Çağlar Bayur 13 Aralık 2023 Paylaş 13 Aralık 2023 nerde eski benz servisleri, bakıma gelen arabada sorun var ise sormadan değişirdi stobu, avro avroğğğ, o zaman 1.5 birim idi tabii Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 22 Aralık 2023 Yazar Paylaş 22 Aralık 2023 şimdi de plaka lambası bozuk diyor ama lamba yanıyor. kesin bu çok kablolu soketin diğer tarafında oksitlenme var. aynısı bmw de olmuştu yazdığım gibi. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Aralık 2023 Paylaş 22 Aralık 2023 bağaj tesisatı kavrulmadan bir sökmeli ucundan Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 22 Aralık 2023 Paylaş 22 Aralık 2023 Doğan Arşiray yazdı: şimdi de plaka lambası bozuk diyor ama lamba yanıyor. kesin bu çok kablolu soketin diğer tarafında oksitlenme var. aynısı bmw de olmuştu yazdığım gibi. Arka sam bay bay loves baybay happnes şarkısı söylüyor olabilir 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 26 Aralık 2023 Yazar Paylaş 26 Aralık 2023 sam modülünün soketlerini tek tek söküp anti oksit spreyi ile temizledim. ortam gayet temiz ve ıslanma vs göremedim. içini açmadım birde böyle deneyeceğim. ama nemli ve soğuk havada en çok görülüyor olması bana devre kartında birşeylerin yanlış olabileceğini düşündürüyor. Yorum bağlantısı
Ali Gök 26 Aralık 2023 Paylaş 26 Aralık 2023 mevcut haliyle sat bana kurtul zeytin yağı ile ödeşelim 1 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 26 Aralık 2023 Yazar Paylaş 26 Aralık 2023 böylece yağ imparatorluğumu güçlendirebilirim. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 26 Aralık 2023 Paylaş 26 Aralık 2023 Doğan Arşiray yazdı: sam modülünün soketlerini tek tek söküp anti oksit spreyi ile temizledim. ortam gayet temiz ve ıslanma vs göremedim. içini açmadım birde böyle deneyeceğim. ama nemli ve soğuk havada en çok görülüyor olması bana devre kartında birşeylerin yanlış olabileceğini düşündürüyor. Sam modülünü kendin sökme. Bizim bi arkaaş sökmüştü sonuç hiç iyi olmamıştı, portifçinin müdahalesi ile anca toparlanmıştı Sigortacı da şahit yazılmıştı montaj kısmına. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 26 Aralık 2023 Paylaş 26 Aralık 2023 Olay oksit veya şu işi değil her sam ölümü tadacaktır. :P lehim vs yenileme gerekebilir :P 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 26 Aralık 2023 Paylaş 26 Aralık 2023 Aynen, sudan olduğunu düşünmüyorum, bende de fren lambası sorunu ara ara devam ediyor. 15 gün kayboluyor sonra bir hafta aralıksız arıza yapıyor sonra gene kayboluyor. Benim sıkıntı led kısımdan olabilir. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 26 Aralık 2023 Yazar Paylaş 26 Aralık 2023 Mustafa Tüfekçi yazdı: Olay oksit veya şu işi değil her sam ölümü tadacaktır. :P lehim vs yenileme gerekebilir :P lehim yapmaya da korkar oldum adam başlık açıyor lehimlere bakıp bakıp... Mustafa Tüfekçi yazdı: Olay oksit veya şu işi değil her sam ölümü tadacaktır. :P lehim vs yenileme gerekebilir :P kodlanamazmı bu lamba denetim işi? gereksiz birşey zaten. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 26 Aralık 2023 Paylaş 26 Aralık 2023 Önder Özcan yazdı: Sam modülünü kendin sökme. Bizim bi arkaaş sökmüştü sonuç hiç iyi olmamıştı, portifçinin müdahalesi ile anca toparlanmıştı Sigortacı da şahit yazılmıştı montaj kısmına. Bi sussan.. Adamın geçen yaptığı lehimi gördün. Bu işten temiz 10litre zeytinyağı çıkar bana 3 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 26 Aralık 2023 Paylaş 26 Aralık 2023 Servet Aydın yazdı: Bi sussan.. Adamın geçen yaptığı lehimi gördün. Bu işten temiz 10litre zeytinyağı çıkar bana Gerçi Doğanın elinden her iş geliyor, söker yapar bence. Bizim o arkaaşın beceriksizliğini herkese mal etmeyelim.Söksün söksün, yapar. 1 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 26 Aralık 2023 Paylaş 26 Aralık 2023 Önder Özcan yazdı: Gerçi Doğanın elinden her iş geliyor, söker yapar bence. Bizim o arkaaşın beceriksizliğini herkese mal etmeyelim.Söksün söksün, yapar. Koca forum çalkalandı bi lehim ile. Sıkıysa söksün yapsın hadi bakalım 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 27 Aralık 2023 Yazar Paylaş 27 Aralık 2023 havya dandikti ne yapayım (: Önder Özcan yazdı: Gerçi Doğanın elinden her iş geliyor, söker yapar bence. Bizim o arkaaşın beceriksizliğini herkese mal etmeyelim.Söksün söksün, yapar. kim zeytinyağını indirimle almaya hak kazanıyor işte görün. yıldız kardeşliği... 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 27 Aralık 2023 Paylaş 27 Aralık 2023 Doğan Arşiray yazdı: havya dandikti ne yapayım (: kim zeytinyağını indirimle almaya hak kazanıyor işte görün. yıldız kardeşliği... Altınoluk'ta 400 TL dediler zeytinyağına. 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 27 Aralık 2023 Paylaş 27 Aralık 2023 Evren Erakçora yazdı: Altınoluk'ta 400 TL dediler zeytinyağına. Bunu diyene sen ne dedin abi Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 27 Aralık 2023 Paylaş 27 Aralık 2023 Mercedes togg dan beter mi ne Sürekli arıza olmaz ki kardeşim sam pam vs Bizim arızalarımız standart 4-5 tane, alışıyorsun Ha bu arada zeytinyağı karşılığı lehim yapılır yada havya kiralanır 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 27 Aralık 2023 Yazar Paylaş 27 Aralık 2023 Evren Erakçora yazdı: Altınoluk'ta 400 TL dediler zeytinyağına. demekki neymiş zamanında alsaymışsınız benden bunları konuşmuyor olacaktık... :P bu yazı 180 tl idi edremitte. toptan fiyat ve yağ kalitesi belli değil tabi. sonra aynı yer 230 oldu. en son 275 oldu. bursa ve gemlikte yağ yok bu sene. oradan fiyat alamadım. toptan alım fiyatını devlet 297 olarak açıkladı. yani tahminler doğru yazın 500 tl olacak üreticide. markette litresi 650 700 tl diyorlar. aldın aldın vaziyeti var. ilgilenen acil mesaj atabilir. ikişer litrelik tenekelerde yağımız mevcuttur. Murat Sürmeli yazdı: Ha bu arada zeytinyağı karşılığı lehim yapılır yada havya kiralanır benmi yapıyorum lehimi? Köksal Yılmaz yazdı: Bunu diyene sen ne dedin abi tamam alayım 17 litre demiştir ne diyecek. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 27 Aralık 2023 Paylaş 27 Aralık 2023 Doğan Arşiray yazdı: demekki neymiş zamanında alsaymışsınız benden bunları konuşmuyor olacaktık... :P bu yazı 180 tl idi edremitte. toptan fiyat ve yağ kalitesi belli değil tabi. sonra aynı yer 230 oldu. en son 275 oldu. bursa ve gemlikte yağ yok bu sene. oradan fiyat alamadım. toptan alım fiyatını devlet 297 olarak açıkladı. yani tahminler doğru yazın 500 tl olacak üreticide. markette litresi 650 700 tl diyorlar. aldın aldın vaziyeti var. ilgilenen acil mesaj atabilir. ikişer litrelik tenekelerde yağımız mevcuttur. benmi yapıyorum lehimi? tamam alayım 17 litre demiştir ne diyecek. Lale soğanına dönmesin sonra Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 27 Aralık 2023 Paylaş 27 Aralık 2023 Doğan Arşiray yazdı: benmi yapıyorum lehimi? yağın kalitesine ve miktarına göre hizmetlerimiz mevcut king izin verirse Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Aralık 2023 Paylaş 27 Aralık 2023 Evren Erakçora yazdı: Altınoluk'ta 400 TL dediler zeytinyağına. ispanya da daha ucuz Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 27 Aralık 2023 Paylaş 27 Aralık 2023 Köksal Yılmaz yazdı: Bunu diyene sen ne dedin abi Kazık mı değil mi düşünürken bilemedim. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 27 Aralık 2023 Paylaş 27 Aralık 2023 Murat Sürmeli yazdı: yağın kalitesine ve miktarına göre hizmetlerimiz mevcut king izin verirse Şarj aletin patlaya 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts