İçeriğe Yönlendir

Mercedes ML320 W163 #SırtÇantalıVelet

Talha Bilgi

Recommended Posts

İlkay Başaran

Bilmediğimden soruyorum. Orası yanmış bitmiş bunu nereden kesin çözüm çıkarabiliyorlar ki. Elektrikten değil kolonyadan yanmış vb? Ya da içi komple yanmış arabayı ya da motor bölümü komple yanmış olanı? 
Komple ev yanmış, sobadan çıkan deniyor gibi?

Tekrar geçmiş olsun. Allah daha iyilerini nasip eder umarım.

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Talha Bilgi

Tekrar bütün iyi dileklerinize çok teşekkür ederim, Dün bir kaç alıcı geldi ve 100.000 TL istemiştim ama Şanzıman beyni vs'de zarar gördüğü usta tarafından tespit edildi, açıkçası o önemli değildi ama ustanın çıkardığı malzeme listesi bayağı kabarık olunca bende 3'e 5'e bakmadım 80.000 TL'ye yıktım aracı. @Çağlar Bayur abimin dediği hiç aklıma gelmedi abi ama bende yanmış halde Facebook W163 grubuna satacağıma dahil mesajlar var . Yeterli olur mu bilmem ama... 

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık
Talha Bilgi yazdı:

Tekrar bütün iyi dileklerinize çok teşekkür ederim, Dün bir kaç alıcı geldi ve 100.000 TL istemiştim ama Şanzıman beyni vs'de zarar gördüğü usta tarafından tespit edildi, açıkçası o önemli değildi ama ustanın çıkardığı malzeme listesi bayağı kabarık olunca bende 3'e 5'e bakmadım 80.000 TL'ye yıktım aracı. @Çağlar Bayur abimin dediği hiç aklıma gelmedi abi ama bende yanmış halde Facebook W163 grubuna satacağıma dahil mesajlar var . Yeterli olur mu bilmem ama... 

Ustasının çıkardığı liste elinizde mi? Değilse bence karşı taraftan listeyi isteyip arkadaşınızın merak ettiğini söyleyin. Olası bir duruma karşı elinizde bir delil olabilir mesajlaşma kaydı. Bilgim yok ama fikrim var. Yanlış düşünüyor da olabilirim bu konuda. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Evcin

Çok geçmiş olsun , yeni gördüm konuyu.

Her şeyde var bir hikmet. Araç satılıktaydı tanıdık birine satmış olsanız ve alan kişinin başına bu durum gelseydi belki çok daha fazla başınız ağrıyacaktı. :( Bununla geçmiş olsun.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Aytac Sakal

Talha Bey araca olan ilginizi başlıktan okuyordum tekrar geçmiş olsun.Üzülmeyin Allah daha iyilerini kazasız belasız nasip etsin inşallah.

Parfümden nasıl yangın çıkar anlamaya çalışıyorum Uçak Kazası Raporu diye belgeselde izlemiştim kargo olarak taşınan batarya uçağı düşürmüştü.Benim arabadada Pilli Fener ölçü aleti var hatta Basınçlı Sprey araç kokusu var . İzmir Güneşinin altında araba ısınıyor artık bırakmasam iyi olacak aslına hepimiz dikkat etsek iyi olur.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Talha Bilgi

Tekrar teşekkür ediyorum, elimde 130 bin tl olmuş oldu , üstüne 10-20 koyabilirsem max 150 civarına otomatik hb yada mpv hız sabitleyici özelliği olan km’si çok olmayan bir araç bakıyorum.
baktıklarım; c4, jazz, megan2 hb, focus2, colt. tavsiye yasa eşinde dostunda böyle aracı olan varsa eşimle değerlendireyim inşallah
tekrar siz dostlara çok teşekkür ederim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
Talha Bilgi yazdı:

Tekrar teşekkür ediyorum, elimde 130 bin tl olmuş oldu , üstüne 10-20 koyabilirsem max 150 civarına otomatik hb yada mpv hız sabitleyici özelliği olan km’si çok olmayan bir araç bakıyorum.
baktıklarım; c4, jazz, megan2 hb, focus2, colt. tavsiye yasa eşinde dostunda böyle aracı olan varsa eşimle değerlendireyim inşallah
tekrar siz dostlara çok teşekkür ederim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tekrar geçmiş olsun, ben satıyorum astrayı bütçene rahatlıkla uyar

Opel / Astra / 1.6 / Elegance / Sıfır Motor, Özel Plaka sahibinden.comda - 1017461119

• Beğen 7
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Talha Bilgi yazdı:

bende yanmış halde Facebook W163 grubuna satacağıma dahil mesajlar var . Yeterli olur mu bilmem ama... 

face suya yazılmış yazıdır, noter kağıdı esastır

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

Geçmiş olsun. Yeni gördüm diğer başlık nedeniyle. Tamir edilmez değil edilir ama tabi zaman içinde masraf ve arabasız kalırsınız...

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Mehmet Göktürk yazdı:

Geçmiş olsun. Yeni gördüm diğer başlık nedeniyle. Tamir edilmez değil edilir ama tabi zaman içinde masraf ve arabasız kalırsınız...

arabasını satmış çoktan.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Muharrem Karagülle

Geçmiş olsun,Allah daha iyilerini nasip etsin.

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...