Çağlar Bayur 28 Haziran 2021 Paylaş 28 Haziran 2021 Mehmet Göktürk yazdı: ama öyle bi durum var işte neden anlamadım. süspansiyon mu ön cam mı bişey farklı. hoşunuza giden ancak anlam veremediğiniz birşey mi? 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 28 Haziran 2021 Paylaş 28 Haziran 2021 Önder Özcan yazdı: Boyle kımıl kımıl. A boyle civcivli 2 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 28 Haziran 2021 Paylaş 28 Haziran 2021 Dogan Arsiray yazdı: gitti bizim konu... yeni resim at besle biraz ateşi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Haziran 2021 Paylaş 28 Haziran 2021 Mehmet Göktürk yazdı: şöyle bak: "ben ne uğraşıyom ya diğer araçlarla bu yaşa kadar" diye düşünceler geliyor. kuşkusuz sorunları artıları eksileri var ama öyle bi durum var işte neden anlamadım. süspansiyon mu ön cam mı bişey farklı. tasarımda altın oranu kullanıldığı içindir, mona lisa da olduğu gibi 1,618 meşhur fibo eski 5.20 udm nin de C sütununda aynı oran vardır 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 28 Haziran 2021 Yazar Paylaş 28 Haziran 2021 Mehmet Göktürk yazdı: yeni resim at besle biraz ateşi nude? 🙂 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 28 Haziran 2021 Paylaş 28 Haziran 2021 [mention=13526]Servet Aydın[/mention] nice yaşlara abi [emoji4] Şeyin kopsun şerit takibin şöyle bak: "ben ne uğraşıyom ya diğer araçlarla bu yaşa kadar" diye düşünceler geliyor. kuşkusuz sorunları artıları eksileri var ama öyle bi durum var işte neden anlamadım. süspansiyon mu ön cam mı bişey farklı. Net passat daha az konfora sahip 30 yaşındaki araçtan 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 29 Haziran 2021 Paylaş 29 Haziran 2021 Mustafa Tüfekçi yazdı: A boyle civcivli Jan janlı Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 29 Haziran 2021 Paylaş 29 Haziran 2021 Önder Özcan yazdı: Jan janlı Kafa karıştırma kafa karıştırma Yorum bağlantısı
Cem Işık 29 Haziran 2021 Paylaş 29 Haziran 2021 K. Validede bunun amg olanı var. Henüz 23000 km de. Kornası çalışmaz oldu, müsait bi vakit kurcalayacağım:) Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 29 Haziran 2021 Paylaş 29 Haziran 2021 Cem Işık yazdı: K. Validede bunun amg olanı var. Henüz 23000 km de. Kornası çalışmaz oldu, müsait bi vakit kurcalayacağım:) eski yazlığı sattığım bey mersedes yetkili serviste müdür emeklisiydi (izmir tarafında). Mersedes dandik araba pislik derdi. peki ne olmalı dedim. BMW dedi. Kendi arabası subaru forester idi sonra baktım duster almış. 1 3 Yorum bağlantısı
Cem Işık 29 Haziran 2021 Paylaş 29 Haziran 2021 Mehmet Göktürk yazdı: eski yazlığı sattığım bey mersedes yetkili serviste müdür emeklisiydi (izmir tarafında). Mersedes dandik araba pislik derdi. peki ne olmalı dedim. BMW dedi. Kendi arabası subaru forester idi sonra baktım duster almış. Arabadan baya anlayan biriymiş anlaşılan:) subaru’dan duster’e geçmek yetenek ister (zorunlu haller hariç tabi) 1 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 29 Haziran 2021 Paylaş 29 Haziran 2021 (düzenlendi) Dogan Arsiray yazdı: 5.3 ortalama y Araba mercedes diye doğayı kirletme, dünyayı tüketme hakkı doğmamalı. Bu dünya evlatlarımıza kalacak. Arıların yok olmasına şurda 30 sene kaldı. 