Ümit Türk 14 Mart 2021 Paylaş 14 Mart 2021 Merhabalar; Aracımı satamaz isem çocuk koltuğu için isofix kiti montaj ettirmek istiyorum. Bu mümkün mü önerilerinizi bekliyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim? Nerden alabilirim.... Teşekkürler Yorum bağlantısı
Koray Demir 14 Mart 2021 Paylaş 14 Mart 2021 Gayet mümkün. Takılır hiçbir problem olmaz. https://www.isofix.web.tr/iletisim.php Ankara İsofix takımı (Sönmez Oto) var bi de görüşülebilir. Yorum bağlantısı
Ümit Türk 14 Mart 2021 Yazar Paylaş 14 Mart 2021 Koray Demir yazdı: Gayet mümkün. Takılır hiçbir problem olmaz. https://www.isofix.web.tr/iletisim.php Ankara İsofix takımı (Sönmez Oto) var bi de görüşülebilir. İstanbul şubesi var mı acaba? Çok teşekkürler inceleyeceğim Yorum bağlantısı
Koray Demir 14 Mart 2021 Paylaş 14 Mart 2021 Rica ederim ne demek. İstanbul hakkında bilgim yok maalesef. Yorum bağlantısı
Murat Sahın 14 Mart 2021 Paylaş 14 Mart 2021 Onu satıp linea alalım sana. Çift isofix mevcut orjinalinde Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 14 Mart 2021 Paylaş 14 Mart 2021 (düzenlendi) Arka koltuğu kaldırıp şaseye kaynakla kanca kaynaklanır. Uçları koltuk arasından verilir. Hazırı varsa, şase de yeri hazırsa hazırı güvenli olur tabi 14 Mart 2021 tarihinde Tansu Kalafatoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ümit Türk 14 Mart 2021 Yazar Paylaş 14 Mart 2021 Murat Sahın yazdı: Onu satıp linea alalım sana. Çift isofix mevcut orjinalinde Tamam kabul olur 😁 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 14 Mart 2021 Paylaş 14 Mart 2021 Ümit Türk yazdı: Merhabalar; Aracımı satamaz isem çocuk koltuğu için isofix kiti montaj ettirmek istiyorum. Bu mümkün mü önerilerinizi bekliyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim? Nerden alabilirim.... Teşekkürler Focus MK2 de orijinal aksesuar olarak var, servis takıyor, sizin araç için de varmı araştırın öncelikle derim, şakaya gelecek bir parça değil. Yorum bağlantısı
Murat Sahın 14 Mart 2021 Paylaş 14 Mart 2021 Ahmet İhsan Akşen yazdı: Focus MK2 de orijinal aksesuar olarak var, servis takıyor, sizin araç için de varmı araştırın öncelikle derim, şakaya gelecek bir parça değil. Orjinal aksesuar olarak varsa sorun yok ama dışarıda alelade bir yerde takılana güvenmezdim. Sonuçta arabadaki en kıymetli varlığı tutacak. Yorum bağlantısı
Recommended Posts