Tahir İlter 15 Şubat 2021 Paylaş 15 Şubat 2021 Tc ile alıyoruz, bazen pompaci plaka istiyor, bazen kendi plaka giriyor ona göre alıyoruz. O an kafası neye eserse Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 23 Eylül 2022 Paylaş 23 Eylül 2022 Konuyu hortlatayım, var mı şehir merkezinde bidona benzin alıp sorun yaşayan? Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 23 Eylül 2022 Paylaş 23 Eylül 2022 (düzenlendi) Köksal Yılmaz yazdı: Konuyu hortlatayım, var mı şehir merkezinde bidona benzin alıp sorun yaşayan? Ben 1-2 ayda bir alıyorum sıkıntı yok. TC yada arabanın plakasını yazıp veriyorlar. 23 Eylül 2022 tarihinde Erhan Doruk tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Eylül 2022 Paylaş 23 Eylül 2022 Köksal Yılmaz yazdı: Konuyu hortlatayım, var mı şehir merkezinde bidona benzin alıp sorun yaşayan? sorun izafidir, haftasonu nezaret bir sorun olmayabilir bazısına sanayi içindeki benzinci vermiyor mesela Erhan Doruk yazdı: Ben 1-2 ayda bir alıyorum sıkıntı yok. TC yada arabanın plakasını yazıp veriyorlar. modern şehir farkı 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 23 Eylül 2022 Paylaş 23 Eylül 2022 Köksal Yılmaz yazdı: Konuyu hortlatayım, var mı şehir merkezinde bidona benzin alıp sorun yaşayan? Yaya olarak alman yahut pet şişeye koydurmaya çalışman sıkıntı. Araban kaldı ise adamlardan içerde satılan bidonla alınabiliyor idi. Kırsalda ise 5 litrelik pet şişeyle alınıyor. motorlar için. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 23 Eylül 2022 Yazar Paylaş 23 Eylül 2022 Bazısı karakol yazısı istiyor. Bazısı sakal istiyor. Bazısı veriyor Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 23 Eylül 2022 Paylaş 23 Eylül 2022 Bugün şehrin içerisinde ve sanayinin girişindeki bir benzinlikten 2 bidon aldım. Hiçbir şey demediler. Daha önce de başka bir yerden almıştım sorunsuz. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 23 Eylül 2022 Paylaş 23 Eylül 2022 Yazın tekneye aldık 10 litre. Çocuğu bebek koltuğundan kaldırmış damacanayı bağlamıştım. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 23 Eylül 2022 Paylaş 23 Eylül 2022 Ülkede kural olmadığı gibi bir de korkuya dayalı safsata imparatorluğu var. Cam filmi yasak mı, otostopçuyu almalı mı, yolda kalınca yahut teknene bidonla benzin alınabilir mi muğlak...Aslında herşey öyle. Yorum bağlantısı
Koray Demir 24 Eylül 2022 Paylaş 24 Eylül 2022 Mehmet Göktürk yazdı: Ülkede kural olmadığı gibi bir de korkuya dayalı safsata imparatorluğu var. Cam filmi yasak mı, otostopçuyu almalı mı, yolda kalınca yahut teknene bidonla benzin alınabilir mi muğlak...Aslında herşey öyle. Amerika’da sistem nasıldı hocam? Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 24 Eylül 2022 Paylaş 24 Eylül 2022 Mehmet Göktürk yazdı: Ülkede kural olmadığı gibi bir de korkuya dayalı safsata imparatorluğu var. Cam filmi yasak mı, otostopçuyu almalı mı, yolda kalınca yahut teknene bidonla benzin alınabilir mi muğlak...Aslında herşey öyle. Hocam ben otostopçu almıyorum. 10 sene önce yerde cenaze buldum araba çarpmış kaçmış. Jandarmayı 112 yi aradık. Uzun hikaye baya resmen anamı ağlattılar. Şimdi yoldan aldım birini kaza geçirdik öldü, ben almadan 10 dk önce birini öldürmüş, örgüt üyesi, putin in dublörü vs vs diye. Gece geç saatteyse yanaşıp sorarım yanına polisi arayayım mı telefonunuz yoksa diye. Telefonumu verip kimseye telefon da ettirmem. Bununla alakalı çok sıkıntılı bir süreç yaşayan arkadaşım var (telefonumun şarjı bitti sizinkini 1 dk kullanabilir miyim birini aramam lazım?). Koray Demir yazdı: Amerika’da sistem nasıldı hocam? Orada hep hayat sigortası yaptıkları eşlerini öldürüp yakalanıyor ve kodese gidiyorlar. Adamlar uzayda cirit atıyor şunu aşamadı. Yakalıyorlar kardeşim işte başka bişey deneyin. Ne bileyim siyasete falan girin. Yardım parası yoplayın 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Eylül 2022 Paylaş 24 Eylül 2022 Mehmet Göktürk yazdı: bidonla benzin alınabilir mi muğlak.. teknesi olana serbest, şahan la yolda kalana yasak Yorum bağlantısı
Ali Gök 27 Mart Paylaş 27 Mart @Tansu Kalafatoğlu benzin mazotu geçmiş neden oldu bu 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Mart Paylaş 27 Mart Ali Gök yazdı: @Tansu Kalafatoğlu benzin mazotu geçmiş neden oldu bu Oyuna geldik.. Hepimize benzinli motorları kitlediler.. Hem pahalandı hem çok yakıyor.. 3 Yorum bağlantısı
Ali Gök 27 Mart Paylaş 27 Mart Mehmet Ozyurek yazdı: Oyuna geldik.. Hepimize benzinli motorları kitlediler.. Hem pahalandı hem çok yakıyor.. Ben benzin lpg ve dizel ile yarışmaya katılıyorum ucuz olandan devamke😎 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Mart Paylaş 27 Mart haftaya bidonda alacağım şipilak terlik le giderek , yaz sezonunu açmalı artık 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 27 Mart Paylaş 27 Mart Mehmet Ozyurek yazdı: Oyuna geldik.. Hepimize benzinli motorları kitlediler.. Hem pahalandı hem çok yakıyor.. Hiç iftira etme, kendiniz kaşındınız. 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 27 Mart Yazar Paylaş 27 Mart Mehmet Ozyurek yazdı: Oyuna geldik.. Hepimize benzinli motorları kitlediler.. Hem pahalandı hem çok yakıyor.. olsun. Mtv’niz az. Öyle değil mi 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 27 Mart Paylaş 27 Mart Çağlar Bayur yazdı: lpg candır mtv? aylık ödenen birşey miydi ne o bidonla lpg alabiliyok mu? 2 litrelik piknik tüpü alsam hortumla depoya aktarabilir miyim? yolda kalsam? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Mart Paylaş 27 Mart Mehmet Göktürk yazdı: bidonla lpg alabiliyok mu? 2 litrelik piknik tüpü alsam hortumla depoya aktarabilir miyim? yolda kalsam? direkt aparat yapıolarmış legal değil ama Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 27 Mart Paylaş 27 Mart Çağlar Bayur yazdı: direkt aparat yapıolarmış legal değil ama Yolda kalmışım ne legali.. Anayasa mahkemesi düşünsün. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 28 Mart Paylaş 28 Mart Çağlar Bayur yazdı: lpg yolda kalmaz adım başı petrol var, Tüpü ısıtırız 20 km garanti. Yorum bağlantısı
Recommended Posts