İçeriğe Yönlendir

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü

Hasan Karabekiroglu

Recommended Posts

Hasan Karabekiroglu

Evet kazandık, aynı günün 1915 yılında,

Belki o zafer olmasaydı şimdi bu cümleleri farklı bir dilde yazıyor olabilirdim..

Herkesin  18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü kutlu olsun.

• Beğen 19
  • Teşekkür 2
Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar

Başta Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlerimizi sevgi, saygı ve minnetle anıyoruz. Ruhları şad olsun. 

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Selim Kaya

Bugün bile her karışında izlerini bulabildiğimiz Çanakkale zaferimiz ve bu zafer uğruna ben size ölmeyi emrediyorum diyen Atatürk 'ün önderliğinde gözünü kırpmadan canını feda eden şehitlerimizi rahmetle anıyorum.

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

“Bu memleketin toprakları üzerinde kanlarını döken kahramanlar! Burada bir dost vatanın toprağındasınız.

Huzur ve sükûn içinde uyuyunuz. Sizler, Mehmetçiklerle yanyana, koyun koyunasınız. Uzak diyarlardan evlâtlarını harbe gönderen analar! Gözyaşlarınızı dindiriniz. Evlâtlarınız bizim bağrımızdadır.

Huzur içindedirler ve huzur içinde rahat uyuyacaklardır. Onlar, bu toprakta canlarını verdikten sonra, artık bizim evlâtlarımız olmuşlardır.”  Atatürk.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk

canımızla kanımızla kazanılan bu toprakların yabancılara satılması kanıma dokunuyor ,utanıyorum... tarihimizin seyrini değiştiren bu zafere imza atan başta Ulu Önder Atatürk olmak üzere tüm  kahraman askerlerimize Allahtan rahmet diliyorum.Ruhları Şad Olsun...

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Coşkun Basan

Her Türkiye cumhuriyeti vatandaşının ömründe en az 1 kere görmesi gereken yerdir Çanakkale ve Gelibolu
3 kez gezdim o toprakları ve askerliğimi yaptığım yerdir. Çok duygu yüklü topraklar
Aziz şehitlerimizin ve atamızın ruhu şad olsun

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Destanı yazanlar ve izleyenler olur dünyada, biz yazanlarız. Ruhları şaad olsun

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Alpay Sumer

🇹🇷🇹🇷🇹🇷

Ne desek ne yazsak az gelir Yiğitlere..

Saygı ile..🇹🇷🇹🇷🇹🇷

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Aytac Sakal
(düzenlendi)

Çanakkale bir ulusun tarihinin değiştiği yerdir  gerçek destanın yazıldığı yerdir.Emperyalistlere karşı direncin Dünyaya örnek olduğu yerdir.

Sonunu bile bile Vatan için bayrak için onur ve namus için gözlerini bile kırpmadan gittiler.Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm Şehid ve Gazilerimizin ruhları şad olsun.Rahat uyusunlar emanetleri bizimdir , bizlere emanettir.Bayrak Toprak sevgisini biz onlardan öğrendik.

Söz konusu Vatan ise gerisi teferruattır...

tarihinde Aytac Sakal tarafından düzenlendi
  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

Özgürlüğümüzün ve gücümüzün tarihteki en önemli dönüm noktalarından olan Çanakkale Deniz Zaferinin yıl dönümünde aziz şehitlerimizi ve Ulu Önder Atatürk'ü saygıyla ve rahmetle anıyorum.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Tamer Olcay Çiçek

Geri dönmeyi asla düşünmeyen Aziz Şehitlerimizi Saygıyla ve Rahmet anlıyorum..

Türkiye Bayrağı
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Metin Akbal

Çanakkale deyince aklımda kalanlar bir daha ismi hiçbir birliğe verilmeyecek olan 57. Alay ve anıtı gözlerimin önünden gitmeyen ve hikayesi aklımdan çıkmayan Meçhul Asker. Gözlerim hala ağlamaklı. 2 kere gitmek nasip oldu.

Sizin Çanakkaleniz var demiş Japonlar. 10 Hiroşima eder.

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Koray Demir

https://i.hizliresim.com/1uKkd6.jpg

Ecdâdımızın heybeti ma'rûf-ı cihândır Fıtrat değişir sanma! Bu kan yine o kandır, cân verir, nâm alırız biz.

Keşke ben de vatan uğruna bayrak uğruna vurulsa idim Çanakkale içinde o ne büyük ne kutlu şeref...

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Koray Demir yazdı:

Çok anlamlı. Tepkiniz nasıl olurdu?

https://youtu.be/AFA_DLyqmLs

Ağlardım orada.. izlerken ağladım. 

Lokantayı da takdir ettim. Çok anlamlı. 

Çok yer gezdim, çok yer gördüm.. 

Her adımda duygulandığım, her adımda içimin acıdığı aynı zamanda gururlandığım yerdir Çanakkale. 

Saygı ve minnetle anıyorum.. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Koray Demir yazdı:

Çok anlamlı. Tepkiniz nasıl olurdu?

https://youtu.be/AFA_DLyqmLs

Edirne Şükrüpaşa Anıtı içerisinde savaş zamanında il hıfzıssıhha kurulu kararı vardı. Ekmeğe süpürge tohumu ve kum karıştırılmasıyla ilgili. İlk gördüm boğazım düğümlendi.

images?q=tbn:ANd9GcTereX2kS0dScDkhZY8kh7

• Beğen 2
  • Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Aytac Sakal

Yokluktan geldiler hiç karşılık beklemeden gözlerini bile kırpmadan gittiler onur ile mücadele ettiler sonunu bile bile.Şehid ve Gazilerimizden öğreneceğimiz çok şey var şimdilerdeki beklentilere ve insan profiline bakıyorumda , düşünüyorum...

Haklarını asla ödeyemeyiz bu vatanı özgürlüğümüzü bizlere verdiler emanet ettiler Allah Onlardan Razı olsun Ruhları Şad olsun çok kutsal bir yerdeler.Toprak nedir değer nedir  inanç nedir bizlere çok iyi anlattılar asla unutmayacağız...

Anlatmalıyız...

• Beğen 2
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
  • 11 ay sonra...
Aytac Sakal

Bu Vatanı bizlere Emanet edenler rahat uyuyun emanetiniz emanetimizdir.
Söz konusu Vatan ise gerisi Teferruattır...
Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk  olmak üzere tüm Şehit ve Gazilerimizi Saygı Rahmet ve Şükran ile anıyoruz.

2_7035.jpg

• Beğen 9
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

çocuklara borçluyuz, geçmişten geleceğe, ruhları şad olsun Allah razı olsun

• Beğen 7
Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk
(düzenlendi)

Başta Ulu önder Atatürk olmak üzere bu destanı yazan tüm kahramanlara rahmet diliyorum. 

tarihinde Haluk Şentürk tarafından düzenlendi
geçen yıl da aynı konuyu dile getirmişim
  • Beğen 3
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Saygı ve minnetle anıyoruz. 

Başta Baş komutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm gazi ve şehitlerimizden Allah razı olsun. 

Allah tekrar o günleri göstermesin, Ülkeyi bölmek isteyenler nefeslerinde boğulsun.

• Beğen 7
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...