Mert Yeldan 5 Mart 2021 Yazar Paylaş 5 Mart 2021 Selim Bilgin yazdı: Motör neydi? Az yakıp orta karar kaçan ha birde az vergi yazan. Yorum bağlantısı
Murat Sahın 5 Mart 2021 Paylaş 5 Mart 2021 Mert Yeldan yazdı: Az yakıp orta karar kaçan ha birde az vergi yazan. 1.2 TSI? Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 5 Mart 2021 Yazar Paylaş 5 Mart 2021 (düzenlendi) Metin Akbal yazdı: Hayırlı olsun kazasız belasız inşallah birde görseydik Valla bunu VW kullanmayana anlatamazsın masraf olsa da o DSG 5 kere kavrama değişse de gözü görmüyor insanın konforuna değiyor hoş Boramda ciddi masraf olmadı Mert abey 2 küçük çocukla Rizelerden Çorumlara, tatillere, yollara vs gittik. Sedan gözümde bitti benim hb nin bagaj avantajını gördüm yaşadım bildim artık HB diyorum Tek fotoğrafı bu Ya sürüş konforu çok güzel ben çok beğeniyorum. Ama temiz Golf 6 bulsaydım Golf 6 alırdım. Onda ki malzeme kalitesi hiç birinde yok. Murat Sahın yazdı: 1.2 TSI? Yess 5 Mart 2021 tarihinde Mert Yeldan tarafından düzenlendi 7 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 Mart 2021 Paylaş 5 Mart 2021 Mert Yeldan yazdı: Tek fotoğrafı b Ya sürüş konforu çok güzel ben çok beğeniyorum. Ama temiz Golf 6 bulsaydım Golf 6 alırdım. Onda ki malzeme kalitesi hiç birinde yok. Yess Kaç para Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 5 Mart 2021 Paylaş 5 Mart 2021 rengi tutmuyor yoksa fotolar benden deyip atardim 😂😂 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 5 Mart 2021 Paylaş 5 Mart 2021 Hayırlı olsun panpa, ne golf arabasıymış dönüp dolaşıp buluyorsun Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 5 Mart 2021 Yazar Paylaş 5 Mart 2021 Ali Darbaz yazdı: Kaç para 2 tane cruze Mert Gulkokan yazdı: Golf 7 nin kabin içi ergonomisi genişliği boyutları çok iyi Güzel bir 17 jant takımı ile çok güzel gösteriyor dıştan Lastiklerim sıfır 2 aylık. Zaten uzun binmem Alpay Sumer yazdı: rengi tutmuyor yoksa fotolar benden deyip atardim 😂😂 Çok seviyorum o pasific maviyi ama bir denk getiremiyorum. Köksal Yılmaz yazdı: Hayırlı olsun panpa, ne golf arabasıymış dönüp dolaşıp buluyorsun Sorma kanka bu 5. Golf 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 Mart 2021 Paylaş 5 Mart 2021 Mert Yeldan yazdı: 2 tane cruze Vaay, evi büyütme işi askıya alındı sanırım. Hayırlı olsun. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 5 Mart 2021 Yazar Paylaş 5 Mart 2021 Ali Darbaz yazdı: Vaay, evi büyütme işi askıya alındı sanırım. Hayırlı olsun. Aynen, anlaştığım ev arsa sahibi ile müteahhit davalık olunca olmadı. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 Mart 2021 Paylaş 5 Mart 2021 Mert Yeldan yazdı: Aynen, anlaştığım ev arsa sahibi ile müteahhit davalık olunca olmadı. Zaten evin var. Al altına arabanı, gez toz eğlen. salla evi arsayı ya. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 5 Mart 2021 Yazar Paylaş 5 Mart 2021 Ali Darbaz yazdı: Zaten evin var. Al altına arabanı, gez toz eğlen. salla evi arsayı ya. İkinciyi almayacaktım ki mevcut evi büyütecektim. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 Mart 2021 Paylaş 5 Mart 2021 Mert Yeldan yazdı: İkinciyi almayacaktım ki mevcut evi büyütecektim. Komşularınla aran iyi ise boş ver taşınma , evin zaten 3+1 , gel sana 42 feet Yelkenli alalım. Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 5 Mart 2021 Paylaş 5 Mart 2021 Mert Yeldan yazdı: .. Cok seviyorum o pasific maviyi ama bir denk getiremiyorum. Nasip. Ben aldıgımda denk geldi.. Bilincli renk secme sansim olmadi..Bu da cok guzel. Gülerek kullan. Tekrar hayirli olsun. 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 5 Mart 2021 Yazar Paylaş 5 Mart 2021 Ali Darbaz yazdı: gel sana 42 feet Yelkenli alalım. Allah razı olsun. Park sorunu var onların. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 Mart 2021 Paylaş 5 Mart 2021 Mert Yeldan yazdı: Allah razı olsun. Park sorunu var onların. Viaport marina yanındaki, balıkçı barınağında kiralar 1500 tl. İstanbul'daki en ucuz yerlerden biri. Benim aile indirirmim olmasına rağmen Setur marina 26000 tl yıllık kira çekiyorlar . Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 5 Mart 2021 Yazar Paylaş 5 Mart 2021 Ali Darbaz yazdı: Viaport marina yanındaki, balıkçı barınağında kiralar 1500 tl. İstanbul'daki en ucuz yerlerden biri. Benim aile indirirmim olmasına rağmen Setur marina 26000 tl yıllık kira çekiyorlar . 1500 TL ona vereceğime uygun bilet kovalar avrupaya giderim 2 senede bir. Yeşil Pasaportum var. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 Mart 2021 Paylaş 5 Mart 2021 Mert Yeldan yazdı: 1500 TL ona vereceğime uygun bilet kovalar avrupaya giderim 2 senede bir. Yeşil Pasaportum var. Boş ver yabancı memleketleri, Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 5 Mart 2021 Paylaş 5 Mart 2021 Hayırlı olsun başlıkta 2.0 yazıyor araç 2.0 TSİ mi ? 2 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 5 Mart 2021 Yazar Paylaş 5 Mart 2021 Hayırlı olsun başlıkta 2.0 yazıyor araç 2.0 TSİ mi ?Yok önceki konu Gerçek Araba idi. Bu da ikinci sürüm/versiyon Boş ver yabancı memleketleri, Nasıl bir algı varsa boş ver yabancı me**leri diye okudum [emoji23][emoji23] 1 5 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 5 Mart 2021 Paylaş 5 Mart 2021 Emrah Altun yazdı: Passat D sınıfı. Golf, Focus, C4, Corolla Corollo 60 yılından beri üretiliyor yanlış bilmiyorsam. Adamlar Corollaya Atomu yedikten sonra başlamış neredeyse. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 6 Mart 2021 Paylaş 6 Mart 2021 Hayırlı olsun. Nereye baksam Golf görüyorum. Algıda seçicilik başladı bende de.. 1 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 6 Mart 2021 Yazar Paylaş 6 Mart 2021 Hayırlı olsun. Nereye baksam Golf görüyorum. Algıda seçicilik başladı bende de..Passat bakarken yolda bir tane denk gelmedim [emoji23] 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts