Talha Bilgi 7 Mayıs 2021 Yazar Paylaş 7 Mayıs 2021 (düzenlendi) Ali Cihangiroğlu yazdı: Hayırlı olsun, bende yeni gördüm konuyu.... o jant ney, Sanii dur benide bekleee birde arka koruma demiri, zevk meselesi tabii ama ben olsam anında sökerdim... Stepne taşıyıcımından mı bahsediyorsunuz ? Ama o orjinali ... Ali Darbaz yazdı: Stratusde yapılan hatanın tekrarını görüyorum. O jant dışardan bakınca sürücüsü hakkında iyi düşünmem açıkcası. Şehrimde 5x112'de ofsetli bir jant bulamadım açıkçası.. Bende Offroad jantı istiyordum onda da 5 bijon yoktu.. Bende bu janta yandan baktım, offroad jantları gibi olunca aldım açıkçası... Peki ortasını Füme yapma projem var nasıl olur ? (Not : Ali bey birde stratusu satarken bir çok kişi arayarak jantın çok iyi olduğunu hatta sattığım adam jantına hasta olmuştu halbuki Audi jantı idi ) 7 Mayıs 2021 tarihinde Talha Bilgi tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 7 Mayıs 2021 Paylaş 7 Mayıs 2021 (düzenlendi) mat siyah yap ortasını . hummer jantı gibi olsun. bence kötü değil tipi. sadece 1980 lereden kalma gibi 7 Mayıs 2021 tarihinde Dogan Arsiray tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 7 Mayıs 2021 Yazar Paylaş 7 Mayıs 2021 Ali Gök yazdı: bu arabanın orjinal jantlarına noldu alırken üzerinde değillermiydi zevk işi bu beğendiyseniz güle güle kullanın. fikrimi söylemem gerekirse ml gibi bir araca orjinali harici bir jant yakışmıyor bana göre Orjinal jantları duruyor, ama onlarda çok sade .. Görüşlerinizi açıkça paylaştığınız için herkese teşekkür ederim. Lakin Ben biraz jant lastik hastasıyım gene belki jantı daha farklı bir tane görsem değiştirim.. Ancak ben biraz görsellikte olağan dışında tutmayı farklı şeyler denemeyi seviyorum.. Napıyım huyum bu ... 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 7 Mayıs 2021 Paylaş 7 Mayıs 2021 hocam herkesin zevki farklı olabilir. sen beğeniyorsan kim ne diyebilir ki. ama genelde haklıyız yani 3 Yorum bağlantısı
Ali Gök 7 Mayıs 2021 Paylaş 7 Mayıs 2021 Çözdüm sizi tamam :d bi arkadaşım var arabasında senede 3 4 defa jant değişir seviyor değişikliği farklı jantları denemeyi aynı o hesap çamura heves var sanırım.bu ml lerde yükseltme işi nasıl oluyor varmı sizin araçta yükseltme ile ilgil bişe bi tık yüksek duruyor gibi 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 7 Mayıs 2021 Yazar Paylaş 7 Mayıs 2021 Kusura bakmayın size layık değil ama Paint ile yaptım 1- Dişleri bırakarak metalik siyah yada füme; 2- Komple vida altından metalik siyah yada füme; Ali Gök yazdı: Çözdüm sizi tamam :d bi arkadaşım var arabasında senede 3 4 defa jant değişir seviyor değişikliği farklı jantları denemeyi aynı o hesap çamura heves var sanırım.bu ml lerde yükseltme işi nasıl oluyor varmı sizin araçta yükseltme ile ilgil bişe bi tık yüksek duruyor gibi Çamur yada hafif offroad'a biraz heves var evet... çocuklarımla pek severiz dağa bayıra gitmeyi orda abur cubur partileri yapmayı Ml'lerde torsiyon ile 2,5 cm'e kadar yükseltme var ama ben yapmadım zira araca çocuklar yada annem felan boyları kısa olunca inip binmede zorluk çekiyorlar Birde hazır kitler var onlarla yükseltme oluyor. Benim ki şu an orjinal yüksekliğinde Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 7 Mayıs 2021 Paylaş 7 Mayıs 2021 Yanlış anlama olmasın yoksa zevk sizin beğeniyorsanız en güzelidir, yalnız arka demir orjinalde olsa bana biraz fazlalıkmış gibi geldi, o yüzden dediydim, mersodan beklenmeyecek bir tasarım... 