İçeriğe Yönlendir

Mercedes ML320 W163 #SırtÇantalıVelet

Talha Bilgi

Recommended Posts

Talha Bilgi
(düzenlendi)

Ayrı ayrı tüm ağabey/kardeşlerime Teşekkür ederim, , yanan ruhsatımı yeninden çıkartabilmek adına İtfaiye raporum çıkmış onu alıp emniyete gideceğim sanırım... 

tarihinde Talha Bilgi tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Çok geçmiş olsun, yıldıza üzüldüm gerçekten mal canın yongası ama Allah'a şükür cana bir şey gelmemiş. 

S deki bütün o saçma sapan kabloları, telsizi, ekranları vs bu sebepten söktüm.

Bir tek geri kamera ve araç kamerası takılı ekstradan ona da kırk tane sigorta koydum.

• Beğen 1
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Talha Bilgi
(düzenlendi)

İtfaiye rapor onaylanmamış , sebebi benim torpido da büyük parfümüm vardı, fotoğraflarda görünüyor. Yangın çıkarma ihtimali onun daha büyükmüş ama güneş gören yerde değildi torpido içindeydi 😕

Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için

tarihinde Talha Bilgi tarafından düzenlendi
  • Şaşkın 3
Yorum bağlantısı
Cem Işık
Talha Bilgi yazdı:

İtfaiye rapor onaylanmamış , sebebi benim torpido da büyük parfümüm vardı, fotoğraflarda görünüyor. Yangın çıkarma ihtimali onun daha büyükmüş ama güneş gören yerde değildi torpido içindeydi 😕

İtfaiye neyi onaylamamış? "Elektrik kontağından çıktı" şeklinde rapor düzenlemeyi mi? 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli
(düzenlendi)
Talha Bilgi yazdı:

Hadi kaskonuz yok, o açıdan belki de çok önemli değil ama kaskonuz olsaydı torpidoda parfüm taşıdığınız için boşa mı gidecekti kaskonuz? 

Araçta yanıcı bir şey bırakmamak gerek o zaman @Mehmet Ozyurek

tarihinde Murat Sürmeli tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Keskin

kaza dan dolayı olmadığı için kasko zaten karşılamazdı

Bu arada geçmiş olsun

• Beğen 1
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

Geçmiş olsun üzüldüm gerçekten, kimseye bir şey olmaması işin sevindirici kısmı, satılması doğru olur.

• Beğenme 1
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

Geçmiş olsun.

Kundaklama falan olunca ödüyor sanırım ama kendi kendine yanan araç açın ne yapar bilemedim.

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz

Çok geçmiş olsun. En azından sizlere birşey olmamış. Mal bir şekilde yerine geliyor. Allah daha beterinden korusun.

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Ahmet Gül

Geçmiş olsun. Daha iyisini alırsınız inşallah. 

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Erkut Uysal

Geçmiş olsun, canınıza bir şey olmamış... Mal yerine gelir, para kazanılır elbet...

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Murat Sürmeli yazdı:

Hadi kaskonuz yok, o açıdan belki de çok önemli değil ama kaskonuz olsaydı torpidoda parfüm taşıdığınız için boşa mı gidecekti kaskonuz? 

Araçta yanıcı bir şey bırakmamak yetmiyor maalesef.. 

Yangının sebebi önemli. 

Yangın, bakım gerektiren ve bakım ihmali olan bir yerden çıkarsa kasko ödemiyor. 

Yangın, mesela kalorifer motorundan çıkmış olsa kasko öder.

Yine de şu ödenir bu ödenmez diye kestirmek güçtür yangın hasarında. Bizde bir tabir vardır.. 

Her olay kendi içinde özeldir ve her olay ayrı değerlendirilir. 

Sani Gerşon yazdı:

@Mehmet Ozyurek konuya açıklık getirir ama, elektrik kontağından da çıksa yangın yine kasko ödemezdi ki?

İşte yukarda açıkladığım gibi kontak neden çıkmış.. Sonradan taktığın kameradan mı, sonradan taktığın ayak aydınlatmasından mı? Yoksa bakımsız olan yanmaması gereken klima kompresöründen mi çıkmış. 

Her olay özeldir. 

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

geçmiş olsun tamiri en çok baş ağrıtan hasar şekli, satmakararı bence iyi 3e5e bakmayın, noter satışına bu yanık durumunu yazdırın

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Çağlar Bayur yazdı:

noter satışına bu yanık durumunu yazdırın

Neden? 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Neden? 

yazılmadı diyelim, ben de , satın aldım, yaptırdım sattım, benden alan kişi uyandı, hemen topu satın aldığıma atarım kaçarım.... piyasada sırtı duvara verip yürümeli

• Beğen 2
  • Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Çağlar Bayur yazdı:

yazılmadı diyelim, ben de , satın aldım, yaptırdım sattım, benden alan kişi uyandı, hemen topu satın aldığıma atarım kaçarım.... piyasada sırtı duvara verip yürümeli

Bu araba perte çıkmalı parçalanmalı. Boya tramer manyağı olduk gerçekten. Airbag açan araba parçalansın yedek parça olsun. Yasa gelmeli bu işlere ama 50 seneye belki

• Beğen 3
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Murat Sahın

Geçmiş olsun. Cana bir şey gelmemiş olması sevindirici.

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Talha Bilgi
Cem Işık yazdı:

İtfaiye neyi onaylamamış? "Elektrik kontağından çıktı" şeklinde rapor düzenlemeyi mi? 

Sonuç kısmına Araçta bulunan Parfüm şişesi yada sağ çamurluk içinde bulunan sigorta paneli kısmında kalmışlar, bende almadım zaten raporu cem abi, direk bugün emniyette ruhsat zayi ile işimizi çözdük.

Murat Sürmeli yazdı:

Sanırım elektrik panelinden çıksa bile her kasko karşılamazmış öyle dedi itfaiye

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...