Mert Yeldan 6 Ocak Yazar Paylaş 6 Ocak Çağlar Bayur yazdı: h4 candır bu ne sokak lambası gibi amme hizmeti 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 6 Ocak Paylaş 6 Ocak Mert Yeldan yazdı: Ne kada ayıp King yapmamısmıydı 😲 Yanlıs ihbar ozmaan 😂 Metin Akbal yazdı: Sen link paylaş Alpay almaz başkalarına yarar belki Niye almazmışım? Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 6 Ocak Yazar Paylaş 6 Ocak Alpay Sumer yazdı: King yapmamısmıydı 😲 Yanlıs ihbar ozmaan 😂 Niye almazmışım? alamaz mı demek istemiş yoksa Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 6 Ocak Paylaş 6 Ocak Mert Yeldan yazdı: alamaz mı demek istemiş yoksa Arac degisim pesindeyiz yoksa ampılü alması kolaydı.. Yorum bağlantısı
Emin Önal 6 Ocak Paylaş 6 Ocak Alpay Sumer yazdı: Arac degisim pesindeyiz yoksa ampılü alması kolaydı.. Hala mı Benim Golf eskidi yahu 3 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 6 Ocak Paylaş 6 Ocak Alpay Sumer yazdı: King yapmamısmıydı 😲 Yanlıs ihbar ozmaan 😂 Niye almazmışım? Din kardeşiyiz de ondan 😁 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 6 Ocak Yazar Paylaş 6 Ocak Alpay Sumer yazdı: Arac degisim pesindeyiz yoksa ampılü alması kolaydı.. benim ilanı arayan yok daha. 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 6 Ocak Paylaş 6 Ocak Mert Yeldan yazdı: benim ilanı arayan yok daha. Hayirlisi.. Metin Akbal yazdı: Din kardeşiyiz de ondan Komple gitcek normalde dayanamaz yapardım... ama Bi yanım bekle yeniye takarsın diyor.. Emin Önal yazdı: Hala mı Benim Golf eskidi yahu napak sans yok bende 😫 Her harekete gectigimde biseyler oluyor.. Golfe de baktık golften golfe gecmeyelim dedik.. Yoksa agustosta orta paket almıstım.. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 6 Ocak Paylaş 6 Ocak Alpay Sumer yazdı: Hayirlisi.. Komple gitcek normalde dayanamaz yapardım... ama Bi yanım bekle yeniye takarsın diyor.. napak sans yok bende 😫 Her harekete gectigimde biseyler oluyor.. Golfe de baktık golften golfe gecmeyelim dedik.. Yoksa agustosta orta paket almıstım.. Yenisine gerek kalmadı kendinden LED'li 😎 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 11 Temmuz Yazar Paylaş 11 Temmuz 3,5 yıl ve 52 bin km süren yol arkadaşlığı bitti, kendisine teşekkür eder yeni sahibine hayırlı olmasını dilerim 😅 9 Yorum bağlantısı
Recommended Posts