5.3 litre süper rakam 29 Haziran 2021 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 29 Haziran 2021 Paylaş 29 Haziran 2021 K. Validede bunun amg olanı var. Henüz 23000 km de. Kornası çalışmaz oldu, müsait bi vakit kurcalayacağım:)Ben kurcalıyim ölürmüsünnn yaa Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 29 Haziran 2021 Yazar Paylaş 29 Haziran 2021 Cem Işık yazdı: K. Validede bunun amg olanı var. Henüz 23000 km de. Kornası çalışmaz oldu, müsait bi vakit kurcalayacağım:) iki kornası var sol tampon içi ve sağ tampon içi. eğer ikisi de bozuksa işin zor hocam. tamponun altını sökmeden ve cam suyu kabını boşa çıakrtmadan değiştirmek imkansız. 3 saat filan sürmüştü sol tarafı yenilemek. Servet Aydın yazdı: Ben kurcalıyim ölürmüsünnn yaa kayınvalideyimi? kayınvalide candır. kayın ağacı gibidir. maşallah tütütü. Mehmet Göktürk yazdı: eski yazlığı sattığım bey mersedes yetkili serviste müdür emeklisiydi (izmir tarafında). Mersedes dandik araba pislik derdi. meczup efendim meczup... 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 29 Haziran 2021 Paylaş 29 Haziran 2021 (düzenlendi) Mehmet Göktürk yazdı: eski yazlığı sattığım bey mersedes yetkili serviste müdür emeklisiydi (izmir tarafında). Mersedes dandik araba pislik derdi. peki ne olmalı dedim. BMW dedi. Kendi arabası subaru forester idi sonra baktım duster almış. Hep bozulanlarla uğraşmış ondan 29 Haziran 2021 tarihinde Mustafa Tüfekçi tarafından düzenlendi Bozulan yazmaya elim varmamis 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 29 Haziran 2021 Paylaş 29 Haziran 2021 Bi de mafyatik adamların mersedesi vs var olduğu için gecenin yarısında gel tamir et diye çıkışanlar ego yapanlar oluyormuş o sıkıntıları da anlatmıştı. Yorum bağlantısı
Cem Işık 29 Haziran 2021 Paylaş 29 Haziran 2021 Servet Aydın yazdı: Ben kurcalıyim ölürmüsünnn yaa Ben sökeyim abi, nasılsa toplayamam, ocağına düştüm abi diye ararım seni abi:) 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 29 Haziran 2021 Paylaş 29 Haziran 2021 Mehmet Göktürk yazdı: eski yazlığı sattığım bey mersedes yetkili serviste müdür emeklisiydi (izmir tarafında). Mersedes dandik araba pislik derdi. peki ne olmalı dedim. BMW dedi. Kendi arabası subaru forester idi sonra baktım duster almış. Beyfendi otomobil duayeniymiş mübarek 😄 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Haziran 2021 Paylaş 29 Haziran 2021 Mehmet Göktürk yazdı: Bi de mafyatik adamların mersedesi vs var olduğu için gecenin yarısında gel tamir et diye çıkışanlar ego yapanlar oluyormuş o sıkıntıları da anlatmıştı. sanayide, S600 bilmem kaç, 15 binlik iş yapılmış, dükkandan dişarı çıkartırken stop lambasını kırıyor usta, siyah gömlek dar paça siyah pantalonlular çöküyorlar, 15 bin borç siliniyor, bir de 5bin lik stop parası tahsil edilip gidiliyor.... değişik bir dünya... Yorum bağlantısı
Önder Özcan 28 Temmuz 2021 Paylaş 28 Temmuz 2021 Yeni yakıt verisi yok mu? Bayramda uzunyol verisi Yorum bağlantısı
Ali Gök 28 Temmuz 2021 Paylaş 28 Temmuz 2021 Ali Darbaz yazdı: Araba mercedes diye doğayı kirletme, dünyayı tüketme hakkı doğmamalı. Bu dünya evlatlarımıza kalacak. Arıların yok olmasına şurda 30 sene kaldı. 5.3 litre süper rakam Yok olamaz ben 9 kovan koydum bahçeye 10 kovan oldular geçen hafta oğul yakalamış dayım ben kurtarrım dünyayı 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 28 Temmuz 2021 Paylaş 28 Temmuz 2021 Ali Gök yazdı: Yok olamaz ben 9 kovan koydum bahçeye 10 kovan oldular geçen hafta oğul yakalamış dayım ben kurtarrım dünyayı Nasıl randıman var mı bu sene. Biraz geç ısındı hava Erzincanda ona hatırlanıyor babam Yorum bağlantısı
Recommended Posts