İçeriğe Yönlendir

Mercedes ML320 W163 #SırtÇantalıVelet

Talha Bilgi

Recommended Posts

Hacı Şenyurt

[emoji3478] güle güle kullanın. Ön ve arkadaki koruma barların görsel olarak begenmesemde Türkiye şartlarında sizi rahatsız etmiyorsa kalsın derim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Bu model benim çoçukluğumun arabası. Jurasipark filmindede rol almıştı. Arabanın arkasındaki demir ve lastik orjinalinde yok diye hatırlıyorum. Ayrıca jantlar orjinal ölçü değil gibi. Çok büyük durmuş. Orjinal haline gelirsek çok güzel bir arabaya dönüşceği kesin. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Arif Aykın

Maşallah mis gibi araba derler ya aynı o şekilde. Kazasız belasız kullanmak nasip etsin inşallah.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Talha Bilgi
Ali Darbaz yazdı:

Bu model benim çoçukluğumun arabası. Jurasipark filmindede rol almıştı. Arabanın arkasındaki demir ve lastik orjinalinde yok diye hatırlıyorum. Ayrıca jantlar orjinal ölçü değil gibi. Çok büyük durmuş. Orjinal haline gelirsek çok güzel bir arabaya dönüşceği kesin. 

Stepne fabrika çıkışı eklenen Stepne Paketi yani orjinal ama bir çoğunda bu yok. Orjinal ebatlarından biraz hem yükseltme hemde konfor adına çıktım 18 taktım görselliğini azcık pekiştirmek adına ama ilerde belki 17 düşerim 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay

Hayırlı olsun, güle güle kullanın :nazar: 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Talha Bilgi
(düzenlendi)
Dogan Arsiray yazdı:

ben lasitk ebadını beğendim.

Lastik çıkma denk geldi, Mercerdes X'lerin orjinal lastiği adam 5000 km binip sonra aracı offroad çevirince bu lastikler boşa çıkmış jant ise Fiyat cazip olunca şimdilik taktım, Nasip olursa 265/65R17 'ye geçerim

tarihinde Talha Bilgi tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter
Ali Darbaz yazdı:

standart modellerindeki jantı bildiğim kadarıyla güzel değil. Bu daha güzel durmuş. Ayrıca siyah ve gri renk kombinasyonu iyi gidiyor.

Örneğin: https://cardeal.ge/en/lot/16945914

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Gök

85 e mercedes mi alındı vay maşallah bedava yakalamışsın  tank gibi araba

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu

Beğendiğim ama cesaret edip alamayacağım bir model. Cesaretinize bir alkış 👏

İnşallah fazla masraf çıkartmaz kerata. Keyifle binersiniz. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Talha Bilgi

Değerli görüşleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.... 🤙

Yorum bağlantısı
Serhat Işık

Hayırlı olsun. benimde takip ettiğim bir araç. suv araçların içinde en makul fiyatlı olanı bunlar..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray

içinin araç daha yeniyken bile eski durması haricinde bence ikonik modeldir bu. klasmanını yaratmıştır denebilir. kia sorento bundan kopyalanmış mesela.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Talha Bilgi yazdı:

Koruma demirini görsel olarak mı sevmediğiniz için dediniz ? Yoksa resmiyet olarak mı ? :) Karavan planlarım yok değil valla :D

Görsel düşünmüştüm ama.. Muayeneden de geçmez zaten böyle.. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Talha Bilgi
Mehmet Ozyurek yazdı:

Görsel düşünmüştüm ama.. Muayeneden de geçmez zaten böyle.. 

Abi orjinal olduğu için geçiyor muayeneden hatta eski sahibi yeni muayeneden geçirmiş bu şekilde.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Furkan Sumer

Rengini ve ön arka demirleri beğendim. Güzel günlerde kullanın..

Yarım milyon km’deki Merso ne durumda? 😌

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hamit inan

Allah hevesinizi aldırsin. Kazasız belasız güzel günlerde kullanmayı nasip etsin.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Talha Bilgi
(düzenlendi)
Furkan Sumer yazdı:

Rengini ve ön arka demirleri beğendim. Güzel günlerde kullanın..

Yarım milyon km’deki Merso ne durumda? 😌

Satıldı kardeşim, Arkadaşımın arkadaşına cazip fiyata verdim.

tarihinde Talha Bilgi tarafından düzenlendi
  • Üzgün 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...