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 7 Mayıs 2021 Yazar Paylaş 7 Mayıs 2021 Ali Cihangiroğlu yazdı: Yanlış anlama olmasın yoksa zevk sizin beğeniyorsanız en güzelidir, yalnız arka demir orjinalde olsa bana biraz fazlalıkmış gibi geldi, o yüzden dediydim, mersodan beklenmeyecek bir tasarım... Zaten bu Alman işi değil Ali abi, Amerikan işi Her yerinde Mexico yazıları fışkırıyor ondan... İşin açığı o arka stepne taşıyıcı azcık sesde yapıyor bozuk yollarda ve bagaj kullanımını kısıtlıyor... Lakin aracı azcık diğerlerinden farklı gösteriyor diye dokunmadım belki ilerde çıkartır depoya kaldırırım.... Teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 7 Mayıs 2021 Paylaş 7 Mayıs 2021 Talha Bilgi yazdı: Zaten bu Alman işi değil Ali abi, Amerikan işi Her yerinde Mexico yazıları fışkırıyor ondan... İşin açığı o arka stepne taşıyıcı azcık sesde yapıyor bozuk yollarda ve bagaj kullanımını kısıtlıyor... Lakin aracı azcık diğerlerinden farklı gösteriyor diye dokunmadım belki ilerde çıkartır depoya kaldırırım.... Teşekkür ederim. işe adb ve taco karıştığı belliydi zati güle güle kullan, bizim memlekette de sanırım bundan bulduydum, yaşlıca bir beydeydi, baya konuştuk, buralarda bundan anlayan sadece 1 kişi var demişti cesaret edemediydim, bu araca bakarken aklımda suv alma fikri vardı, land freelander2 lere niyet ettiydim sonrası baktımki bana eski araç olmayacak vazgeçtiydim, gerçi o zamanlar 150 bin dedikleri araca şimdi 300-400 gibi komik rakamlar istiyorlar,elbette satamıyorlar o ayrı konu, ama zevkli makinalar keyifini sür acıma 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 7 Mayıs 2021 Yazar Paylaş 7 Mayıs 2021 Ali Cihangiroğlu yazdı: işe adb ve taco karıştığı belliydi zati güle güle kullan, bizim memlekette de sanırım bundan bulduydum, yaşlıca bir beydeydi, baya konuştuk, buralarda bundan anlayan sadece 1 kişi var demişti cesaret edemediydim, bu araca bakarken aklımda suv alma fikri vardı, land freelander2 lere niyet ettiydim sonrası baktımki bana eski araç olmayacak vazgeçtiydim, gerçi o zamanlar 150 bin dedikleri araca şimdi 300-400 gibi komik rakamlar istiyorlar,elbette satamıyorlar o ayrı konu, ama zevkli makinalar keyifini sür acıma Aslında Motor bilinen M112 motor abi, her mercedes ustası bakabiliyor.. Yedek parça japonlardan daha kolay bulunuyor inanın ben mesela orta konsol cam düğmesini tek haliyle buldum aldım... Motor bakımlarında parçalar yedek parçacıdan hemen gelip takıyorlar 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 7 Mayıs 2021 Paylaş 7 Mayıs 2021 komple boya bence. şu kauçuk boyalardan alıp deneyebilirsin. sökersin beğenmezsen. 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 8 Mayıs 2021 Yazar Paylaş 8 Mayıs 2021 (düzenlendi) pc başında olmayınca telefondan paylaştım inşallah fotoğraflar düzgün gözükür. Teşekkür ederim şimdiden hayırlı bayramlar ailem... 