Ali Cihangiroğlu 7 Mayıs 2021 Paylaş 7 Mayıs 2021 Ali Darbaz yazdı: Ben o tünelden geçmek yerine dağdan dolandım, roller coaster etkisi yaptı. Acayip eğlendik. bende dalgınlıkla girdim çıkana kadar selam söyledim, dahada geçmedim, yan tünelde kgm nin miş galiba, bakımdaymış o yüzden kapalıymış, sonrası birdahaki geçişte baktım özel tünelin adamlar devlet tüneline geçmiş, özellikle sordum, bu seferde onlarınki bakımdaymış, iyide dedim Devlet tüneli değilmiydi bu, sizinki bakımdaysa eve gidin, burası beleş olmalı,, cevap yok, dağ yolundan devam selam söyleyerek.... Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 7 Mayıs 2021 Paylaş 7 Mayıs 2021 Ali Cihangiroğlu yazdı: bende dalgınlıkla girdim çıkana kadar selam söyledim, dahada geçmedim, yan tünelde kgm nin miş galiba, bakımdaymış o yüzden kapalıymış, sonrası birdahaki geçişte baktım özel tünelin adamlar devlet tüneline geçmiş, özellikle sordum, bu seferde onlarınki bakımdaymış, iyide dedim Devlet tüneli değilmiydi bu, sizinki bakımdaysa eve gidin, burası beleş olmalı,, cevap yok, dağ yolundan devam selam söyleyerek.... Devletin jet-skisini kullanıp bir de milletten para mı topluyorlar? Bu kadar da olmaz yahu 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 7 Mayıs 2021 Yazar Paylaş 7 Mayıs 2021 Ali Gök yazdı: yokmu bilen yahu petrollerin durumunu Senin araba 1 depo ile 1200 km gitmiyormu. Petrol ile ne işin olur. Yorum bağlantısı
Ali Gök 7 Mayıs 2021 Paylaş 7 Mayıs 2021 Ali Darbaz yazdı: Senin araba 1 depo ile 1200 km gitmiyormu. Petrol ile ne işin olur. yav tuvalete demi durmayak :d Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 7 Mayıs 2021 Yazar Paylaş 7 Mayıs 2021 Ali Gök yazdı: yav tuvalete demi durmayak :d Hee aynı sıkıntı bendede var. Yorum bağlantısı
Ali Gök 7 Mayıs 2021 Paylaş 7 Mayıs 2021 Ali Darbaz yazdı: Hee aynı sıkıntı bendede var. geçen defa burdan çıktım ankara göl başında durrum dedim sonra otoyol açılmış la dedim sür az daha zaten vardır otobanın girişinde petrol vay babooo taaa şerefli koçiasara kadar hiçbiri açılmamış hepsi inşaattı. şereflikoçisarda petrola girdim petrolcüye doldur dememle içeri koşmam bir oldu 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 7 Mayıs 2021 Paylaş 7 Mayıs 2021 Ali Gök yazdı: yokmu bilen yahu petrollerin durumunu 10 Nisanda geçtim hepsi kapalıydı inşaat halinde. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 7 Mayıs 2021 Yazar Paylaş 7 Mayıs 2021 Ali Gök yazdı: geçen defa burdan çıktım ankara göl başında durrum dedim sonra otoyol açılmış la dedim sür az daha zaten vardır otobanın girişinde petrol vay babooo taaa şerefli koçiasara kadar hiçbiri açılmamış hepsi inşaattı. şereflikoçisarda petrola girdim petrolcüye doldur dememle içeri koşmam bir oldu Bu durum sürüşden aldığın zevkide öldürür. Bilmezmiyim o durumu. Safra kesesi ameliyatından sonra uzun ve molasiz sürüşler zahmetli olmaya başladı. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Mayıs 2021 Paylaş 7 Mayıs 2021 Ali Darbaz yazdı: Bu durum sürüşden aldığın zevkide öldürür. Bilmezmiyim o durumu. Safra kesesi ameliyatından sonra uzun ve molasiz sürüşler zahmetli olmaya başladı. tsi ile antalya ya indin mi hiç Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 7 Mayıs 2021 Yazar Paylaş 7 Mayıs 2021 Çağlar Bayur yazdı: tsi ile antalya ya indin mi hiç Bana tsi yaramaz. 105 km hızı geçmiyom ben. Cruze 105 ile giderken çok rahat rampa çıkıyor. Sıkıntı yok. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Mayıs 2021 Paylaş 7 Mayıs 2021 Ali Darbaz yazdı: Bana tsi yaramaz. 