Ali Gök 19 Mayıs 2021 Paylaş 19 Mayıs 2021 Mert Yeldan yazdı: ön camda vardır. benimkindede ön camda film var . amerikan park var geçirdiler . keyfi yürüyor Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 19 Mayıs 2021 Paylaş 19 Mayıs 2021 Mustafa Tüfekçi yazdı: Sen resim çekmeyi biliyon valla. İyi kadraj Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Mayıs 2021 Paylaş 19 Mayıs 2021 Ali Gök yazdı: benimkindede ön camda film var . amerikan park var geçirdiler . keyfi yürüyor hangi ön? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Mayıs 2021 Paylaş 19 Mayıs 2021 Ali Gök yazdı: En ön😂 bi önü de var amao en önün Yorum bağlantısı
Servet Aydın 19 Mayıs 2021 Paylaş 19 Mayıs 2021 benimkindede ön camda film var . amerikan park var geçirdiler . keyfi yürüyorAynı şeylerden kaldı Yorum bağlantısı
Ali Gök 19 Mayıs 2021 Paylaş 19 Mayıs 2021 Çağlar Bayur yazdı: bi önü de var amao en önün o teknik bilgiye girer onu biz bilmeyiz Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Mayıs 2021 Paylaş 19 Mayıs 2021 Servet Aydın yazdı: Ali Gök yazdı: benimkindede ön camda film var . amerikan park var geçirdiler . keyfi yürüyor Aynı şeylerden kaldı markası? Yorum bağlantısı
Ali Gök 19 Mayıs 2021 Paylaş 19 Mayıs 2021 Çağlar Bayur yazdı: markası? bilmiyorum eski sahibinden kalma . hatta ön camcan hgs yi sökecem diye 5 parmakda yırtmış filmi çok net filmli olduğuda belli oluyor ordan pendik tüv istasyonuna 2 kere araç götürdüm hiçbişeye bakmadan geçiriyorlar çok net Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Mayıs 2021 Paylaş 19 Mayıs 2021 Ali Gök yazdı: pendik tüv yeni mi açıldı neredymiş o Servet Aydın yazdı: Çağlar Bayur yazdı: markası? Kraliyet aracı bi vw olamaz normal Yorum bağlantısı
Ali Gök 19 Mayıs 2021 Paylaş 19 Mayıs 2021 Çağlar Bayur yazdı: yeni mi açıldı neredymiş o bi vw olamaz normal ne zaman açıldı bilmiyorum geçen sene opeli götürmüştüm. bu sene passatı götürdüm arabayı teslim ediyorsun diğer tarafa yürüyene kadar araba çıkmış oluyor kapıdan geçmiş olarak . hiçbişeyine bakmıyorlar izlenimi verdi bende lambasına farına baksan 2 3 dk sürer zaten Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 8 Haziran 2021 Yazar Paylaş 8 Haziran 2021 (düzenlendi) Adana’ya gitmiştim. Dönüşteki tüketim oranlarım Adana’dan biradere Ankara’ya 915 metre rakım tırmandık Adana’dan evin önünden Ankara’ya eve 510 Kilometre yaptık. Yolun tamamı klima açık hız sabitleme açık. Yol müsait ise 150 civarı seyrettim. Hiç bir zaman 100 ün altına inmedim. Pozantı rampasını bilen vardır iyi tırmandık. Ortalama hızım 98 km/h Daha sonra Ankara’dan Kocaeli Darıca’ya eve 880 metre rakım inerek 391 kilometre geldik. Klima açık tamamı hız sabitleme ile yine yol müsait ise 150 seyrederek 100 kilometre altına hiç inmedim. Ortalama hızım evden eve 97km/h 8 Haziran 2021 tarihinde Mert Yeldan tarafından düzenlendi 11 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 13 Temmuz 2021 Yazar Paylaş 13 Temmuz 2021 (düzenlendi) Yan camlar 1 numara film idi, bir çılgınlık yapıp ön cama da 0,5 numara film çekildi. Filmlerin markası solar bilmem ne. 13 Temmuz 2021 tarihinde Mert Yeldan tarafından düzenlendi 11 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 13 Temmuz 2021 Paylaş 13 Temmuz 2021 Ön cam filmi bana ters. Şu anda kapalı otoparka girince ya da gece karanlıkta bile yan cam filmleri görüşü zorlaştırıyor. Ön camları açarak manevra yapıyorum. Güle güle kullan Mert. 