8 Mayıs 2021 tarihinde Talha Bilgi tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 8 Mayıs 2021 Yazar Paylaş 8 Mayıs 2021 Yukarıda mesajda ben resim yükleyip yükleyemediğimi göremedim...Terminatör jantları boya için dün götürdüm lakin ön sol tekerde 5 psı kaçırdığını gördük ben farketmemişim... ufak bir işlem yaptılar ama bugün jantta çatlak farkedildi ve BBS vardı 35 ofsetli sanırım, 8,5 - 10 genişliğinde...Ayrıca Cevizden ahşap vites topuzunu uyguladım...Arka stepne taşıyıcı üst kısmı boyada çizik ve merco logo söküktü gri boya yenileyerek, logo siyah yapıp taktım, çok profesyonel yapamadım naçizane amaŞimdiden hayırlı bayramlar ailemTapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi 7 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 9 Mayıs 2021 Paylaş 9 Mayıs 2021 (düzenlendi) süper bu jantlar. bayıldım. bilezik olmadan takılabiliyormu? 9 Mayıs 2021 tarihinde Dogan Arsiray tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 9 Mayıs 2021 Paylaş 9 Mayıs 2021 Bu arabada dijital klima yok mu? Bu jantlar güzel durmuş bu arada, öncekiler çok olmamış gibiydi 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 9 Mayıs 2021 Yazar Paylaş 9 Mayıs 2021 süper bu jantlar. bayıldım. bilezik olmadan takılabiliyormu?Önceki jantınkini söküp direk buna taktılar. Teşekkür ederim Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Bu arabada dijital klima yok mu? Bu jantlar güzel durmuş bu arada, öncekiler çok olmamış gibiydi [emoji4] Teşekkür ederim BBS jantı bende bir çok araca yakıştırır idim ama 10 genişliğinde denk getirememiştim... Dijital klima yok üstad bunda yıldan dolayı sanırım Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 28 Aralık 2021 Yazar Paylaş 28 Aralık 2021 (düzenlendi) Ön tarafı torsiyon sistemiyle biraz kaldırdım. Ayrıca ; torsiyon takozları,Üst tablalar, ön iki amortisör, alt rotiller, rot mili, kol burçları, şaft orta askısı, diferansiyel yağları değişti. Yağ vs bakıma soktum. Mobil 5w30 , Mann yağ,hava ve polen seti. Boğaz kelebeği contası , motor soğutma suyu ve boruları değişti. Üst külbütör kapakları ve havalandırma delikleri temizlendi, gaz pedalı boşluk vardı pimi değişti, şanzıman yağ kontrol edildi 2 lt eksikmiş tamamladık. Bu arada kış girerken, jant+lastik değiştirdim 😉 Nexen 4 mevsim 245/65R17 lastik ile görseldeki jant takıldı... 28 Aralık 2021 tarihinde Talha Bilgi tarafından düzenlendi 12 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 9 Şubat 2022 Yazar Paylaş 9 Şubat 2022 Bugün yine yeniden bir kar yağışı ile uyandık, şükürler olsun... Bu arada ön tarafa takmış olduğum led bar da işe çok yaradı. Yüksek ışık şiddeti olmayanı seçtim beyaz ve sarı yanıyor. 9 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 18 Nisan 2022 Yazar Paylaş 18 Nisan 2022 Değerli dostlar, Cumartesi İftar vaktine kısa bir süre kala, aracımın iç kısmında sigorta panelinden bir yangın çıktı ve aracım torpido kısmı yandı, İtfaiye hemen gelip müdahele etti ama kendince yandı ve köz'e dönüşüp sönmüştü zaten... Yakın süreçte ön tarafta sunroof ve camdan gelen suları araçtan aşağıya atan tahliye borusu ile sorun yaşamıştık, ve yenilemiştik. hanım kullandığı için farketmedik ama sigorta panel sağ paspas altı su dolmuş, patlayan sigortalar yenilenmiş idi ama suyu kurutamamıştık güneşden kurur düşüncesindeydim. Araçta kasko olmadığı için herhangi bir zararımın tazmini söz konusu değil, bu haliyle satıcağım bir kaç usta ile temas kurduk alma düşünceleri var satmazsan bile 30 bin yada 50 bin tl tutar yaptır diyorlar ama yaptırmayacağım sanırım. 1 12 Yorum bağlantısı
Ali Gök 18 Nisan 2022 Paylaş 18 Nisan 2022 çok geçmiş olsun . allah korumuş neyseki cana bi zarar gelmemiş tekrardan geçmiş olsun 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts