Servet Aydın 18 Nisan 2022 Paylaş 18 Nisan 2022 Talha geçmiş olsun. Satma kararın doğru. 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 18 Nisan 2022 Yazar Paylaş 18 Nisan 2022 (düzenlendi) Ayrı ayrı tüm ağabey/kardeşlerime Teşekkür ederim, , yanan ruhsatımı yeninden çıkartabilmek adına İtfaiye raporum çıkmış onu alıp emniyete gideceğim sanırım... 18 Nisan 2022 tarihinde Talha Bilgi tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 18 Nisan 2022 Paylaş 18 Nisan 2022 Çok geçmiş olsun, yıldıza üzüldüm gerçekten mal canın yongası ama Allah'a şükür cana bir şey gelmemiş. S deki bütün o saçma sapan kabloları, telsizi, ekranları vs bu sebepten söktüm. Bir tek geri kamera ve araç kamerası takılı ekstradan ona da kırk tane sigorta koydum. 1 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 18 Nisan 2022 Yazar Paylaş 18 Nisan 2022 (düzenlendi) İtfaiye rapor onaylanmamış , sebebi benim torpido da büyük parfümüm vardı, fotoğraflarda görünüyor. Yangın çıkarma ihtimali onun daha büyükmüş ama güneş gören yerde değildi torpido içindeydi 😕 Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için 18 Nisan 2022 tarihinde Talha Bilgi tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Cem Işık 18 Nisan 2022 Paylaş 18 Nisan 2022 Talha Bilgi yazdı: İtfaiye rapor onaylanmamış , sebebi benim torpido da büyük parfümüm vardı, fotoğraflarda görünüyor. Yangın çıkarma ihtimali onun daha büyükmüş ama güneş gören yerde değildi torpido içindeydi 😕 Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için İtfaiye neyi onaylamamış? "Elektrik kontağından çıktı" şeklinde rapor düzenlemeyi mi? 1 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 18 Nisan 2022 Paylaş 18 Nisan 2022 (düzenlendi) Talha Bilgi yazdı: İtfaiye rapor onaylanmamış , sebebi benim torpido da büyük parfümüm vardı, fotoğraflarda görünüyor. Yangın çıkarma ihtimali onun daha büyükmüş ama güneş gören yerde değildi torpido içindeydi 😕 Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için Hadi kaskonuz yok, o açıdan belki de çok önemli değil ama kaskonuz olsaydı torpidoda parfüm taşıdığınız için boşa mı gidecekti kaskonuz? Araçta yanıcı bir şey bırakmamak gerek o zaman @Mehmet Ozyurek 18 Nisan 2022 tarihinde Murat Sürmeli tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 18 Nisan 2022 Paylaş 18 Nisan 2022 Kolonya şişeleri vesaire herkeste vardır bu aralar.. 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 18 Nisan 2022 Paylaş 18 Nisan 2022 @Mehmet Ozyurek konuya açıklık getirir ama, elektrik kontağından da çıksa yangın yine kasko ödemezdi ki? 2 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 18 Nisan 2022 Paylaş 18 Nisan 2022 kaza dan dolayı olmadığı için kasko zaten karşılamazdı Bu arada geçmiş olsun 1 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 18 Nisan 2022 Paylaş 18 Nisan 2022 Geçmiş olsun üzüldüm gerçekten, kimseye bir şey olmaması işin sevindirici kısmı, satılması doğru olur. 1 1 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 18 Nisan 2022 Paylaş 18 Nisan 2022 Geçmiş olsun. Kundaklama falan olunca ödüyor sanırım ama kendi kendine yanan araç açın ne yapar bilemedim. 1 Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 18 Nisan 2022 Paylaş 18 Nisan 2022 Çok geçmiş olsun. En azından sizlere birşey olmamış. Mal bir şekilde yerine geliyor. Allah daha beterinden korusun. