Önder Özcan 13 Mart 2021 Paylaş 13 Mart 2021 Aşağı yukarı bi bu kadarda bize gelecek.. [emoji20]Trafik sigortasi sıkıntı oluyorsa arabayi sat istersen. 1 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 13 Mart 2021 Paylaş 13 Mart 2021 Mert plakalar nasıl güzel oldumu. Sipariş verecem bende şimdi kargo dahil 130 dedi Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 13 Mart 2021 Yazar Paylaş 13 Mart 2021 Mert plakalar nasıl güzel oldumu. Sipariş verecem bende şimdi kargo dahil 130 dediBenim ki daha gelmedi. Ptesi gelecek. Arkadaş yaptırdı 10 gün önce vernikli nefis gözüküyor. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 13 Mart 2021 Paylaş 13 Mart 2021 Önder Özcan yazdı: Ali Darbaz yazdı: Aşağı yukarı bi bu kadarda bize gelecek.. Trafik sigortasi sıkıntı oluyorsa arabayi sat istersen. Trafik sigortası sıkıntı olmaz Önder bey. masrafların üstü üste gelmesi bütçemi sarstı. Başkaları gibi pire için yorganmı yakalım. Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 14 Mart 2021 Paylaş 14 Mart 2021 Abi hayırlı olsun güle güle kullan.Trafikte karşılaşırsak fındık motürü affetmem ama [emoji51] 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 15 Mart 2021 Yazar Paylaş 15 Mart 2021 Abi hayırlı olsun güle güle kullan.Trafikte karşılaşırsak fındık motürü affetmem ama [emoji51]Bagajda yerin var kardeşim [emoji23][emoji23] 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 15 Mart 2021 Paylaş 15 Mart 2021 Mert Yeldan yazdı: Mert hocam plakalar geldi mi? Bir de ödemeyi nasıl yaptınız? Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 15 Mart 2021 Yazar Paylaş 15 Mart 2021 Mert hocam plakalar geldi mi? Bir de ödemeyi nasıl yaptınız? Yarın gelecek aksilik çıkmaz ise. Havale yaptım. 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 16 Mart 2021 Paylaş 16 Mart 2021 Bagajda yerin var kardeşim [emoji23][emoji23]Az daha bekleyeydin bak 8 geldi sarısı da ultra güzel. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 16 Mart 2021 Yazar Paylaş 16 Mart 2021 Adnan Çakır yazdı: Mert Yeldan yazdı: Bagajda yerin var kardeşim Az daha bekleyeydin bak 8 geldi sarısı da ultra güzel. 350 Bin vermem. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 16 Mart 2021 Yazar Paylaş 16 Mart 2021 Mert Gulkokan yazdı: golf 8 alana kadar en baba makyajlı golf 7 alınır tıs tıs gidersin arkadaş 2011 fiesta satıp golf 7 aldı farklı bir dünya dedi golf içn Aliekspres sağolsun. Sunroof hariç her şeyi yapabiliyorsun. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 16 Mart 2021 Paylaş 16 Mart 2021 (düzenlendi) Mert yeni gördüm, hayırlı olsun, Golften devam desene bassatı salla, almadığın daha iyi, Golfü tercih ederdim şahsen sınıf farkı olsada.... geçen bakıyoruz bassatın birine, araba siyah sağlam falan dendi, gittik baktım, dakka bir gol bir, ön tamponda akıllı vida motoru açtık yağlanma var ve TSİ, direk uzaklaştık, sağlamını bulmak dert onu diyorum yani, gerçi bulsamda almam ya neyse 16 Mart 2021 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 16 Mart 2021 Yazar Paylaş 16 Mart 2021 Ali Cihangiroğlu yazdı: Mert yeni gördüm, hayırlı olsun, Golften devam desene bassatı salla, almadığın daha iyi, Golfü tercih ederdim şahsen sınıf farkı olsada.... geçen bakıyoruz bassatın birine, araba siyah sağlam falan dendi, gittik baktım, dakka bir gol bir, ön tamponda akıllı vida motoru açtık yağlanma var ve TSİ, direk uzaklaştık, sağlamını bulmak dert onu diyorum yani, gerçi bulsamda almam ya neyse Reno alınca anladık Vw almayacağını 1 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 16 Mart 2021 Paylaş 16 Mart 2021 Ümit Türk yazdı: çakmasına biniyük. Ona da laf yok. 2 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 16 Mart 2021 Paylaş 16 Mart 2021 Hayırlı olsun Mert hem araba hem AB üyeliğimiz. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 16 Mart 2021 Paylaş 16 Mart 2021 Mert Yeldan yazdı: Reno alınca anladık Vw almayacağını vw da bence tabii, alınabilecek 2 model var, golf ve tiguan, reno iyi bu sefer olmuş, bakalım uzun dönem ne yapacak, sıkıntı yok marka takıntımda pek yok ama sıralamam var hala, bugün reno yarın başkası, hayat ve teknoloji ne getirse artık... Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 16 Mart 2021 Paylaş 16 Mart 2021 Ali Cihangiroğlu yazdı: vw da bence tabii, alınabilecek 2 model var, golf ve tiguan, reno iyi bu sefer olmuş, bakalım uzun dönem ne yapacak, sıkıntı yok marka takıntımda pek yok ama sıralamam var hala, bugün reno yarın başkası, hayat ve teknoloji ne getirse artık... Bizim kibrit ne zaman hibrit olabilecek bakalım bu arada reno moturu çok sessiz. Gazlama yoksa caddede arabanın sesi duyulmuyor. 1.8 hibrit motoru dizel gibi çalışıyor 😁 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 16 Mart 2021 Yazar Paylaş 16 Mart 2021 Hüseyin Sönmez yazdı: Hayırlı olsun Mert hem araba hem AB üyeliğimiz. Söksem mi bilemedim. Ali Cihangiroğlu yazdı: vw da bence tabii, alınabilecek 2 model var, golf ve tiguan, reno iyi bu sefer olmuş, bakalım uzun dönem ne yapacak, sıkıntı yok marka takıntımda pek yok ama sıralamam var hala, bugün reno yarın başkası, hayat ve teknoloji ne getirse artık... Yeni Tiguan favorim Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 16 Mart 2021 Paylaş 16 Mart 2021 Mert senin plaka geldimi telefonlara cevap vermiyorlar da bir sorayım dedim. Resim attı yapıldı diye şimdide telefona cevap vermiyorlar Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 16 Mart 2021 Yazar Paylaş 16 Mart 2021 Mert senin plaka geldimi telefonlara cevap vermiyorlar da bir sorayım dedim. Resim attı yapıldı diye şimdide telefona cevap vermiyorlarGeldi abi taktım hatta 6 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 16 Mart 2021 Paylaş 16 Mart 2021 Geldi abi taktım hatta Bizimkinden haber yok [emoji4]telefona bakmıyorlar o yüzden bir sorayım dedim.Yakışmış on numara olmuş 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts