Tansu Kalafatoğlu 11 Haziran 2021 Paylaş 11 Haziran 2021 Servet Aydın yazdı: Gel portifle havaya kaldırır bakarız Fatih Keskin yazdı: ben de geleyim mi Neyse.. 😁 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 11 Haziran 2021 Yazar Paylaş 11 Haziran 2021 Fatih Keskin yazdı: ben de geleyim mi Ne olursan ol yine gel Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 11 Haziran 2021 Paylaş 11 Haziran 2021 Furkan Avcı yazdı: Sende Gebze'desin demi Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 11 Haziran 2021 Paylaş 11 Haziran 2021 Furkan Avcı yazdı: konudan haberi olmayan birine kullandırıp Abi geçmiş olsun Burdan sonra okumadım 😜 ne zaman kullanabilirim?🤤 3 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 11 Haziran 2021 Yazar Paylaş 11 Haziran 2021 Emre Şimşek yazdı: Abi geçmiş olsun Burdan sonra okumadım 😜 ne zaman kullanabilirim?🤤 Ne zaman den gelirsek 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 11 Haziran 2021 Paylaş 11 Haziran 2021 Furkan Avcı yazdı: Ne zaman den gelirsek Pazar günü king beni Bursa’ya kadar getirir Yorum bağlantısı
Önder Özcan 11 Haziran 2021 Paylaş 11 Haziran 2021 Gebze tarafına mı 🤪 Herhangi bir cumartesi öğleden sonraya denk gelirse, senin bagajdaki diagnosis cihazının çalışıp çalışmadığını kontrol edebiliriz. Gerçi çok yoğunum ama 😛 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 11 Haziran 2021 Paylaş 11 Haziran 2021 Furkan Avcı yazdı: Standart bakım yapıldı, sol arka porya değişti dün eve gelirken çevre yolunda bence hiç ses yoktu, bugün arabanın her yeri uğulduyor bence Vazgeçtim artık ses mes dinlemiyorum... Lastik sesi bile acayip geliyor, sol lastikte 0.1 mm farkmı var acaba ses yapıyor gibi saçmalık derecesinde takıntı oldu. Farklı birine arabayı denettireceğim @Mehmet Ozyurek@Servet Aydın Gebze tarafına geliyorum haftaya bence denettinmen gereken tek bir kişi var forumda da neyse Yorum bağlantısı
Servet Aydın 11 Haziran 2021 Paylaş 11 Haziran 2021 ben de geleyim miSenin ve avkatın biletini kestik Neyse.. [emoji16]Kaçma gel buraya Pazar günü king beni Bursa’ya kadar getirir [emoji4]Servetin ipi ile kuyuya inme [emoji533] 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 11 Haziran 2021 Yazar Paylaş 11 Haziran 2021 Emre Şimşek yazdı: Pazar günü king beni Bursa’ya kadar getirir Bursa'ya kadar niye getiriyor ki getirsin işte Gebze'ye kadar Önder Özcan yazdı: Gebze tarafına mı 🤪 Herhangi bir cumartesi öğleden sonraya denk gelirse, senin bagajdaki diagnosis cihazının çalışıp çalışmadığını kontrol edebiliriz. Gerçi çok yoğunum ama 😛 Tabiki abi, önümüzdeki pazartesiden itibaren muhtemlen uzunca bir süre Darıca'da olacağım. cihaz ve laptop yanımda olacak Dogan Arsiray yazdı: bence denettinmen gereken tek bir kişi var forumda da neyse Düşündüğün kişi sesi bulamamış kendi cipinde 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 11 Haziran 2021 Paylaş 11 Haziran 2021 Furkan Avcı yazdı: Bursa'ya kadar niye getiriyor ki getirsin işte Gebze'ye kadar Ben o kısmı atlamışım Eskişehir’de sanıyordum seni abi. Servet Aydın yazdı: Servetin ipi ile kuyuya inme Fark ettim şimdi arayınca 😳 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 11 Haziran 2021 Yazar Paylaş 11 Haziran 2021 Emre Şimşek yazdı: Ben o kısmı atlamışım Eskişehir’de sanıyordum seni abi. Fark ettim şimdi arayınca 😳 Normalde Eskişehir'deyim de iş güç durumundan dolayı 1-1.5 ay Darıca tarafında olacağım. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Haziran 2021 Paylaş 11 Haziran 2021 Furkan Avcı yazdı: Standart bakım yapıldı, sol arka porya değişti dün eve gelirken çevre yolunda bence hiç ses yoktu, bugün arabanın her yeri uğulduyor bence Vazgeçtim artık ses mes dinlemiyorum... Lastik sesi bile acayip geliyor, sol lastikte 0.1 mm farkmı var acaba ses yapıyor gibi saçmalık derecesinde takıntı oldu. Farklı birine arabayı denettireceğim @Mehmet Ozyurek@Servet Aydın Gebze tarafına geliyorum haftaya Gel gel.. bu sefer deneyeceğim... 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 12 Haziran 2021 Paylaş 12 Haziran 2021 Haber ver de abi grand tuvalet gelelim 😛 😛biraz surtuneyim de kalite sinsin üstüne 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 12 Haziran 2021 Paylaş 12 Haziran 2021 Haber ver de abi grand tuvalet gelelim [emoji14] [emoji14]biraz surtuneyim de kalite sinsin üstüne [emoji4]Arabasına bindim gidip pasat aldım. Demekki bi 100km kullansam helikopter alırdım 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 12 Haziran 2021 Paylaş 12 Haziran 2021 Furkan Avcı yazdı: Normalde Eskişehir'deyim de iş güç durumundan dolayı 1-1.5 ay Darıca tarafında olacağım. Ben de deneyebilir miyim? Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 12 Haziran 2021 Yazar Paylaş 12 Haziran 2021 Mehmet Göktürk yazdı: Ben de deneyebilir miyim? Tabiki hocam memnuniyetle 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 12 Haziran 2021 Paylaş 12 Haziran 2021 Mustafa Tüfekçi yazdı: Haber ver de abi grand tuvalet gelelim 😛 😛biraz surtuneyim de kalite sinsin üstüne grand cherokee ile gelsek? ihhhihugfhf 🙂 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Haziran 2021 Paylaş 12 Haziran 2021 Mehmet Ozyurek yazdı: Gel gel.. bu sefer deneyeceğim... Lakin S testi arka koltukta yapılır 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 Haziran 2021 Paylaş 12 Haziran 2021 Lakin S testi arka koltukta yapılırŞoför akıllı olsa oturtum da. Servet kullanınca oturulamıyor. S ile yanlamaya kalkıyor. 1 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Haziran 2021 Paylaş 12 Haziran 2021 Mehmet Ozyurek yazdı: Şoför akıllı olsa oturtum da. Servet kullanınca oturulamıyor. S ile yanlamaya kalkıyor. aşısı tam değilse binmem o arabaya :puro: 3 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 12 Haziran 2021 Paylaş 12 Haziran 2021 Çağlar Bayur yazdı: aşısı tam değilse binmem o arabaya :puro: Gel sen gel. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Haziran 2021 Paylaş 12 Haziran 2021 Mehmet Göktürk yazdı: Gel sen gel. denizde olmazsam aşım da var, gelirim Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 12 Haziran 2021 Paylaş 12 Haziran 2021 Yaz aşısını kendi getirecek 1 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts