Çağlar Bayur 12 Ocak Paylaş 12 Ocak vesile ile sinyal nedir ve nasıl verilir eğitimi şart, bizde nadir şeyler Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 12 Ocak Paylaş 12 Ocak Demekki almanlar 10 yılı geçince sinyal vermiyor 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 12 Ocak Paylaş 12 Ocak Çağlar Bayur yazdı: vesile ile sinyal nedir ve nasıl verilir eğitimi şart, bizde nadir şeyler Eskiden önce onu öğretirlerdi, vites değiştirmeyi bilmeden sinyal vermeyi öğrenirdin. Şimdi vitesler otomatik, gaza bas gitsin ,frene bas dursun oldu bitti. O kadar basit sürmek. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 12 Ocak Paylaş 12 Ocak Doğan Arşiray yazdı: sinyal yanmiyor arizasi 1.5 saatlik suruste tekrar ortaya çıkmadı. bol sinyal verdim, umarim şimdi tamamdir. servise ugradim, hava yastigi ön sağ yastik degil. bu arabada koltuk yaninda da ek bir yastik var, tavandakilerden haric. onun tetikleyici sisteminde yuksek direnc diyor... yuksek direnc demek kisa devrenin tersi, yani circuit high demek. bu da acik devre demek. kopuk kablo, temassizlik vs. soket olabilir dedim. sildik geri gelmedi. umarim gecici bir durumdur. yoksa onarim şart olacak. 1 hafta arızasız geçsin taarruza geçicem, şimdilik stand by'dayım. Adama çözümü söylüyoruz mırın kırın ediyor(du) ya Hava yastığı işi bende şöyle oluyor. Bir sebepten airbag soketini çıkartıp kontak açarsan srs uyarısını cihazla silene kadar gitmiyor. Ama araç çalışırken yan koltukta ani oturma kalkma neticesinde srs uyarısı verirse, ya 1-2 dk sonra kendi gidiyor ya da kapa aç yaparsan direk gidiyor. Aynı uyarıya emniyet kemeri de sebep olabilir. Kemerlerin de aynı şekil soketleri var, hani meşhur videolardaki "kemerleri dirençle kandırmışlar" diyor ya. Tekrarlarsa kemerlere de bakılabilir. Gerçi sen koltuk airbagi demişsin ama bu da aklında bulunsun. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 12 Ocak Yazar Paylaş 12 Ocak xentry terminali koltugun sirtinin yanindaki havayastigi diyor, hepsi alttaki sokete bagli zaten. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Ocak Paylaş 13 Ocak Doğan Arşiray yazdı: xentry terminali koltugun sirtinin yanindaki havayastigi diyor, hepsi alttaki sokete bagli zaten. stepne yuvası plastik olan model mi bu 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 13 Ocak Yazar Paylaş 13 Ocak stepne yuvası plastik olmayan araba varmı? kaplama vs den mi bahsediyoruz? 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 13 Ocak Paylaş 13 Ocak Doğan Arşiray yazdı: stepne yuvası plastik olmayan araba varmı? kaplama vs den mi bahsediyoruz? O araba gömülecek işte listeye girdi. İlk sırada e 270 cdi var ama. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 13 Ocak Paylaş 13 Ocak İlkay Başaran yazdı: O araba gömülecek işte listeye girdi. İlk sırada e 270 cdi var ama. Teşhisi koymuşsun, saygıyla eğiliyorum. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 13 Ocak Yazar Paylaş 13 Ocak İlkay Başaran yazdı: O araba gömülecek işte listeye girdi. İlk sırada e 270 cdi var ama. ben sorulanın ne olduğunu anlamadım. niye gömüyoruz mis gibi arabaları? 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 13 Ocak Paylaş 13 Ocak Doğan Arşiray yazdı: ben sorulanın ne olduğunu anlamadım. niye gömüyoruz mis gibi arabaları? Bizim değil çünkü. Bu paraya daha iyisi yok, (bizim) de almaya cesaretimiz yok. Size gıcığız. Çünkü mis gibi arabaya biniyorsunuz. 1 1 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 13 Ocak Paylaş 13 Ocak Doğan Arşiray yazdı: ben sorulanın ne olduğunu anlamadım. niye gömüyoruz mis gibi arabaları? Soru'nun ve sorun'un ne olduğunun önemi yok. Hoşgeldin. 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 14 Ocak Paylaş 14 Ocak Önder Özcan yazdı: Soru'nun ve sorun'un ne olduğunun önemi yok. Hoşgeldin. Hoşbulduk. Oturuyor muyuz ? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Ocak Paylaş 14 Ocak Doğan Arşiray yazdı: stepne yuvası plastik olmayan araba varmı? kaplama vs den mi bahsediyoruz? tofaş mesela Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 14 Ocak Yazar Paylaş 14 Ocak gittim baktim. taban plastik kenarlar boyali metal. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Ocak Paylaş 14 Ocak nem olabilir mi? kenarlarda birikmiş ise beyinlere nufüz edebilir Yorum bağlantısı
Önder Özcan 16 Ocak Paylaş 16 Ocak Nedir son durum, yazmadığına göre sorun yok diyebilir miyiz Doğan? Şunu da ayrıca şuraya bırakayım: 1 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 16 Ocak Yazar Paylaş 16 Ocak sinyal tamam bence. arıza tekrar oluşmadı geçen günler içinde. sehir içinde de bol bol tam fren, sinyal vs kullanılıyor. zaten çok çabuk şekilde tekrar ediyordu kendini. hava yastığı arızası da tekrar gelmedi belki münferit birşeydir. 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 16 Ocak Yazar Paylaş 16 Ocak hayır değil. zaten benim de değil ki benim olsa çoktan satıp w220 filan almıştım. çok küçük geliyor bu araba. tek avantajı şehir içi vaziyetlerde park kolaylığı. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 26 Nisan Yazar Paylaş 26 Nisan aliexpress den 4300k ampuller aldim. sonuc harika. 155,03TL 22%OFF | 10 adet 4300K T10 W5W LED ampul 4014 15smd sinyal ışığı genişliği işık okuma lambası otomobil elektriksiz lamba gösterge ışığı 12V https://a.aliexpress.com/_EIkxGin 4 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 27 Nisan Yazar Paylaş 27 Nisan son bakimdan bu yana ortalama tuketim 7.3 litre olmus. 7500km. ortalama hiz 54 km. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Nisan Paylaş 27 Nisan Doğan Arşiray yazdı: aliexpress den 4300k ampuller aldim. sonuc harika. beyaz değil dimi, alayım Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 29 Nisan Yazar Paylaş 29 Nisan plastik buzlu camın ardına, tam olarak yeni takılmış halojen iç lamba rengi gibi. bu kadar olur. kazara yapmışlar herhalde. dün ankara afyon yaptık 3 yetişkin 2 çocuk. az bagaz. ortlama hız 89 km, ortalama tüketim 6.4 litre benzin. kış lastikleri ve yolun yarısı sürekli yağmur. 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 18 Temmuz Yazar Paylaş 18 Temmuz 228 saat sürüş ortalaması, 7.1 litre. ortalama hız 50 km saat. araç 156 bin km oldu. Yorum bağlantısı
Recommended Posts