İlkay Başaran 19 Nisan 2022 Paylaş 19 Nisan 2022 Bilmediğimden soruyorum. Orası yanmış bitmiş bunu nereden kesin çözüm çıkarabiliyorlar ki. Elektrikten değil kolonyadan yanmış vb? Ya da içi komple yanmış arabayı ya da motor bölümü komple yanmış olanı? Komple ev yanmış, sobadan çıkan deniyor gibi? Tekrar geçmiş olsun. Allah daha iyilerini nasip eder umarım. 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 19 Nisan 2022 Yazar Paylaş 19 Nisan 2022 Tekrar bütün iyi dileklerinize çok teşekkür ederim, Dün bir kaç alıcı geldi ve 100.000 TL istemiştim ama Şanzıman beyni vs'de zarar gördüğü usta tarafından tespit edildi, açıkçası o önemli değildi ama ustanın çıkardığı malzeme listesi bayağı kabarık olunca bende 3'e 5'e bakmadım 80.000 TL'ye yıktım aracı. @Çağlar Bayur abimin dediği hiç aklıma gelmedi abi ama bende yanmış halde Facebook W163 grubuna satacağıma dahil mesajlar var . Yeterli olur mu bilmem ama... 5 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 19 Nisan 2022 Paylaş 19 Nisan 2022 Talha Bilgi yazdı: Tekrar bütün iyi dileklerinize çok teşekkür ederim, Dün bir kaç alıcı geldi ve 100.000 TL istemiştim ama Şanzıman beyni vs'de zarar gördüğü usta tarafından tespit edildi, açıkçası o önemli değildi ama ustanın çıkardığı malzeme listesi bayağı kabarık olunca bende 3'e 5'e bakmadım 80.000 TL'ye yıktım aracı. @Çağlar Bayur abimin dediği hiç aklıma gelmedi abi ama bende yanmış halde Facebook W163 grubuna satacağıma dahil mesajlar var . Yeterli olur mu bilmem ama... Ustasının çıkardığı liste elinizde mi? Değilse bence karşı taraftan listeyi isteyip arkadaşınızın merak ettiğini söyleyin. Olası bir duruma karşı elinizde bir delil olabilir mesajlaşma kaydı. Bilgim yok ama fikrim var. Yanlış düşünüyor da olabilirim bu konuda. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 19 Nisan 2022 Paylaş 19 Nisan 2022 Çok geçmiş olsun , yeni gördüm konuyu. Her şeyde var bir hikmet. Araç satılıktaydı tanıdık birine satmış olsanız ve alan kişinin başına bu durum gelseydi belki çok daha fazla başınız ağrıyacaktı. Bununla geçmiş olsun. 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 19 Nisan 2022 Paylaş 19 Nisan 2022 Çok geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın. 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 19 Nisan 2022 Paylaş 19 Nisan 2022 Talha Bey araca olan ilginizi başlıktan okuyordum tekrar geçmiş olsun.Üzülmeyin Allah daha iyilerini kazasız belasız nasip etsin inşallah. Parfümden nasıl yangın çıkar anlamaya çalışıyorum Uçak Kazası Raporu diye belgeselde izlemiştim kargo olarak taşınan batarya uçağı düşürmüştü.Benim arabadada Pilli Fener ölçü aleti var hatta Basınçlı Sprey araç kokusu var . İzmir Güneşinin altında araba ısınıyor artık bırakmasam iyi olacak aslına hepimiz dikkat etsek iyi olur. 2 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 19 Nisan 2022 Yazar Paylaş 19 Nisan 2022 Tekrar teşekkür ediyorum, elimde 130 bin tl olmuş oldu , üstüne 10-20 koyabilirsem max 150 civarına otomatik hb yada mpv hız sabitleyici özelliği olan km’si çok olmayan bir araç bakıyorum.baktıklarım; c4, jazz, megan2 hb, focus2, colt. tavsiye yasa eşinde dostunda böyle aracı olan varsa eşimle değerlendireyim inşallah tekrar siz dostlara çok teşekkür ederim Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi 4 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 19 Nisan 2022 Paylaş 19 Nisan 2022 Talha Bilgi yazdı: Tekrar teşekkür ediyorum, elimde 130 bin tl olmuş oldu , üstüne 10-20 koyabilirsem max 150 civarına otomatik hb yada mpv hız sabitleyici özelliği olan km’si çok olmayan bir araç bakıyorum. baktıklarım; c4, jazz, megan2 hb, focus2, colt. tavsiye yasa eşinde dostunda böyle aracı olan varsa eşimle değerlendireyim inşallah tekrar siz dostlara çok teşekkür ederim Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Tekrar geçmiş olsun, ben satıyorum astrayı bütçene rahatlıkla uyar Opel / Astra / 1.6 / Elegance / Sıfır Motor, Özel Plaka sahibinden.comda - 1017461119 7 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 19 Nisan 2022 Yazar Paylaş 19 Nisan 2022 Köksal Yılmaz yazdı: Tekrar geçmiş olsun, ben satıyorum astrayı bütçene rahatlıkla uyar Opel / Astra / 1.6 / Elegance / Sıfır Motor, Özel Plaka sahibinden.comda - 1017461119 Akşam hanıma göstereyim bakalım. Teşekkür ederim. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Nisan 2022 Paylaş 19 Nisan 2022 Talha Bilgi yazdı: bende yanmış halde Facebook W163 grubuna satacağıma dahil mesajlar var . Yeterli olur mu bilmem ama... face suya yazılmış yazıdır, noter kağıdı esastır 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 20 Nisan 2022 Paylaş 20 Nisan 2022 Geçmiş olsun. Yeni gördüm diğer başlık nedeniyle. Tamir edilmez değil edilir ama tabi zaman içinde masraf ve arabasız kalırsınız... 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 20 Nisan 2022 Paylaş 20 Nisan 2022 Mehmet Göktürk yazdı: Geçmiş olsun. Yeni gördüm diğer başlık nedeniyle. Tamir edilmez değil edilir ama tabi zaman içinde masraf ve arabasız kalırsınız... arabasını satmış çoktan. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 20 Nisan 2022 Paylaş 20 Nisan 2022 Tabi tabi haberim var.. sağlık olsun. 1 Yorum bağlantısı
Muharrem Karagülle 20 Nisan 2022 Paylaş 20 Nisan 2022 Geçmiş olsun,Allah daha iyilerini nasip etsin. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts