Mustafa Tüfekçi 29 Ekim 2023 Paylaş 29 Ekim 2023 60 bin mi ne değişim periyodu, Yasdan dolayı kurburotor contası kontrol edilmeli derim, buji yuvası temiz olsun 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Ekim 2023 Paylaş 29 Ekim 2023 İlkay Başaran yazdı: Bobini yaktıran da buji kaplosudur o Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 30 Ekim 2023 Paylaş 30 Ekim 2023 Çağlar Bayur yazdı: kaplosudur o Kablosuz bobinler? Yani direk bujiye geçen? Stepne lastik havasından diyeceksin şimdi biliyorum. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 30 Ekim 2023 Paylaş 30 Ekim 2023 İlkay Başaran yazdı: Kablosuz bobinler? Yani direk bujiye geçen? Stepne lastik havasından diyeceksin şimdi biliyorum. Başka neden olacaktı ki? 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 30 Ekim 2023 Paylaş 30 Ekim 2023 Önder Özcan yazdı: Başka neden olacaktı ki? Çağlar abiye belli olmaz 3 gün önce istde fay hattı yok çimentocuların manüplasyonu dedi Yorum bağlantısı
Önder Özcan 30 Ekim 2023 Paylaş 30 Ekim 2023 İlkay Başaran yazdı: Çağlar abiye belli olmaz 3 gün önce istde fay hattı yok çimentocuların manüplasyonu dedi Yok artık, dememiştir, sen öyle anlamışsındır. 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 30 Ekim 2023 Paylaş 30 Ekim 2023 İlkay Başaran yazdı: Çağlar abiye belli olmaz 3 gün önce istde fay hattı yok çimentocuların manüplasyonu dedi O dememiştir, berberi demiştir kesin. Çok dinliyor o berberi. 1 1 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 30 Ekim 2023 Yazar Paylaş 30 Ekim 2023 Mahmut Yıldız yazdı: O dememiştir, berberi demiştir kesin. Çok dinliyor o berberi. berberi mi? Mustafa Tüfekçi yazdı: 60 bin mi ne değişim periyodu, Yasdan dolayı kurburotor contası kontrol edilmeli derim, buji yuvası temiz olsun bujileri değiştirdim. düşündüğümden kolay oldu. kapaktan kaçan bir belirgin yağ yok ama hafif terleme olduğu için o külbütör contasını bir ara yenilemekte fayda olur önleyici faaliyet olması için. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Ekim 2023 Paylaş 30 Ekim 2023 İlkay Başaran yazdı: Çağlar abiye belli olmaz 3 gün önce istde fay hattı yok çimentocuların manüplasyonu dedi fransızlar bile yok diyor, önce var dediler sonra aaa tüh yokmuş dediler bu arada florya da residens arazileri hüplenmişti Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 30 Ekim 2023 Paylaş 30 Ekim 2023 Doğan Arşiray yazdı: berberi mi? bujileri değiştirdim. düşündüğümden kolay oldu. kapaktan kaçan bir belirgin yağ yok ama hafif terleme olduğu için o külbütör contasını bir ara yenilemekte fayda olur önleyici faaliyet olması için. Abi yağ ne kullaniyorsunuz Buji ne taktın birde Bosch mu Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 30 Ekim 2023 Yazar Paylaş 30 Ekim 2023 bosch yr332 olması lazım. gaz tepkisi artti ve hizlanma iyilesti. ancak cikan bujiler gorunus olarak bozuk degildi. herhalde eskidikçe elektriksel olarak daha cok direnc gosteriyor. lukoil 5 30 mor renkli etiketi olan tam sentetik yagi koyuyoruz serviste. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Ekim 2023 Paylaş 30 Ekim 2023 Doğan Arşiray yazdı: lukoil 5 30 mor renkli etiketi olan yağ ne renk içindeki Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Ekim 2023 Paylaş 30 Ekim 2023 Doğan Arşiray yazdı: sari tabiki. kırmızı 5/30 furyası vardı ne oldu o acaba Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 31 Ekim 2023 Yazar Paylaş 31 Ekim 2023 ben birtek liquimoly yeşil biliyorum. molygen. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 31 Ekim 2023 Paylaş 31 Ekim 2023 Doğan Arşiray yazdı: ben birtek liquimoly yeşil biliyorum. molygen. 10/60 performans yağı furyasını bilirmisin geldi bi konteynır ucuz mal yer gök yağ olmuştu 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 31 Ekim 2023 Yazar Paylaş 31 Ekim 2023 Çağlar Bayur yazdı: 10/60 performans yağı furyasını bilirmisin geldi bi konteynır ucuz mal yer gök yağ olmuştu 60 performans yağı skoda favorit bunu beğendi. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 31 Ekim 2023 Yazar Paylaş 31 Ekim 2023 bugün iş yerinin park yerinde bizim eleman benim araba ile ustanın arabasına çarpmış geri geri parktan çıkarken... arka tamponu çizmiş çıtasını kırmış. 1600 tl çıta ve artı boya masrafı çıktı bana. ben yapacağım tabi meburen. ustanın focus 1 inin tampon sıyrık stop kırık... geri geri çıkarken insan 10 metre gerideki sabit duran arabaya nasıl köstürür inanılır gibi değil. birde şöför adam. 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 31 Ekim 2023 Paylaş 31 Ekim 2023 Doğan Arşiray yazdı: bugün iş yerinin park yerinde bizim eleman benim araba ile ustanın arabasına çarpmış geri geri parktan çıkarken... arka tamponu çizmiş çıtasını kırmış. 1600 tl çıta ve artı boya masrafı çıktı bana. ben yapacağım tabi meburen. ustanın focus 1 inin tampon sıyrık stop kırık... geri geri çıkarken insan 10 metre gerideki sabit duran arabaya nasıl köstürür inanılır gibi değil. birde şöför adam. Arada yaya olsa gitti demekki. Hele çocuk. Büyük olay aslında. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 31 Ekim 2023 Yazar Paylaş 31 Ekim 2023 İlkay Başaran yazdı: Arada yaya olsa gitti demekki. Hele çocuk. Büyük olay aslında. zaten aynı şeye en çok kızdım. uyuyorsun demeki sen dedim. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 1 Kasım 2023 Paylaş 1 Kasım 2023 Geçmiş olsun. Nasıl boyayacaksın, rütuş kurtarıyor mu lokal boya mı? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 Kasım 2023 Paylaş 1 Kasım 2023 5-6 senedir arka park sensörlü araba kullanıyorum. Arada sensörsüz binip manevra yaptığım arabalar oluyor. İlk 1dk afallıyorum. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 1 Kasım 2023 Yazar Paylaş 1 Kasım 2023 Önder Özcan yazdı: Geçmiş olsun. Nasıl boyayacaksın, rütuş kurtarıyor mu lokal boya mı? tamponu söker boyarım ilk fırsatta... şimdilik önce zımpara sonra pasta sonra rötuş. neyseki beyaz renk araba da belli olmuyor boya çizikleri. Yorum bağlantısı
Ali Gök 1 Kasım 2023 Paylaş 1 Kasım 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: 5-6 senedir arka park sensörlü araba kullanıyorum. Arada sensörsüz binip manevra yaptığım arabalar oluyor. İlk 1dk afallıyorum. navarayla çöp tenekesini yuvarladıydım ilk aldığımda 4 Yorum bağlantısı
Recommended Posts