Fatih Keskin 11 Aralık 2024 Paylaş 11 Aralık 2024 Doğan Arşiray yazdı: (: kuşlar mı dedi? kelaynaklar göç ederken uğradı 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 11 Aralık 2024 Yazar Paylaş 11 Aralık 2024 Fatih Keskin yazdı: kelaynaklar göç ederken uğradı alıp gönder birtane punto filtresi, hemen yapalım. 1 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 5 Mart Yazar Paylaş 5 Mart Cd calar bozuldu. Ben de tarihsel ipod u mp3 calar olarak kullanayim dedim. 3d printer ile esnek bir destek tasarlayip, bastirdim. 30 pin uzatma kablosu ve ses sarj ayirici ile baglantiyi sagladim. Ses muthis oldu. 5 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 6 Mart Paylaş 6 Mart Çağlar Bayur yazdı: esnek çıkabiliyor mu yazıcıdan? Ne lazım 2 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 6 Mart Yazar Paylaş 6 Mart Çağlar Bayur yazdı: esnek çıkabiliyor mu yazıcıdan? TPU92A filamenti çıkıyor. yarı esnek. ama baskı ayarları çok önemli. hız çok yavaş olmalı. epey de sağlam birşey bu malzeme. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 7 Mart Paylaş 7 Mart (düzenlendi) aux kablo ile bağlanıyorum ben ses kalitesi güzel ancak seviye düşüyor yüksek sesli dinleyemiyorum 7 Mart tarihinde Fatih Keskin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 7 Mart Yazar Paylaş 7 Mart ipod da böyle bir sorun olmadı. cd çalar ne ise aynısı. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Mart Paylaş 7 Mart Doğan Arşiray yazdı: ipod da böyle bir sorun olmadı. cd çalar ne ise aynısı. eee öööö o radyonun çıkış ayarlarını biraz kurcalamıştım da aux a bakmadım henüz Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 13 Mart Yazar Paylaş 13 Mart hava epey ılınınca şanzımanda garip birşey olmaya başladı. araba yokuş aşağı aşağı doğru akarken yol kendiliğinden düzleşince, hızı korumak için gaza hafifçe basınca hop diye anlık bir tutukluk oluyor. sonra devam ediyor. motor değil problem. sanki motoru sonuna kadar zorlayıp kesiciye sokmuşuz gibi diyeyim. acaba bir ısı sensörü, ısıyla etkilenen bir egzantrik sensörü filan mı bozuluyor çünkü diğer hiçbir koşulda bu oluşmuyordu. ne zaman hava ısındı bu garipliği fark ettim. sabah yada gece olmuyor, kışın zaten yoktu, ne zaman hava ısısı 20 derece nin üzerine çıkıyor bir tuhaf oluyor araba. iki gündür bunu gördüm. yol ve koşullar hep aynı. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 13 Mart Paylaş 13 Mart Tutukluk dediğin gaz yemez gibi mi davranıyor. C de mi sürüş yapıyorsun şanzıman modu? Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 13 Mart Yazar Paylaş 13 Mart Çağlar Bayur yazdı: yağ ne zaman değişti 30 bin km önce Mustafa Tüfekçi yazdı: Tutukluk dediğin gaz yemez gibi mi davranıyor. C de mi sürüş yapıyorsun şanzıman modu? C deyken oluyordu herhalde. çok fazla değiştirdiğim söylenemez. gaz yemek gibi değil sanki esp anlık devreye girmişte gazı tak diye kesmiş gibi oluyor yarım saniye için. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Mart Paylaş 13 Mart Doğan Arşiray yazdı: 30 bin km önce C deyken oluyordu herhalde. çok fazla değiştirdiğim söylenemez. gaz yemek gibi değil sanki esp anlık devreye girmişte gazı tak diye kesmiş gibi oluyor yarım saniye için. başkana danışmalı, benzer bir şeyi çözmüştü kendi elleri ile Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 13 Mart Paylaş 13 Mart muhtemelen tam vites değişeceği zaman yükseltme ve düşürme de farketmiyor değil mi 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 13 Mart Yazar Paylaş 13 Mart belki, tarifi daha iyi yapamıyorum ilk yazdıklarımdan farklı olarak. anlık olarak akış kesiliyor sürüşte öyle diyeyim. 1 kez oluyor ama bu. sıfır yükten hafif yüke gereçken. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 28 Mart Yazar Paylaş 28 Mart hava ne zaman ısınıyor ve 17 18 derecenin üzerine çıkıyor bir acaip oluyor arabanın motoru. bir sensörde bir saçmalık var kesin. Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 28 Mart Paylaş 28 Mart Doğan Arşiray yazdı: hava ne zaman ısınıyor ve 17 18 derecenin üzerine çıkıyor bir acaip oluyor arabanın motoru. bir sensörde bir saçmalık var kesin. Hava akışmetre? İlk akla gelen Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 2 Nisan Yazar Paylaş 2 Nisan ben krank pozisyon sensöründen şüphe ediyorum aslında. çok nadiren 1 vuruş atlıyor gibi. eskiden böyle birşey kesinlikle olmuyordu. Yorum bağlantısı
Recommended Posts