Çağlar Bayur Perşembe 18:27 Paylaş Perşembe 18:27 Doğan Arşiray yazdı: para biriktirmelisin. pul olur Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Dün saat 13:55 Yazar Paylaş Dün saat 13:55 (düzenlendi) egzantrik sensörlerini söktüm, soketlerinde yağlanma var. onları değiştirmem lazım ama çok ciddi değildi. bunların içinde de oring ler var onlar bozuluyormuş. nereden bulsak? Dün saat 14:02 tarihinde Doğan Arşiray tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi Dün saat 17:01 Paylaş Dün saat 17:01 (düzenlendi) Doğan Arşiray yazdı: egzantrik sensörlerini söktüm, soketlerinde yağlanma var. onları değiştirmem lazım ama çok ciddi değildi. bunların içinde de oring ler var onlar bozuluyormuş. nereden bulsak? Hangi oringler acaba. Sokete gelen yağı oringle çözemezsin de şunlardan almali https://www.onlineyedekparca.com/urun/mercedes-w204-kasa-c180-kompressor-eksantrik-ayar-manyetik-kablosu-soketli-orjinal Dün saat 17:02 tarihinde Mustafa Tüfekçi tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi Dün saat 17:08 Paylaş Dün saat 17:08 Oringi orjinal de var ama gereksiz pahalı idi ön kapakta yağlanmayi kessin diye olanı diyorsun büyük ihtimalle oringciden almıştım Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Dün saat 19:59 Yazar Paylaş Dün saat 19:59 hayır içinde küçük oringler var, dışar kaçan pek fazla yağ yok. büyük olanlar sebep değil bence. soketleri temizleyince aracın çalışması düzeldi bu arada. iç oringlerin iyisi bulunrmu emin değilim o nedenle pierburg yan sanayi almalı zaten üretici o olmalı. yarın gidip bakacağım fırsat olursa. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi Dün saat 20:40 Paylaş Dün saat 20:40 (düzenlendi) Parça sağlamsa oringleri yenilemeyi denerdim.magnet yerine de o ara soketleri alır takardim. Mercedes aslında o ara soketleri geri çağırma ile takmaliymis ama yapmamış. Bazı araçlar da geliyor bazılarında yok. Dün saat 20:41 tarihinde Mustafa Tüfekçi tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Doğan Arşiray yazdı: Zamanlama tam olmadı.... daha cok calismali ve daha fazla para biriktirmelisin. Dişli eski çünkü 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 14 saat önce Yazar Paylaş 14 saat önce Mustafa Tüfekçi yazdı: Parça sağlamsa oringleri yenilemeyi denerdim.magnet yerine de o ara soketleri alır takardim. Mercedes aslında o ara soketleri geri çağırma ile takmaliymis ama yapmamış. Bazı araçlar da geliyor bazılarında yok. Ama o yag yine ayni yere gidecek. Bir tanesinde yag daha fazlaydi. Icinden kaciyor sokete. Bu arada dün, hep sensor yazmisim, bunlar miknatis dendigi gibi. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 11 saat önce Paylaş 11 saat önce İçinden tesisata basıyor. O ara soket Magnet yağ bassa da tesisatı koruyor. Yoksa rivayet o yağ ecuya kadar gidiyor tesisattan Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Mustafa Tüfekçi yazdı: rivayet o yağ ecuya kadar gidiyor tesisattan 1940 yılında takılmış cam lar da akar. alt tarafı daha dolgun olur Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Miknatislari aldim, 1500 tl adedi. Pierburg marka. Degistirdim, arabanin gaz tepkisi artti. Birde sonra takarim diye krank sensörü edindim. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Doğan Arşiray yazdı: Miknatislari aldim, 1500 tl adedi. Pierburg marka. Degistirdim, arabanin gaz tepkisi artti. Birde sonra takarim diye krank sensörü edindim. Sen yinede bı iş bilen Mercedesciye egzantrik kafalarını bı baktır derim. 367 binde magnetler değişmedim bende mi değişsem dedim gaz tepkisi felan diyince :∆ Ben aslında komple arabayı değişeyim diyorum da ticaretimize kan doğradı reiz Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Mustafa Tüfekçi yazdı: Sen yinede bı iş bilen Mercedesciye egzantrik kafalarını bı baktır derim. 367 binde magnetler değişmedim bende mi değişsem dedim gaz tepkisi felan diyince :∆ Ben aslında komple arabayı değişeyim diyorum da ticaretimize kan doğradı reiz zincir için gidince külbütör kapağını açıp bakacağız mecburen. ne gerekliyse değişecek. Yorum bağlantısı
Recommended Posts