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Gül 18 Nisan 2022 Paylaş 18 Nisan 2022 Geçmiş olsun. Daha iyisini alırsınız inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 18 Nisan 2022 Paylaş 18 Nisan 2022 Geçmiş olsun, canınıza bir şey olmamış... Mal yerine gelir, para kazanılır elbet... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Nisan 2022 Paylaş 18 Nisan 2022 Murat Sürmeli yazdı: Hadi kaskonuz yok, o açıdan belki de çok önemli değil ama kaskonuz olsaydı torpidoda parfüm taşıdığınız için boşa mı gidecekti kaskonuz? Araçta yanıcı bir şey bırakmamak gerek o zaman @Mehmet Ozyurek Araçta yanıcı bir şey bırakmamak yetmiyor maalesef.. Yangının sebebi önemli. Yangın, bakım gerektiren ve bakım ihmali olan bir yerden çıkarsa kasko ödemiyor. Yangın, mesela kalorifer motorundan çıkmış olsa kasko öder. Yine de şu ödenir bu ödenmez diye kestirmek güçtür yangın hasarında. Bizde bir tabir vardır.. Her olay kendi içinde özeldir ve her olay ayrı değerlendirilir. Sani Gerşon yazdı: @Mehmet Ozyurek konuya açıklık getirir ama, elektrik kontağından da çıksa yangın yine kasko ödemezdi ki? İşte yukarda açıkladığım gibi kontak neden çıkmış.. Sonradan taktığın kameradan mı, sonradan taktığın ayak aydınlatmasından mı? Yoksa bakımsız olan yanmaması gereken klima kompresöründen mi çıkmış. Her olay özeldir. 5 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Nisan 2022 Paylaş 18 Nisan 2022 geçmiş olsun tamiri en çok baş ağrıtan hasar şekli, satmakararı bence iyi 3e5e bakmayın, noter satışına bu yanık durumunu yazdırın 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 18 Nisan 2022 Paylaş 18 Nisan 2022 Çağlar Bayur yazdı: noter satışına bu yanık durumunu yazdırın Neden? 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Nisan 2022 Paylaş 18 Nisan 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Neden? yazılmadı diyelim, ben de , satın aldım, yaptırdım sattım, benden alan kişi uyandı, hemen topu satın aldığıma atarım kaçarım.... piyasada sırtı duvara verip yürümeli 2 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 18 Nisan 2022 Paylaş 18 Nisan 2022 Çağlar Bayur yazdı: yazılmadı diyelim, ben de , satın aldım, yaptırdım sattım, benden alan kişi uyandı, hemen topu satın aldığıma atarım kaçarım.... piyasada sırtı duvara verip yürümeli Bu araba perte çıkmalı parçalanmalı. Boya tramer manyağı olduk gerçekten. Airbag açan araba parçalansın yedek parça olsun. Yasa gelmeli bu işlere ama 50 seneye belki 3 2 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 18 Nisan 2022 Paylaş 18 Nisan 2022 Geçmiş olsun. Cana bir şey gelmemiş olması sevindirici. 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 19 Nisan 2022 Yazar Paylaş 19 Nisan 2022 Cem Işık yazdı: İtfaiye neyi onaylamamış? "Elektrik kontağından çıktı" şeklinde rapor düzenlemeyi mi? Sonuç kısmına Araçta bulunan Parfüm şişesi yada sağ çamurluk içinde bulunan sigorta paneli kısmında kalmışlar, bende almadım zaten raporu cem abi, direk bugün emniyette ruhsat zayi ile işimizi çözdük. Murat Sürmeli yazdı: Hadi kaskonuz yok, o açıdan belki de çok önemli değil ama kaskonuz olsaydı torpidoda parfüm taşıdığınız için boşa mı gidecekti kaskonuz? Araçta yanıcı bir şey bırakmamak gerek o zaman @Mehmet Ozyurek Sanırım elektrik panelinden çıksa bile her kasko karşılamazmış öyle dedi itfaiye 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts