Tansu Kalafatoğlu 9 Nisan 2021 Paylaş 9 Nisan 2021 İnan Çınar yazdı: Tansu Kalafatoğlu yazdı: Eyv. İnan abi gibiyse seninki de, gerek kalmadı. Benimki farklı versiyon sanırım 70 mai pro cihazında hangi sürüm yüklü? Eğer 1.0.7 yada 1.1.0 yüklü ise sadece dil guncellemesi yaparsın. Sorun olmaz. Çökme olmaz. Normal güncelleme yaparken de çökme falan durumunda orjinal dosyası da mevcut. Onu geri yukleyince oluyor. Ben guncellerken de çöktü ama hallettim. Yok abi. Kalsın Yorum bağlantısı
İnan Çınar 9 Nisan 2021 Paylaş 9 Nisan 2021 (düzenlendi) Tansu Kalafatoğlu yazdı: Yok abi. Kalsın [emoji4] [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] Mühendis adamsın. Sıfırdan üretirsin gerekirse. Niye bu cesaretsizlik ? 9 Nisan 2021 tarihinde İnan Çınar tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 9 Nisan 2021 Paylaş 9 Nisan 2021 İnan Çınar yazdı: Mühendis adamsın. Sıfırdan üretirsin gerekirse. Niye bu cesaretsizlik ? Eskiden öyleydim. Şimdi elime bir şey alınca hanım bir gözüyle bana bakıyor. İki çocuk seninle oynamayı bekliyor diyor. Cesaret budur 2 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 10 Nisan 2021 Paylaş 10 Nisan 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Eyv. İnan abi gibiyse seninki de, gerek kalmadı. Benimki farklı versiyon sanırım 1 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 11 Nisan 2021 Paylaş 11 Nisan 2021 Alpay Sumer yazdı: Alakası yok bendekiyle 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 11 Nisan 2021 Paylaş 11 Nisan 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Alakası yok bendekiyle https://youtu.be/6GyEdC0UhKA 😂😂 @Tansu Kalafatoğluayni urun degilmi? acaba ulke farki mi var? 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 11 Nisan 2021 Paylaş 11 Nisan 2021 Alpay Sumer yazdı: https://youtu.be/6GyEdC0UhKA 😂😂 @Tansu Kalafatoğluayni urun degilmi? acaba ulke farki mi var? İki kere tatmin oldum olmadım 😁😁 aynı ürün ama ülke farklı. Ben aliexpress’ten almıştım 2018’de. Ondan mı acaba? 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 11 Nisan 2021 Paylaş 11 Nisan 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: 😁😁 aynı ürün ama ülke farklı. Ben aliexpress’ten almıştım 2018’de. Ondan mı acaba ondandir. Yanlis hatirlamiyorsam iki secenegi vardi.. Neyse baska bi hatasi olmasinda.. bu idare edilir bisey. 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 4 Mayıs 2021 Paylaş 4 Mayıs 2021 ondandir. Yanlis hatirlamiyorsam iki secenegi vardi.. Neyse baska bi hatasi olmasinda.. bu idare edilir bisey.Global versiyon ve china diye 2 tipti sanırım. Bendeki global versiyon diye geçiyor. Ondan olabilir. Fakat güncelleme bu sorunu çözer de mühendis bey cesaret edemiyor. 1 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 4 Mayıs 2021 Paylaş 4 Mayıs 2021 İnan Çınar yazdı: Alpay Sumer yazdı: ondandir. Yanlis hatirlamiyorsam iki secenegi vardi.. Neyse baska bi hatasi olmasinda.. bu idare edilir bisey. Global versiyon ve china diye 2 tipti sanırım. Bendeki global versiyon diye geçiyor. Ondan olabilir. Fakat güncelleme bu sorunu çözer de mühendis bey cesaret edemiyor. Aynen global olan var. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 8 Aralık 2021 Paylaş 8 Aralık 2021 Bendekinin pili iyice bitti. Sürekli kablo bağlı ama nedense bir saat kullandıktan sonra kamera kaydı kesiyor. Ekranda uyarı veriyor. videodan gördüğüm pil bu. Soketli ama pilin üstünde bir devre var. Aliexpress’te yedeği var ama ben bu pili nerede yaptırırım aynısını? Perpa’da bulabilir miyim? