Mert Yeldan 25 Temmuz 2023 Yazar Paylaş 25 Temmuz 2023 Cem Işık yazdı: Çok doğru tespit, 2. kademe işlevsizleşti. Uzaktan teşhis konusunda yarın gel işe başla Damdan düştüğüm için gidip direkt yeni tuş seti aldım Cem Işık yazdı: yarın gel işe başla 31 Aralık 2023 e kadar günlüğüme 1500 TL yazar + yol yemek sgk (ayda 2 defa pirzola eşliğinde dayağı da kabul ederim) Yorum bağlantısı
Ümit Türk 25 Temmuz 2023 Paylaş 25 Temmuz 2023 kendi aracım için trigere 7 bin ödemiştim. triger değişti mi mert ? Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 25 Temmuz 2023 Yazar Paylaş 25 Temmuz 2023 Ümit Türk yazdı: kendi aracım için trigere 7 bin ödemiştim. triger değişti mi mert ? Daha gelmedi muhtemelen 2025 de değişirim. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 15 Ağustos 2023 Yazar Paylaş 15 Ağustos 2023 Tsi motorun bobin seçtiğini de öğrenmiş olduk. NGK bobinler çöpe gitti. Orijinal Vw eldor bobinlere merhaba dedik. Adet fiyatı 1833 TL Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 15 Ağustos 2023 Paylaş 15 Ağustos 2023 Mert Yeldan yazdı: Tsi motorun bobin seçtiğini de öğrenmiş olduk. Belki bobinler motor seçmiştir Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 15 Ağustos 2023 Yazar Paylaş 15 Ağustos 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Belki bobinler motor seçmiştir 1833 TL verince adedine, seni seçtim pikaçhuuuu diyesim geliyor 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 15 Ağustos 2023 Paylaş 15 Ağustos 2023 Mert Yeldan yazdı: 1833 TL verince adedine, seni seçtim pikaçhuuuu diyesim geliyor Hazır çarpılmışken elektrikli bir şeyler aldaydınız, boşa gitmezdi Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 15 Ağustos 2023 Yazar Paylaş 15 Ağustos 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Hazır çarpılmışken elektrikli bir şeyler aldaydınız, boşa gitmezdi valla kredi bulsam mg çok beğeniyorum 😂 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 16 Ağustos 2023 Paylaş 16 Ağustos 2023 Mert Yeldan yazdı: Tsi motorun bobin seçtiğini de öğrenmiş olduk. NGK bobinler çöpe gitti. Orijinal Vw eldor bobinlere merhaba dedik. Adet fiyatı 1833 TL Bende bujilerimi aldım arabaya götürüyorum 😂 Bakalım baska isteği olacakmı boncuğun.. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Ağustos 2023 Paylaş 16 Ağustos 2023 Benzinli arabanın derdi bitmiyor.. 2 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 16 Ağustos 2023 Paylaş 16 Ağustos 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Benzinli arabanın derdi bitmiyor.. Korkuyorum emmi 😂 Bi gözüm elimle kapalı yaklaşcam 😂 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 16 Ağustos 2023 Paylaş 16 Ağustos 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Benzinli arabanın derdi bitmiyor.. napsın adam bobini mi iptal etsin 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 16 Ağustos 2023 Yazar Paylaş 16 Ağustos 2023 Alpay Sumer yazdı: Bende bujilerimi aldım arabaya götürüyorum 😂 Bakalım baska isteği olacakmı boncuğun.. bobinleri değiş ferahlama yaşarsın 😂 Mehmet Ozyurek yazdı: Benzinli arabanın derdi bitmiyor.. 😂😂 tsi candır ya. Bastın mı gidiyor az yakıyor vergi az, bobin feda olsun 😂😂 2 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 16 Ağustos 2023 Paylaş 16 Ağustos 2023 Mert Yeldan yazdı: bobinleri değiş ferahlama yaşarsın 😂 😂😂 tsi candır ya. Bastın mı gidiyor az yakıyor vergi az, bobin feda olsun 😂😂 basta serin gelip sonra alısıyormusun 😂 Hele düzgün plaka alirsan yarı veriyosun 😂 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 16 Ağustos 2023 Yazar Paylaş 16 Ağustos 2023 Alpay Sumer yazdı: basta serin gelip sonra alısıyormusun 😂 Hele düzgün plaka alirsan yarı veriyosun 😂 plakam düzgün yaa 😂 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 5 Ocak Yazar Paylaş 5 Ocak Arabayı değiştirmek için ilan vermiştim bi Allahın kulu aramayınca dedim led med bir şeyler alayım. Adamın biri bi ampül tavsiye etti aldım gelir gelmez taktırdım. Far tası biraz kötü durumda. Göz alma olmadı. Çizgide güzel gibi. Ya da öyle temenni ediyorum 4 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 5 Ocak Paylaş 5 Ocak medyaya sızdırılmıs halinde de beğenmiştim 🥰 Keşşkeee benim olsaaa 1 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 5 Ocak Yazar Paylaş 5 Ocak Alpay Sumer yazdı: medyaya sızdırılmıs halinde de beğenmiştim 🥰 Keşşkeee benim olsaaa linki var indirim kovala her gün bak 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 5 Ocak Paylaş 5 Ocak Beğenmedim ışığı berbat. Far ayarı iğrenç. Kim tavsiye etti? 1 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 6 Ocak Paylaş 6 Ocak Servet Aydın yazdı: Beğenmedim ışığı berbat. Far ayarı iğrenç. Kim tavsiye etti? Tavsiyeyi gec, Hele birde ugrasıp farı camı tası temizlemis birileri vaa 🤣 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 6 Ocak Paylaş 6 Ocak Mert Yeldan yazdı: linki var indirim kovala her gün bak Sen link paylaş Alpay almaz başkalarına yarar belki 😊 1 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 6 Ocak Paylaş 6 Ocak (düzenlendi) Yani @Mert Yeldanabi link alalım uyarsa bizim araçlara düşünürüz belki 6 Ocak tarihinde Arif Aykın tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 6 Ocak Yazar Paylaş 6 Ocak Evet arkadaşlar kanalıma hoş geldiniz 😂 komisyonlu link aşağıdadır. ben 900 e aldım bonus kupon vardı. AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın! 1.519,89TL 48% İndirim | 2 adet 360 derece kuvars tüp LED H7 H8 H1 H11 HB3 9005 HB4 9006 9012 H16 H16 H9 H10 100W 6500 kafa lambası ampulleri K araba https://a.aliexpress.com/_EIUE6wv 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts