Doğan Arşiray 9 Nisan Yazar Paylaş 9 Nisan evet tam böyle, tam olarak telefona konuştuğumuz gibi, böyece kastırab... uff watsap dan yazacağıma buraya yazmışım yaa. neyse 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 9 Nisan Paylaş 9 Nisan Geçen seneki bir fatura parçaları göresin diye Fiyatları güncel değil tâbi Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 9 Nisan Yazar Paylaş 9 Nisan zincirin kendisi pahalı değil zaten, dişiller pahalı şu anda. şu testlerimi bir yapayım açıp bakacağız eninde sonunda. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 10 Nisan Yazar Paylaş 10 Nisan sabah işe geldim. arıza kaydı henüz oluşmasada ilk çevrimde hatayı yine okumuş. P0014. egzos taraf egzantirğinde ileri vaziyet varmış. avans var yani. araba acaip iyi hızlanıyor, ancak bir zırıltı şeklinde titreşim hissediyorum 2 bin devir altında( zırr... zırr...zırr...zırr ediyor). vaziyet araya sıkışan paraları işaret ediyor bence. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 10 Nisan Paylaş 10 Nisan Doğan Arşiray yazdı: sabah işe geldim. arıza kaydı henüz oluşmasada ilk çevrimde hatayı yine okumuş. P0014. egzos taraf egzantirğinde ileri vaziyet varmış. avans var yani. araba acaip iyi hızlanıyor, ancak bir zırıltı şeklinde titreşim hissediyorum 2 bin devir altında( zırr... zırr...zırr...zırr ediyor). vaziyet araya sıkışan paraları işaret ediyor bence. Sanayide çıkartırlar o sıkışmış paraları. Allah başka dert vermesin. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Nisan Paylaş 10 Nisan vırvırvır layan zincir su koyverir demedi deme Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 10 Nisan Paylaş 10 Nisan Önder Özcan yazdı: Sanayide çıkartırlar o sıkışmış paraları. Allah başka dert vermesin. Tecrübe konuşuyor gibi 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 10 Nisan Paylaş 10 Nisan Çıkma ısuzu motoru atalım buna dizel uğraştığına değmez yahu 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 10 Nisan Yazar Paylaş 10 Nisan Benz bu niye ugrasmayalimki? Normal seyler. 15 senelik araba. Haftaya goturecegim arabayi. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Nisan Paylaş 10 Nisan Ali Gök yazdı: Çıkma ısuzu motoru atalım buna dizel uğraştığına değmez yahu milyon km garanti Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Salı 14:34 Yazar Paylaş Salı 14:34 araba tekrar aynı arızayı üretmedi. kayıt yok. demekki düşük dış ısının etkisi ile avans ayarı kaçsada, iadare ediyor . hava ısınınca arıza gelecektir diye düşünüyorum. zaten römlantide öncekinden daha fazla yüksek frekanslı şekilde titriyor gibi araba. hafifçe. giderkende öyle. ancak çekiş yeni magnetlerden sonra çok daha iyi. rölnatide beklerken arada missfire gibi bir his oluyor ama hızlanırken yada yük altında bu yok. soğuk çalıştırmada tekleme hissi neredeyse hiç yok aynı şekilde. magnetlerden önce çok kötüydü. ben egzos tarafı egzantrik dişlisi diyorum zincirden öte. fikirler? egzos ve emmenin ayrı ayrı kam mili sensörlerine baksam grafikte görürümüyüm farkı? Yorum bağlantısı
Recommended Posts