Alpay Sumer 10 Mart 2021 Paylaş 10 Mart 2021 Sani Gerşon yazdı: Tansu bey, Öncelikle sesiniz ne güzelmiş Genişlet Hakkat yahu👍 Trt ankara radyosu sanatcıları gibi😂 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 10 Mart 2021 Paylaş 10 Mart 2021 Sol tarafta tampon icinde havalandirma menfezi var mı? Ben camurluk - davlumbaz kısmından süphelenirdim. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 10 Mart 2021 Yazar Paylaş 10 Mart 2021 Mustafa Tüfekçi yazdı: Arka cam orjinal mi? Yani tarihleri tutuyor mu diğer camlarla. Genişlet Ön ve yan camlar 2020. Arka cam 2019. Araba model 2020. Tutmuyor ama fabrikada 2019 cam takılmış olabilir sanırım. Çağlar Bayur yazdı: halı suyu emip kapalı bagaj bölmesinde yoğuşturmuş gibi geldi bana, 1:30 daki tapayı sökünce altında gözüken gri plastiktei kırıklar da ilginç, depo falan değişmiş olabilir mi alttan Genişlet Abi sen deyince aklıma geldi. Geçen ay sağ tarafta 1 şişe silikonlu camsil döküldü halıya. Büyük ihtimalle halı tüm sıvıyı çekti. Çünkü o zaman da bakmıştım stepne çukurunda su sıvı yoktu. Tam senin dediğin senaryo. Tecrübeye bak be. Eğer durum bundan ibareyse aklıma iki şey geliyor. Arabayı aldığımda da benzer durum vardı çukurda. Temizlemiştim. Sağ sol halı sökmedim. Oradaki kalıntılar eski olabilir. Ama bu ne demek? Benden önce de benzer durum mu yaşandı bagajda. Sıvı mı döküldü acaba. Ben arabayı servise götürmeyeyim. Buraları ve koltuğun altını temizleyeyim. Sonra yıkamada bi basınçlı su. Sonra iç kontrol. Zaten önümüz yağmurlu. Bakalım temizledikten sonra durum ne olacak. İnş benim poşetten dökülen camsildir tüm suçlu. Barış AÇIL yazdı: Tansu bey egzoz kazani ve egzoz borularindan gelen sicaklik ile soguk metalin temasindan oluşan nem olabilir mi? İstanbul da yasiyorsunuz yanlis bilmiyorsam. Zaten nemli bir iklim, sanki yogusan su ile beraber silikonlarin ustu kuf yapmis gibi gördüm ben. Yapiskanlikta silikon malzemenin su ile etkilesimi çözülmesi kaynaklıdır belki. Genişlet Sanki öyle. Halı camsili çekti. Bagaj havuzu da var. Altında nem oluştu gibi Sani Gerşon yazdı: Tansu bey, Öncelikle sesiniz ne güzelmiş İkinci olarak ben olsam, arka koltuğu yatırır, bagajın içine koca bir fenerle uzanır, dışarıdan birine su tuttururdum. Benim kapılar su alıyordu, fitilden alıyormuş, bulana kadar ne uğraşmıştım. Genişlet evliyim Sani Bey, keşke daha önce tanışsaydık 😁😁😁 teşekkür ederim çok naziksiniz. aynen dediğiniz gibi yapacağız cumartesi günü. Ben girecem içeri, kayınço verecek suyu aşağıdan yukarı. Bakalım ne çıkacak 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 10 Mart 2021 Paylaş 10 Mart 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: evliyim Sani Bey, keşke daha önce tanışsaydık Genişlet Yok yahu, o manada değil. Alpay bey de yazmış, sanki ses sanatçısı gibi. 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 10 Mart 2021 Yazar Paylaş 10 Mart 2021 (düzenlendi) Sani Gerşon yazdı: Yok yahu, o manada değil. Alpay bey de yazmış, sanki ses sanatçısı gibi. Genişlet 🙏 Çağlar Bayur yazdı: vesile ile evet tenor luk var biraz Genişlet Para eder mi abi sanayide? 10 Mart 2021 tarihinde Tansu Kalafatoğlu tarafından düzenlendi 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Mart 2021 Paylaş 10 Mart 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Para eder mi abi sanayide Genişlet yogh, kredi kartı tercih sebebi daha çok 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 23 Mart 2021 Yazar Paylaş 23 Mart 2021 Bir haftadan fazla istanbul’da aralıklarla yağmur yağıyor. Dün de epey yağdı. Bugün bagaja baktım. Su veya damla hiçbir yerinde yok. Fakat bagaj halısını kaldırıp elimle altına sürttüm. Belli belirsiz sanki nem vardı. Taban sacına donundum, yanları kaldırıp sağ sol çamurluk sacına dokundum. Çok çok hafif var mı yok mu anlayamadığım nem vardı sanki. Ama hava çok soğuktu. Hanım da arabayı 1 saat kullandı. İçeride su buharı mı nem yaptı acaba anlamadım. Sac soğuktu nem yapmış olabilir mi acaba dedim. Elimi saca sürttüm. Elim ıslandı mı ıslanmadı mı anlamadım arada kaldım. Ama dışarıdan su almadığı kesin. Yorum bağlantısı
Recommended Posts