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 13 Temmuz 2021 Yazar Paylaş 13 Temmuz 2021 H.Cenk Bayrakçı yazdı: Ön cam filmi bana ters. Şu anda kapalı otoparka girince ya da gece karanlıkta bile yan cam filmleri görüşü zorlaştırıyor. Ön camları açarak manevra yapıyorum. Güle güle kullan Mert. Kapalı otoparkım olsaydı bende çektirmezdim muhtemelen. Hatır işi oldu benim filmler. Ön cama 100 lira bile vermedim. sıkıntı olursa kışın sökerim. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 13 Temmuz 2021 Paylaş 13 Temmuz 2021 (düzenlendi) H.Cenk Bayrakçı yazdı: Ön cam filmi bana ters. Şu anda kapalı otoparka girince ya da gece karanlıkta bile yan cam filmleri görüşü zorlaştırıyor. Ön camları açarak manevra yapıyorum. Güle güle kullan Mert. Ben yan camlara 2 numara denilen %35 film yaptırdım. Llumar marka. Gece karanlıkta paralel park yaparken bile camı açma gereği duymuyorum. Film yokmuş gibi. Gece filmli görüşüm ile filmsiz görüşüm arasında hiç fark yok. Hatta park olayında eşim çok tedirgin oldu. Kullanınca o da göremiyorum diye yorum yapmadı hiç. Film konusu gündeme bile gelmedi 13 Temmuz 2021 tarihinde Tansu Kalafatoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 13 Temmuz 2021 Paylaş 13 Temmuz 2021 Mert Yeldan yazdı: Kapalı otoparkım olsaydı bende çektirmezdim muhtemelen. Hatır işi oldu benim filmler. Ön cama 100 lira bile vermedim. sıkıntı olursa kışın sökerim. Benim de kapalı otoparkım yok Mert. Ama gittiğim yerlerde girdiğim otoparklarda aydınlatma yoksa zor oluyor. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 13 Temmuz 2021 Paylaş 13 Temmuz 2021 Ben önceki araçlarımdan birine yan camlara yaptırmıştım 1 haftada söktüm. Siyah film görüşü çok azaltıyor. Yorum bağlantısı
Cem Işık 13 Temmuz 2021 Paylaş 13 Temmuz 2021 Önder Özcan yazdı: Ben önceki araçlarımdan birine yan camlara yaptırmıştım 1 haftada söktüm. Siyah film görüşü çok azaltıyor. Bunlar hep yaş alma alametleri sanırım(bunu yazan çırak) 😎 5 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 13 Temmuz 2021 Paylaş 13 Temmuz 2021 Önder Özcan yazdı: Ben önceki araçlarımdan birine yan camlara yaptırmıştım 1 haftada söktüm. Siyah film görüşü çok azaltıyor. Marka farkı sanırım. Dediğiniz şeyleri ne eşim ne ben yaşamadık. İki kere gece yolculuk yaptım. Her hafta sonu avm’deyiz. Eşim sık gider. Bir kere bile şikayet etmedi. 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 13 Temmuz 2021 Yazar Paylaş 13 Temmuz 2021 Bana da öyle karanlık gelmedi. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 13 Temmuz 2021 Paylaş 13 Temmuz 2021 Hem marka hem numara farkındandır muhtemelen. Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 13 Temmuz 2021 Paylaş 13 Temmuz 2021 Benim ön camda lumar air75 var. Söylemesem kimse anlamaz, kesinlikle etkilemiyor. yanlarda ATC15 var, bayağı koyu, onda bile gece problem yaşamıyorum, zifiri karanlıkta 1-2 kez camı açtım. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 13 Temmuz 2021 Paylaş 13 Temmuz 2021 (düzenlendi) Mert Gulkokan yazdı: Air80 de var hangisi daha koyu 75 mi 80 mi Arkadaş 80 yaptırdı polis söktürdü Eskişehirde Aynı. Biri yeşil biri mavi görünüyor dışarıdan. Ben istanbul’da polisin önünden birkaç kere geçtim. Uzun yolda da çevirmede durdurmadı. Sorun olmadı hiç ön cam 13 Temmuz 2021 tarihinde Tansu Kalafatoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts