Önder Özcan 10 Ocak Paylaş 10 Ocak Tamir edilip yerine montajlandı, göremezsin İlk buluşmada senin için özel söküp gösteririm. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 10 Ocak Paylaş 10 Ocak Önder Özcan yazdı: Tamir edilip yerine montajlandı, göremezsin İlk buluşmada senin için özel söküp gösteririm. Bu kadar yergi gizli hayranlıktan abi rahat ol. Mis gibi araban var mis gibi de biniyorsun. Cesaret edip aldın. Ben 1 kere bindim 30 sene eşşeğe binmişim dedim. Clio bunun yanında eşek bile olmaz. 1 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 12 Ocak Yazar Paylaş 12 Ocak az önce kendiliğinden sağ ön airbag hatası geldi... sinyal, plaka lambaların, neden hep sağ taraf? kaldı ki ön hava yastıkları mercedes tarafından güvenlik gerekçesi ile yenilendi 3 4 ay önce. faturası var. sarı soket sağlam görünüyor. ona takılan, ittiren birşey yok. jeep de bu oluyor mesela, koltuğun altında ayakkabı, şişe vs olursa, soketi esnetiyor arıza geliyor. sonra soketi düzeltince gidiyor. alternatör mü gidici acaba. anlık voltaj yükselmesi filan mı oluyor diye düşünüyorum. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 12 Ocak Yazar Paylaş 12 Ocak arabaların ekonomik ömrü 10 sene bu o kadar belli ki. birşeyler 10 sene geçince bozulmaya başlıyor. 2000 lere kadarmış o ömürlük arabalar. eğer onarılabilecek ayarda ise markanın ürünleri problem yok. onarılamayacak şeyler ise vay halimize bundan sonra. bir elektrikli arabada bunların olduğunu düşünmek bile istemiyorum. "efendim şarj ederken arabanızın anakartı yanmış ramlerde bozuk kullanıcı hatası komple anakart, gösterge paneli, anahtar seti lazım. batarya kontrol ünitesinden emin değilimz onuda değiştirsek iyi olur.." bu sırada w123 300d ile ben... Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 12 Ocak Paylaş 12 Ocak Doğan Arşiray yazdı: arabaların ekonomik ömrü 10 sene bu o kadar belli ki. birşeyler 10 sene geçince bozulmaya başlıyor. 2000 lere kadarmış o ömürlük arabalar. eğer onarılabilecek ayarda ise markanın ürünleri problem yok. onarılamayacak şeyler ise vay halimize bundan sonra. bir elektrikli arabada bunların olduğunu düşünmek bile istemiyorum. "efendim şarj ederken arabanızın anakartı yanmış ramlerde bozuk kullanıcı hatası komple anakart, gösterge paneli, anahtar seti lazım. batarya kontrol ünitesinden emin değilimz onuda değiştirsek iyi olur.." bu sırada w123 300d ile ben... Fiestam 15 yaşındaydı (185bin km ), arıza lambası yaktığını bilmiyorum. Lamba mı yoktu acaba. 6 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 12 Ocak Paylaş 12 Ocak termostat bozuldu, bilmem ne kablosu yandı, eksoz patladı falan hiç böyle şeyler görmedim. Sıfır aldım ve dikkatli kullandım ama. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 12 Ocak Paylaş 12 Ocak Evren Erakçora yazdı: termostat bozuldu, bilmem ne kablosu yandı, eksoz patladı falan hiç böyle şeyler görmedim. Sıfır aldım ve dikkatli kullandım ama. Abi sen memur adamsın, esnafla memurun araca binişi başka olur 2 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 12 Ocak Paylaş 12 Ocak Doğan Arşiray yazdı: az önce kendiliğinden sağ ön airbag hatası geldi... sinyal, plaka lambaların, neden hep sağ taraf? Arabanın siyasi görüşü var. Köksal Yılmaz yazdı: Abi sen memur adamsın, esnafla memurun araca binişi başka olur Memur arabaya biner ama araba esnafa... nasıldı ya o söz? Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 12 Ocak Paylaş 12 Ocak MB de hiç olmazsa 10 yılı geçse bile para ile parça tedariği oluyor. Ford da mesela 10 yaşını geçince Otosan biz böyle bir araba satmadık diyip parça tedarik etmiyordu Tabi kac sene önceydi bu durum şimdi ne oldu bilmem 1 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 12 Ocak Yazar Paylaş 12 Ocak stopların ikisinide söktüm sağı sola solu sağa taktım. arızanın yeri değişti. ben de, led sinyal modülünü, farın içini kesmeden çıkartmak mümkün olmadığı için, o tek diyodu kesip yeni bir benzer diyodu uzatarak oraya lehimlemeyi başardım. sinyal eskisi gibi çalıştı. diğer türlü gelen arıza , tekrar oluşmadı. tabi deneyip yorum yapmak lazım ama, diyot olasılığını elimine ettik. eğer yine olmaz ise mecburen yeni stop almak gerekecek sağ tarafa. plaka lambası arızası neden iki kez oluştu onu bilmiyorum bu arada. onuda değiştirip denemem lazım. hava yastığı arızası için ya yük sensörü yada emniyet kemerinin takıldığı parça bozuluyor yazmışlar forumlarda. içinde basit bir tel varmış o kopuyormuş kendi kendine. direnç ile kandırılabilir belki özel serviste terminale bağlayıp kontrol edeceğiz. olurda hava yastığının kendisi çıkarsa mecburen yetkili servise gidilecek çünkü parçaları onlar değiştirdi. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 12 Ocak Paylaş 12 Ocak mevcut hali ile koy kantara kaç kilo gelirse *demir fiyatı alayım hemen 2 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 12 Ocak Paylaş 12 Ocak Fikir veriyoruz iş yapıyoz ama hala hesabıma herhangi bir nakit akışı yok 5 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 12 Ocak Paylaş 12 Ocak Doğan Arşiray yazdı: stopların ikisinide söktüm sağı sola solu sağa taktım. arızanın yeri değişti. ben de, led sinyal modülünü, farın içini kesmeden çıkartmak mümkün olmadığı için, o tek diyodu kesip yeni bir benzer diyodu uzatarak oraya lehimlemeyi başardım. sinyal eskisi gibi çalıştı. diğer türlü gelen arıza , tekrar oluşmadı. tabi deneyip yorum yapmak lazım ama, diyot olasılığını elimine ettik. eğer yine olmaz ise mecburen yeni stop almak gerekecek sağ tarafa. plaka lambası arızası neden iki kez oluştu onu bilmiyorum bu arada. onuda değiştirip denemem lazım. hava yastığı arızası için ya yük sensörü yada emniyet kemerinin takıldığı parça bozuluyor yazmışlar forumlarda. içinde basit bir tel varmış o kopuyormuş kendi kendine. direnç ile kandırılabilir belki özel serviste terminale bağlayıp kontrol edeceğiz. olurda hava yastığının kendisi çıkarsa mecburen yetkili servise gidilecek çünkü parçaları onlar değiştirdi. Çok iyi yapmışsın, inşallah çözülür bu şekilde. Ama arızalarımız çok benzer, inanıyorum ki düzeldi. İbanı özelden yolluyorum, sen bana bir an önce yolla ki ben de kinK'e ödeme yapayım. Daha teybin silindirik lastiklerini değiştirecek 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 12 Ocak Yazar Paylaş 12 Ocak hava yastıklarınıda sağ sol yapsammı?? 1 2 Yorum bağlantısı
Ali Gök 12 Ocak Paylaş 12 Ocak Doğan Arşiray yazdı: hava yastıklarınıda sağ sol yapsammı?? sök hava yastıklarını içine atlet koy geçen videoda gördüm tarcanlarda çok yaratıcı 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 12 Ocak Paylaş 12 Ocak Doğan Arşiray yazdı: hava yastıklarınıda sağ sol yapsammı?? Video çek ama , patlarsa youtube dan yastıkların parasını çıkartırsın. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 12 Ocak Paylaş 12 Ocak Doğan Arşiray yazdı: hava yastıklarınıda sağ sol yapsammı?? Su, toprak ve tahta yastıklarını da sök. Gözünden element uydurma. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 12 Ocak Paylaş 12 Ocak Önder Özcan yazdı: Su, toprak ve tahta yastıklarını da sök. Gözünden element uydurma. O şekilde hava yastığı yok. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 12 Ocak Yazar Paylaş 12 Ocak Önder Özcan yazdı: Su, toprak ve tahta yastıklarını da sök. Gözünden element uydurma. zaten ancak o şekilde gözüne girmeyi başarabilirim ustaların. iki tane OBD adaptörüm vardı ikisinide bulamıyorum. arabadan birisi mi çaldı acaba bir ara. çok sinir bir durum. KONWEI marka mercedes özel makul fiyatı tarayıcı el terminalleri var. bunlar nereye kadar işe yarar acaba. 3000 tl civarı şu adan. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 12 Ocak Paylaş 12 Ocak Doğan Arşiray yazdı: zaten ancak o şekilde gözüne girmeyi başarabilirim ustaların. iki tane OBD adaptörüm vardı ikisinide bulamıyorum. arabadan birisi mi çaldı acaba bir ara. çok sinir bir durum. KONWEI marka mercedes özel makul fiyatı tarayıcı el terminalleri var. bunlar nereye kadar işe yarar acaba. 3000 tl civarı şu adan. Airbag ışığı yandı söndü mü sürekli yanıyor mu? Dediğin gibi bazen temassızlıktan yanıyor, ya da yan koltuğa birisi sertçe oturursa yanıyor, 1 dk sonra sönüyor bende. Airbag ışığı yanık kaldıysa devam etmekte olan bir arızadır. Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 12 Ocak Paylaş 12 Ocak Ali Gök yazdı: mevcut hali ile koy kantara kaç kilo gelirse *demir fiyatı alayım hemen 350 deseydin daha iyiydi 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 12 Ocak Paylaş 12 Ocak Ersen Tapan yazdı: Video çek ama , patlarsa youtube dan yastıkların parasını çıkartırsın. Öyle olsaydı köşe bucak olmuştum Çağlar Bayur yazdı: nolmuş neresi bozulmuş yine Led beyinciği 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 12 Ocak Yazar Paylaş 12 Ocak sinyal yanmiyor arizasi 1.5 saatlik suruste tekrar ortaya çıkmadı. bol sinyal verdim, umarim şimdi tamamdir. servise ugradim, hava yastigi ön sağ yastik degil. bu arabada koltuk yaninda da ek bir yastik var, tavandakilerden haric. onun tetikleyici sisteminde yuksek direnc diyor... yuksek direnc demek kisa devrenin tersi, yani circuit high demek. bu da acik devre demek. kopuk kablo, temassizlik vs. soket olabilir dedim. sildik geri gelmedi. umarim gecici bir durumdur. yoksa onarim şart olacak. 1 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts