İçeriğe Yönlendir

Mercedes ML320 W163 #SırtÇantalıVelet

Talha Bilgi

Recommended Posts

Onur Doğan

Maşallah Allah kaza bela vermesin

SM-A315F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Furkan Sumer
Talha Bilgi yazdı:

Satıldı kardeşim, Arkadaşımın arkadaşına cazip fiyata verdim.

alana da satana da hayır getirmesi dileğiyle..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Talha Bilgi

Bugün karla karışık yağmuru fırsat bilip azcık kirlendik

giL991.jpg

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Şimdi gördüm konuyu, güle güle kullanın :nazar:

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu
Servet Aydın yazdı:

Ahlaksız herif

Ahlaksız velet olacaktı galiba 😉

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

bunlardan bir tane tanıdık bir kişi söylemişti otobanda giderken poşet şanzımana yapışmış o zamanın parası ile 10 bin lira masraf açmıştı.

Temiz yol istiyo.

• Beğen 1
  • Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

Konuyu yeni gördüm, güle güle kullanın. Yolda iyidir o belli de arazide nasıl?

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Talha Bilgi
Mehmet Göktürk yazdı:

bunlardan bir tane tanıdık bir kişi söylemişti otobanda giderken poşet şanzımana yapışmış o zamanın parası ile 10 bin lira masraf açmıştı.

Temiz yol istiyo.

Abi ML sahibi arkadaşlarla grubumuz var en temiz binen benim :D  Onlar çok daha zorluyorlar bende bugün baya oynadım ama mesela low range vs hiç açmadım. Tanıdığınıza çok ilginç bir şanszlık olmuş... 

Mahmut Yıldız yazdı:

Konuyu yeni gördüm, güle güle kullanın. Yolda iyidir o belli de arazide nasıl?

Bir kaç önceden outlander ile çıkamadığım yerleri çıktım rahatça derin çamurlara battım çıktım. Altında Continantel 4 mevsim lastik var hafif arazisi iyi bu araçlarda en önemlisi Haddini bilerek bir şeyler yapmak :)

Dogan Arsiray yazdı:

o 430 u alacaktık... pffff

430 abi bende alacaktım hızlanma vs biraz daha canlı sürdüm çünki lakin Konya'daki ustalarım ya ML320 ya ML270 al dediler. Bende tavsiyelerine uydum...

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Talha Bilgi
(düzenlendi)

#Çantalıvelet ile dün Low Range testi yaptım, İlk aldığımdan beri low range çalıştıramamıştım... Meğersem çalıştırma prosedürleri varmış... Denedim, Dingil mesafesinde aracın oturmadığı çamurlardan rahat çıktım ama, fotoğrafta olan aracın tam oturduğu yerde çıkamadım tekerler sıvandı boşa döndü... Haddimizi bilerek yola devam :)

Hk1YgW.jpg

tarihinde Talha Bilgi tarafından düzenlendi
  • Beğen 4
Yorum bağlantısı
Talha Bilgi
Ali Darbaz yazdı:

Abi resimleri yan çek. Böyle fotojenik durmuyor. 

Tamam üstad, teşekkür ederim genelde ben İnstagram hesabımda hikaye olarak paylaştığım için böyle çekiyorum ama dediğiniz gibi forum vs için yan çekmek daha iyi öyle yapayım inşallah. 

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Talha Bilgi yazdı:

Tamam üstad, teşekkür ederim genelde ben İnstagram hesabımda hikaye olarak paylaştığım için böyle çekiyorum ama dediğiniz gibi forum vs için yan çekmek daha iyi öyle yapayım inşallah. 

Hem inatagram hemde forum hemde yutube için bol bol resim çekiyom. Keyif veriyor

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Talha Bilgi yazdı:

#Çantalıvelet ile dün Low Range testi yaptım, İlk aldığımdan beri low range çalıştıramamıştım... Meğersem çalıştırma prosedürleri varmış... Denedim, Dingil mesafesinde aracın oturmadığı çamurlardan rahat çıktım ama, fotoğrafta olan aracın tam oturduğu yerde çıkamadım tekerler sıvandı boşa döndü... Haddimizi bilerek yola devam :)

Hk1YgW.jpg

stickeri yapıştırsaydın böyle olmazdı.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Talha Bilgi
(düzenlendi)
Dogan Arsiray yazdı:

stickeri yapıştırsaydın böyle olmazdı.

Aynen Bir Kaç Sticker seti aldıydım iç içinde bir türlü fırsat olmadı üstüne geçen hafta hastalandım (üşütmüşüm hem kafadan hem vücuttan) :) İnşallah bu hafta Sticker yapıştırıp birde öyle deneyeyim :)

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Talha Bilgi
(düzenlendi)

@Dogan Arsiray Beyin hediye ettiği Alaman Stickeri'ni arkada çok boş bırakılmış bir yere monteledim... Kendisine tekrar çok teşekkür ederim.

n9ph2p.jpg

Aldığımda olmayan Arka Cam açma düğmesini temin edip taktım.

nejgdo.jpg

At lastik araştırmalarım da Yokohama, General Grabbet At3, Hankook adını çok duymuştum, şehrimde istediğim ebatı cazip bir fiyata 980 TL'ye yeni tarihli Hankook Dynapro At2 denk getirince aldım... Lastik sert değil çok sesli değil ama tecrübelerimiz zamanla paylaşırım...

Tabiki 17 jant bulmak zor oldu offroad tarzı jant bulamadım bende şimdilik gene bir arkadaşımda olan Melber marka 9 'luk jantlarla araca uyguladım.

rd8zcd.jpg

ml320-1.jpg

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Hayırlı olsun, bende yeni gördüm konuyu....

o jant ney, Sanii dur benide bekleee :koskos:

birde arka koruma demiri, zevk meselesi tabii ama ben olsam anında sökerdim...

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Stratusde yapılan hatanın tekrarını görüyorum. O jant dışardan bakınca sürücüsü hakkında iyi düşünmem açıkcası. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Gök

bu arabanın orjinal jantlarına noldu alırken üzerinde değillermiydi 

zevk işi bu beğendiyseniz güle güle kullanın. fikrimi söylemem gerekirse ml gibi bir araca orjinali harici bir jant yakışmıyor bana göre

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...