Fatih Keskin 11 Aralık 2024 Paylaş 11 Aralık 2024 Doğan Arşiray yazdı: (: kuşlar mı dedi? kelaynaklar göç ederken uğradı 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 11 Aralık 2024 Yazar Paylaş 11 Aralık 2024 Fatih Keskin yazdı: kelaynaklar göç ederken uğradı alıp gönder birtane punto filtresi, hemen yapalım. 1 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Çarşamba 17:39 Yazar Paylaş Çarşamba 17:39 Cd calar bozuldu. Ben de tarihsel ipod u mp3 calar olarak kullanayim dedim. 3d printer ile esnek bir destek tasarlayip, bastirdim. 30 pin uzatma kablosu ve ses sarj ayirici ile baglantiyi sagladim. Ses muthis oldu. 5 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Perşembe 05:50 Paylaş Perşembe 05:50 Çağlar Bayur yazdı: esnek çıkabiliyor mu yazıcıdan? Ne lazım 2 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Perşembe 06:45 Yazar Paylaş Perşembe 06:45 Çağlar Bayur yazdı: esnek çıkabiliyor mu yazıcıdan? TPU92A filamenti çıkıyor. yarı esnek. ama baskı ayarları çok önemli. hız çok yavaş olmalı. epey de sağlam birşey bu malzeme. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin Cuma 04:58 Paylaş Cuma 04:58 (düzenlendi) aux kablo ile bağlanıyorum ben ses kalitesi güzel ancak seviye düşüyor yüksek sesli dinleyemiyorum Cuma 04:59 tarihinde Fatih Keskin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Cuma 06:44 Yazar Paylaş Cuma 06:44 ipod da böyle bir sorun olmadı. cd çalar ne ise aynısı. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cuma 17:43 Paylaş Cuma 17:43 Doğan Arşiray yazdı: ipod da böyle bir sorun olmadı. cd çalar ne ise aynısı. eee öööö o radyonun çıkış ayarlarını biraz kurcalamıştım da aux a bakmadım henüz Yorum bağlantısı
Recommended Posts