Ali Gök 5 Mart 2021 Paylaş 5 Mart 2021 hakkaten düzgün b6 kalmış durumda değil düzgünü denk gelirse reşat altını mert hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan 2 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 5 Mart 2021 Paylaş 5 Mart 2021 Ümit Türk yazdı: Fena gol yemiş ama. Gollük bir durum yok, beklenmeyen bir durum olmadı, trigerinden volanına kadar sıfırladık keyifle binsin diye. Yorum bağlantısı
Ümit Türk 5 Mart 2021 Paylaş 5 Mart 2021 Selim Bilgin yazdı: Gollük bir durum yok, beklenmeyen bir durum olmadı, trigerinden volanına kadar sıfırladık keyifle binsin diye. Kusura bakma ben yanlış anladım. Aracı aldı masraf çıkardı diye düşündüm. Tamam o zaman bende olsam bende öyle yapardım. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Mart 2021 Paylaş 5 Mart 2021 Hayırlı olsun Mert. güle güle kullan.. Bari bir yıl bin de hasarsızlık indirimi kazan.. Sürekli 6 ayda satıyorsun 2 Yorum bağlantısı
Ercüment Yıldırım 5 Mart 2021 Paylaş 5 Mart 2021 İlk sahibiyim diyip üçüncü sahibi çıkan mı dersin.. 3 azmış ya öyle deme [emoji1]Edit:Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız inşallah Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 5 Mart 2021 Yazar Paylaş 5 Mart 2021 Mert Gulkokan yazdı: 2 ufak bebe C segment hb araç Tavana bagaj takarsın artık adaş Uzun gideceğim yere önden kargo ile göndereceğim Mehmet Ozyurek yazdı: Hayırlı olsun Mert. güle güle kullan.. Bari bir yıl bin de hasarsızlık indirimi kazan.. Sürekli 6 ayda satıyorsun 2 tane 6 ay 1 yıl yapmaz mı 😎 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 5 Mart 2021 Paylaş 5 Mart 2021 Mehmet Ozyurek yazdı: Bari bir yıl bin de hasarsızlık indirimi kazan.. 1 yıl dolmadan satılması sakıncalı yani. Yani fiyat bakımından demek istedim. Yorum bağlantısı
Bahadır Taşpolat 5 Mart 2021 Paylaş 5 Mart 2021 Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın inşallah Yorum bağlantısı
Ümit Türk 5 Mart 2021 Paylaş 5 Mart 2021 Mert Yeldan yazdı: Uzun gideceğim yere önden kargo ile göndereceğim 2 tane 6 ay 1 yıl yapmaz mı 😎 Mehmet abi senden şikayetçi. İnceden mesaj yolluyor 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 5 Mart 2021 Yazar Paylaş 5 Mart 2021 Ümit Türk yazdı: Mehmet abi senden şikayetçi. İnceden mesaj yolluyor Ben şikayetçiyim asıl, çekirdek çekilişleri bitmiş. Sırf katılayım diye araba aldım. 1 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Mart 2021 Paylaş 5 Mart 2021 2 tane 6 ay 1 yıl yapmaz mı [emoji41]I ıh. Yapmaz 1 yıl dolmadan satılması sakıncalı yani. Yani fiyat bakımından demek istedim. Son basamakta değilsen evet sakıncalı. 5. Basamakta mert, yıllardır 5. Basamakta. Yılı tamamlasa 6 ya çıkacak. Yorum bağlantısı
Ümit Türk 5 Mart 2021 Paylaş 5 Mart 2021 Mehmet Ozyurek yazdı: I ıh. Yapmaz Son basamakta değilsen evet sakıncalı. 5. Basamakta mert, yıllardır 5. Basamakta. Yılı tamamlasa 6 ya çıkacak. Ben 7 deyim. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Mart 2021 Paylaş 5 Mart 2021 Ben şikayetçiyim asıl, çekirdek çekilişleri bitmiş. Sırf katılayım diye araba aldım.Çekilişsiz çekirdek kazanma imkanı sundum sana. Getir tarhanayı götür çekirdeği. Ben 7 deyim. [emoji4] Sıkıntı yok. Dilediğin zaman sat 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 5 Mart 2021 Yazar Paylaş 5 Mart 2021 Tamam bir sene doldurup 6 olayım madem Mehmet Ozyurek yazdı: Getir tarhanayı götür çekirdeği. Kazanma olmuyor o takas trampa Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 5 Mart 2021 Paylaş 5 Mart 2021 Arif Aykın yazdı: Mersedes olabilir mi masaj özellikli diyince o geldi 😂 Otomobil dememiş araba demiş. Tosbadir o. Hatta tavşandir. Gti olsa binsek mk1 Arada açıklamış tosbageni Güle güle kullan. Dönüp dolaşıp golf alıyon sarmala soktu seni de. 3 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 5 Mart 2021 Paylaş 5 Mart 2021 Mustafa Tüfekçi yazdı: Otomobil dememiş araba demiş. Tosbadir o. Hatta tavşandir. Gti olsa binsek mk1 Arada açıklamış tosbageni Güle güle kullan. Dönüp dolaşıp golf alıyon sarmala soktu seni de. Diğer vag araçlarını bilmem de golf gerçekten çok farklı bir araç. İnsanı mutlu ediyor 1 Yorum bağlantısı
Fedai Özoğlu 5 Mart 2021 Paylaş 5 Mart 2021 Tahminim 2.0 TFSI B7 Audi A4 Sline.SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 5 Mart 2021 Paylaş 5 Mart 2021 Ne aldıysan ucuza almışsın hayırlı olsun. 1 4 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 5 Mart 2021 Paylaş 5 Mart 2021 Gerçek araba deyince kangoo aldı sanmıştım 3 3 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 5 Mart 2021 Paylaş 5 Mart 2021 Hayırlı olsun kazasız belasız inşallah birde görseydik Totosu vw e temas eden adam kolay kolay vazgeçemezBir gün parayı bulursak 1.5 tsi 150 hp dsg ile yollarda olacağımValla bunu VW kullanmayana anlatamazsın masraf olsa da o DSG 5 kere kavrama değişse de gözü görmüyor insanın konforuna değiyor hoş Boramda ciddi masraf olmadı 2 ufak bebeC segment hb araçTavana bagaj takarsın artık adaş [emoji28]Mert abey 2 küçük çocukla Rizelerden Çorumlara, tatillere, yollara vs gittik. Sedan gözümde bitti benim hb nin bagaj avantajını gördüm yaşadım bildim artık HB diyorum [emoji16] Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 5 Mart 2021 Yazar Paylaş 5 Mart 2021 Servet Aydın yazdı: Gerçek araba deyince kangoo aldı sanmıştım Büyüyünce kangoo alacağım Hasan Karabekiroglu yazdı: Ne aldıysan ucuza almışsın hayırlı olsun. Çok da ucuz sayılmaz. Gözüm döndü paramın yettiği en temiz olanını aldım 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts