta pırıl pırıl çok beğendim hayırlı uğurlu olsun 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 31 Mart 2021 Paylaş 31 Mart 2021 Hayırlı olsun, rengi çok güzel,nazarı çıkmış diyelim 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 31 Mart 2021 Paylaş 31 Mart 2021 Babamın eski arabası. bizde bunun beyazı vardı. Tamamen orjinal stok arabaydı. Orjinal takıntılığımız bu arabayla başladı. Babam sivas dönüşü conta yakmıştı. Nasıl yaktığını gayet iyi bilirim. Aşırı yüklü iken Ankara - İstanbul arası yardırdı. Eve vardığımızda araba tütüyordu. Araba 10 15 gün servisde kaldı. O zamanlar göztepede yüce auto servisi vardı. Sanayi görmezdi. Arabayı conta yaktığı zaman çoçuk aklımla kafamda şart koymuştum. "Araba sıkıştırılırsa bozulur" O arabayı çok özlerim, 7 sene bize hizmet etti. 34H5063 plakası vardı. Şimdi bir megane plakası olarak çıkıyor. Canım stok arabamızı satıldıktan kısa süre sonra pert etmişler. Yani benim düşüncem odur 1 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 31 Mart 2021 Paylaş 31 Mart 2021 maşallah dıştan oldukça iyi görünüyor. araç gümrük girişli sanırım yoksa bu kadar diri kalmazdı gibime geliyor 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts