Mustafa Tuğ 31 Mart 2021 Paylaş 31 Mart 2021 Arkadaşlar aracım emisyon ölçümünden geçmedi. Gazda geçiyor benzinde geçmiyor. Muayeneden geçtim problem olmadı sanırım gazda geçtiği için ama benzinde geçmemesi aklıma takıldı ne yapmam gerekir yardımcı olabilecek olan varmı? Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 31 Mart 2021 Paylaş 31 Mart 2021 Mustafa Tuğ yazdı: Arkadaşlar aracım emisyon ölçümünden geçmedi. Gazda geçiyor benzinde geçmiyor. Muayeneden geçtim problem olmadı sanırım gazda geçtiği için ama benzinde geçmemesi aklıma takıldı ne yapmam gerekir yardımcı olabilecek olan varmı? Katalitik konvektör ne durumda ? Araç benzinde sağlıklı yakamıyor bence. Karışım oranlarına bakılmalı bilgisayardan. Yorum bağlantısı
Hacı Şenyurt 31 Mart 2021 Paylaş 31 Mart 2021 Selamlar. Yüksek ihtimal katalizör düşük ihtimal egzos. Orta ihtimal yanma elamanlari. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 31 Mart 2021 Paylaş 31 Mart 2021 Muayeneden geçmez egsoz emisyondan kalınca. Egsozdan da geçtiniz demek. Yorum bağlantısı
Ali Gök 31 Mart 2021 Paylaş 31 Mart 2021 egzoz emisyonu olmasada muayneden geçmiomuydu artık ? Yorum bağlantısı
Metin Akbal 31 Mart 2021 Paylaş 31 Mart 2021 egzoz emisyonu olmasada muayneden geçmiomuydu artık ?Tarihi geçmedi ise evet. Yorum bağlantısı
Alpay Köse 31 Mart 2021 Paylaş 31 Mart 2021 Baska bir istasyondan yaptırın muhtemelen katalizör.bircok yer sadece lpgde ölçüm yapıyor.söyleyip lpgde ölçtüm yaptırın onlar ayarlar Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 31 Mart 2021 Paylaş 31 Mart 2021 Ali Gök yazdı: egzoz emisyonu olmasada muayneden geçmiomuydu artık ? 2 sene önce 2 haftalık bir uygulama idi o mazide kaldı Yorum bağlantısı
Ali Gök 31 Mart 2021 Paylaş 31 Mart 2021 Çağlar Bayur yazdı: 2 sene önce 2 haftalık bir uygulama idi o mazide kaldı Hayret bizim ülkede kararlar böyle iki günlüğüne alınıp sonrada hiç vazgeçilmezdi nasıl oldu acaba bizde tüm kararlar önceden hesap kitabı yapılıp öyle yapılır 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 31 Mart 2021 Paylaş 31 Mart 2021 Ali Gök yazdı: kararlar böyle iki günlüğüne karar değildi de... bilgisayar çökünce , bakkal defteri yazar gibi karar aldılar. Yorum bağlantısı
Mustafa Tuğ 3 Nisan 2021 Yazar Paylaş 3 Nisan 2021 Hocam benzinde geçmedi ama gazda geçti o belge ilede tüvtürke gittim muayenede sıkıntı olmadı Aracım 2004 seat cordoba. Bujiler falan da değişti yanm elemanları ile alakalı olduğunu düşünmüyorum. Yorum bağlantısı
Önder Başböyük 4 Nisan 2021 Paylaş 4 Nisan 2021 Benzin deposunu yarım seviyeye kadar doldurun, içine 2 lt. ETHANOL ekleyin. Yaklaşık 15-20 dk. karışmasını bekleyin. Daha sonra bir kez daha ölçtürün geçecektir. Muayeneden geçtikten sonra depoyu doldurmayı ve bana teşekkür etmeyi unutmayın. :)) Yorum bağlantısı
Levent Güzelkalp 4 Nisan 2021 Paylaş 4 Nisan 2021 Benzin deposunu yarım seviyeye kadar doldurun, içine 2 lt. ETHANOL ekleyin. Yaklaşık 15-20 dk. karışmasını bekleyin. Daha sonra bir kez daha ölçtürün geçecektir. Muayeneden geçtikten sonra depoyu doldurmayı ve bana teşekkür etmeyi unutmayın. )Ben bu uygulamayi sanayi efsanesi zannediyordum. [emoji2][emoji3] Yorum bağlantısı
Önder Başböyük 4 Nisan 2021 Paylaş 4 Nisan 2021 Denemekten bir şey kaybedilmez ama işe yararsa çok şey kazanılır... Yorum bağlantısı
Recommended Posts