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 Aralık 2021 Paylaş 8 Aralık 2021 2s bms kartı üstünde olan. 100ma sanırım. Pil değişimi sonrası kart yine kullanılacak 1 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 8 Aralık 2021 Paylaş 8 Aralık 2021 Servet Aydın yazdı: 2s bms kartı üstünde olan. 100ma sanırım. Pil değişimi sonrası kart yine kullanılacak Ankara tünelsan ile bir görüş. Ellerinde çok çeşit var. Bazı spesifik cihazların pillerini buradan alıyoruz. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 8 Aralık 2021 Paylaş 8 Aralık 2021 3.7 v 500 Mah pil bu. Kapasitör gibi ama değil değişik bir pil. Lehimli. Ankara ya gidince arkadaşın kamerayı açtık baktık.Pil bu https://www.pilburada.com/huahui-3.7v-500-mah-li-ion-batarya Ankara tünelsan ile bir görüş. Ellerinde çok çeşit var. Bazı spesifik cihazların pillerini buradan alıyoruz. Tunelsan da yok oraya baktık. 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 8 Aralık 2021 Paylaş 8 Aralık 2021 Metin Akbal yazdı: açtık baktık. Şaşırdık mı? Hayır.😂 1 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 8 Aralık 2021 Paylaş 8 Aralık 2021 Şaşırdık mı? Hayır.[emoji23]Tek farklı. Bu sefer yapabilecek birşeyler vardı ama pil bulamadık [emoji3] 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 8 Aralık 2021 Paylaş 8 Aralık 2021 Metin Akbal yazdı: Tek farklı. Bu sefer yapabilecek birşeyler vardı ama pil bulamadık Toz varmıs silip kapattık diyecen diye korktuk 😂 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 8 Aralık 2021 Paylaş 8 Aralık 2021 Pili bulduk. Üstündeki kartı değiştirip kullanıyoruz sanırım. Ama sıkıntılı iş. Sökmesi bile sıkıntılıdır bunun. Patlayabilir bile sanki Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 8 Aralık 2021 Paylaş 8 Aralık 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Patlayabilir bile sanki Adres veriyorum, hazır mısınız? @Servet Aydın 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 8 Aralık 2021 Paylaş 8 Aralık 2021 Sani Gerşon yazdı: Adres veriyorum, hazır mısınız? @Servet Aydın 500ah onun dişinin kovuğuna yetmez. Kültablasında söndürür 😁 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 Aralık 2021 Paylaş 8 Aralık 2021 Dişimle sökerim. Pil böyle olacak aga 2 2 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 9 Aralık 2021 Paylaş 9 Aralık 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Pili bulduk. Nereden temin edildiği ile ilgili bilgi verirseniz ihitiyaç halinde bize çok faydası olur. Anlaşılan her yerde olan bir malzeme değil. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 9 Aralık 2021 Paylaş 9 Aralık 2021 İnan Çınar yazdı: Nereden temin edildiği ile ilgili bilgi verirseniz ihitiyaç halinde bize çok faydası olur. Anlaşılan her yerde olan bir malzeme değil. Pil üreticilerinde varmış. Birkaç yerde okudum. Üsttündeki devreyi ben yapamam diye perpa’ya gideceğim. Bilgi veririm tabi. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 9 Aralık 2021 Paylaş 9 Aralık 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Pil üreticilerinde varmış. Birkaç yerde okudum. Üsttündeki devreyi ben yapamam diye perpa’ya gideceğim. Bilgi veririm tabi. Direk kapasitörlüye çevrilr mi acaba ki. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 9 Aralık 2021 Paylaş 9 Aralık 2021 Metin Akbal yazdı: Direk kapasitörlüye çevrilr mi acaba ki. Elektrikten anlamıyorum 😄 Yorum bağlantısı
Recommended Posts