Tansu Kalafatoğlu 28 Mart Yazar Paylaş 28 Mart Mehmet Göktürk yazdı: bidonla alabiliyok mu? yolda kalsam? benzinle devam eder de powerbank ile piller şarj olur mu? Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 28 Mart Paylaş 28 Mart Tansu Kalafatoğlu yazdı: powerbank ile piller şarj olur mu? Kaskolarında çekme hizmeti var diye biliyorum Acil durumlar için katlanır tip güneş paneli ya da ufak bir jeneratör lazım 🤣 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 28 Mart Paylaş 28 Mart Tansu Kalafatoğlu yazdı: benzinle devam eder de powerbank ile piller şarj olur mu? Elbette. Mevcut. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 28 Mart Yazar Paylaş 28 Mart Mehmet Göktürk yazdı: Elbette. Mevcut. benzinlikte satılıyor mu Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 28 Mart Paylaş 28 Mart https://www.zdnet.com/article/i-tried-to-charge-my-tesla-with-ankers-powerhouse-767-heres-what-happened/ Bidon mu Bidon benzinlikte yok ama piriz her yerde var.. restoranda benzin satılıyor mu? Yorum bağlantısı
Metin Akbal 28 Mart Paylaş 28 Mart Tansu Kalafatoğlu yazdı: benzinle devam eder de powerbank ile piller şarj olur mu? Ü.Emre Kartal yazdı: Kaskolarında çekme hizmeti var diye biliyorum Acil durumlar için katlanır tip güneş paneli ya da ufak bir jeneratör lazım 🤣 Ek olarak elektrikli aracın biri çekildiğinde şarjının dolduğu izledim bir reelste. 35 km gidecek şarj dolmuş 5 dk da 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Mart Paylaş 28 Mart Metin Akbal yazdı: aracın biri çekildiğinde şarjının dolduğu izledim bir reelste. pilli araç çekilmez diyorlar bir de , Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 28 Mart Paylaş 28 Mart Çalıştırmadan çekmeye kalkıyorlar işler değişiyor. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 28 Mart Yazar Paylaş 28 Mart Mehmet Göktürk yazdı: 4 katlı restoranda yemek yemek mecburi ama değil mi Yorum bağlantısı
Recommended Posts