105 km hızı geçmiyom ben. Cruze 105 ile giderken çok rahat rampa çıkıyor. Sıkıntı yok. sürüşten zevk alarak hiç gitmedin demektir, bir de dönüşü gör ANtalya dan , o daha zevkli oluyor 1 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 7 Mayıs 2021 Paylaş 7 Mayıs 2021 (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: sürüşten zevk alarak hiç gitmedin demektir, bir de dönüşü gör ANtalya dan , o daha zevkli oluyor Antalya-İzmir-Edremit tek mola ile sürekli kıyı şeridini takip rotasından gittiydim, sen düşün nerelerden geçtiğimi, hedefe vardığımda sağlam bir yorgunluk vardı, yolcularınsa midesi bulanıyordu (yanlış olmasın öyle uçup kaçmadım) Bir daha kullanmadım o rotayı, Edremit-Finike rotasında Denizli üzerinden Korkuteline gelmeden ara yoldan sağa hooop Elmalıya oradan aşşağı dağ yolu şeklindeydi rotam, dağ yolu güzeldi arabayı iyi test ederdim... 7 Mayıs 2021 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 7 Mayıs 2021 Yazar Paylaş 7 Mayıs 2021 Çağlar Bayur yazdı: sürüşten zevk alarak hiç gitmedin demektir, bir de dönüşü gör ANtalya dan , o daha zevkli oluyor Abi klima kullanmadan yan yolcu camı açık 80 90 km hızla püfür püfür , her memleketin havasını koklaya koklaya mühteşem bir zevk. Göstergede 5,5 litre yakıt tüketimi yazarsa tadından yenmez. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Mayıs 2021 Paylaş 7 Mayıs 2021 Ali Cihangiroğlu yazdı: Antalya-İzmir-Edremit tek mola ile sürekli kıyı şeridini takip rotasından gittiydim şortla evereste tırman daha konforlu hissedersin, ama en sevdiğim güzergahlardan, arabada yalnız olacaksın ama Ali Darbaz yazdı: klima kullanmadan yan yolcu camı açık 80 90 km hızla püfür püfür sene 1940, hiç unutmam bir gün....... yıl olmuş 2050 , cam açık gitmek nedir yahu 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 7 Mayıs 2021 Yazar Paylaş 7 Mayıs 2021 Çağlar Bayur yazdı: şortla evereste tırman daha konforlu hissedersin, ama en sevdiğim güzergahlardan, arabada yalnız olacaksın ama sene 1940, hiç unutmam bir gün....... yıl olmuş 2050 , cam açık gitmek nedir yahu Klima açarsam çok yakar ama 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 7 Mayıs 2021 Paylaş 7 Mayıs 2021 Ali Gök yazdı: yeni açılan ankara niğde otoyolundaki petroller açıldımı ufaktan bileniyorum tarsusa gitmeye Açıldı mı bilmem, bende benzer niyetle baktım, otoyol ücreti 150 liraymış. Ali Gök yazdı: geçen defa burdan çıktım ankara göl başında durrum dedim sonra otoyol açılmış la dedim sür az daha zaten vardır otobanın girişinde petrol vay babooo taaa şerefli koçiasara kadar hiçbiri açılmamış hepsi inşaattı. şereflikoçisarda petrola girdim petrolcüye doldur dememle içeri koşmam bir oldu Çok kötü durum, yaşadım ordan biliyorum 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Mayıs 2021 Paylaş 7 Mayıs 2021 Ali Darbaz yazdı: Klima açarsam çok yakar ama ingilizden 2 mizli pahlaaya tatile giderken 0,5 lt hesabı mı yapacağız en ucuz benzin bizde iken, ne içtin akşam? Yorum bağlantısı
Levent Güzelkalp 7 Mayıs 2021 Paylaş 7 Mayıs 2021 Antalya-İzmir-Edremit tek mola ile sürekli kıyı şeridini takip rotasından gittiydim, sen düşün nerelerden geçtiğimi, hedefe vardığımda sağlam bir yorgunluk vardı, yolcularınsa midesi bulanıyordu [emoji3] (yanlış olmasın öyle uçup kaçmadım) Bir daha kullanmadım o rotayı, Edremit-Finike rotasında Denizli üzerinden Korkuteline gelmeden ara yoldan sağa hooop Elmalıya oradan aşşağı dağ yolu şeklindeydi rotam, dağ yolu güzeldi arabayı iyi test ederdim...O dag yoluna gece 1 de navigasyon yuzunden girdim bir daha tovbe ettim [emoji3] 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 7 Mayıs 2021 Yazar Paylaş 7 Mayıs 2021 Virajlı yollarda arabanın yatmadığı bir süratte sürünce miğde bunalmıyor. Yolcular sıkıntı çıkarmıyor. Genelde 60 km hızı geçmiyorum . Tatlı tatlı süspansiyonlar yatmadan miss çiçek. Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 7 Mayıs 2021 Paylaş 7 Mayıs 2021 Ali Darbaz yazdı: Klima açarsam çok yakar ama Camı Açmam Canı sıkılan Fizik hocası sınıfın haylazlarından Ali'yi sözlüye kaldırmış. - “Oğlum diyelim ki 90 km/s hızla giden bir arabanın içindesin. Arabanın içi çok sıcak ne yaparsın? ” - “Camı açarım hocam. ” - “Hah işte o camdan gelen havanın ivmesi nedir söyle bakalım. ” - “Iii... şey... ” - “Tamam, otur, sıfır aldın. Mehmet, oğlum sen kalk bakalım, arabada sen varsın ne yaparsın? ” - “Ceketimi çıkarırım hocam. ” - “Güzeel, daha da sıcakladın, ne yaparsın? ” - “Eee şey camı açarım hocam. ” - “Hmm peki söyle bakalım o camdan gelen havanın ivmesi nedir? ” - “Eee... Kem kum. ” - “Anlaşıldı otur, bir sıfır da sen aldın. Temel söyle bakalım sen olsan ne yaparsın? ” - “Ben de ceketimi çıkarırım hocam. ” - “Daha sıcak olunca? ” - “Gömleğimi de çıkarırım hocam. ” - “Daha da sıcak olunca? ” - “Pantolonumu da çıkarırım hocam. ” - “Peki, çok daha sıcak olunca? ” - “Valla neyim var neyim yok çıkarırım hocam ama öldürseler camı açmam! ” Kaynak: http://fikrayagel.blogspot.com/2015/03/cami-acmam.html 3 6 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 7 Mayıs 2021 Paylaş 7 Mayıs 2021 Murat Sahın yazdı: Çok kötü durum, yaşadım ordan biliyorum Daha fenasını şehirlerarası otobüs yolculuğunda yaşadım. Medikal bir firmada arge ve aplikasyon uzmanı olarak çalışıyordum. İşyerinden satışta çalışan kadın bir arkadaş ile kurulum yapmak üzere Kayseri Gevher Nesibe Hastanesine gittik. İş bitti her şey tamam, bizim Kayseri bayisi keyiften dört köşe. İzzet ve ikramın haddi hesabı yok. Her şey otobüse binip Ankara'ya doğru yola çıktıktan yarım saat sonra başladı. Nasıl bir basınç, nasıl bir tazyik. Boncuk boncuk terliyorum. Yetmezmiş gibi muavin bir de içecek ikramına başladı. Ben kıvranıyorum. Yanımdaki arkadaşa da çaktırmamaya çalışıyorum bir yandan. Bir ara muavine sordum molaya ne kadar kaldı diye. Sanırım yarım saat falan dedi ama ben hayal mayal hatırlıyorum çünkü bayılmak üzereydim. Bizim arkadaş durumu çaktı tabi başladı dalga geçmeye. Kendimi mola yerinde nasıl dışarı attım otobüsten hatırlamıyorum.. 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Mayıs 2021 Paylaş 7 Mayıs 2021 Mehmet Yeter yazdı: havanın ivmesi nedir 0 m/s2 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 7 Mayıs 2021 Paylaş 7 Mayıs 2021 (düzenlendi) Ali Darbaz yazdı: Virajlı yollarda arabanın yatmadığı bir süratte sürünce miğde bunalmıyor. Yolcular sıkıntı çıkarmıyor. Genelde 60 km hızı geçmiyorum . Tatlı tatlı süspansiyonlar yatmadan miss çiçek. o hızda motor üşür, şanızman soğur yağ katılaşır, arkadan çekişse difransiyel ses yapmaya başlar, teker rulmanları yağ atar, motor avans vurur, direksiyon pompası öter, araba acı çeker yahu, bas biraz basss Mehmet Yeter yazdı: Camı Açmam Canı sıkılan Fizik hocası sınıfın haylazlarından Ali'yi sözlüye kaldırmış. Bu ney arkadaş, her hikayede Ali Ali, canı sıkılan bize sarmış, ya Ali ya Temel 7 Mayıs 2021 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts