İçeriğe Yönlendir

İstanbul Trafiğinin Artması.

Ali Darbaz

Recommended Posts

Emin Önal
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Beylikdüzü - istanbul arasına raylı ulaşımı bi türlü yapamadılar

Çok bekledim. Yapsalardı taşınmazdım belkide.

Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Ali Gök yazdı:

trafik artmış hakkaten ya bugun göztepeden kozyatağı 20 dk sürdü normalde 1 dk lık yol

yakıt ucuzladı ya!? ondandır...

Yorum bağlantısı
Ali Gök
Doğan Arşiray yazdı:

yakıt ucuzladı ya!? ondandır...

mazot 20 ye düştü :D 

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
Ali Gök yazdı:

mazot 20 ye düştü :D 

Cumartesiyi bekle

Yorum bağlantısı
Ali Gök
Köksal Yılmaz yazdı:

Cumartesiyi bekle

kaça düşecek 20 den 21 e mi düşecek :D 

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Moskova battığı için önümüzdeki süreci hiç iyi görmüyorum. Kafamıza Atomu yemesek bari :D

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Levent Güzelkalp
Moskova battığı için önümüzdeki süreci hiç iyi görmüyorum. Kafamıza Atomu yemesek bari [emoji3]
Arkadasim rusyada calisiyor Türk bir sirkette muhendis ona sordum para degerleri savas başlamadan once haline geri döndü burada pek sikinti yok tek sorun ucus yasaklari falan dedi . Rus halkinin genel durumunu sordum halk pek etkilenmemis yapisi geregi savas durumlarina alisik falan dedi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Darbaz yazdı:

Moskova battığı için

moskovanın da battığından haberi var mı?

Levent Güzelkalp yazdı:

Rus halkinin genel durumunu sordum halk pek etkilenmemis yapisi geregi savas durumlarina alisik falan dedi

farklı coğrafyalar, macron olayı abartmasa bu kadarından da haberimiz olmazdı, adamlar daha geçen zaman kırımı çattt diye aldılar, şimdi de pattt diye dombassı aldılar , farklı alışkanlıklar, farklı alışmışlıkları var, biz köprü yapıoz, onlar sığınak , bize mercimek kanadadan geliyor, onlar buğdayı üretip satıyor felan.

Ali Darbaz yazdı:

Kafamıza Atomu yemesek bari

nükleer çaylar nerede içildi?

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
(düzenlendi)
Çağlar Bayur yazdı:

farklı coğrafyalar, macron olayı abartmasa bu kadarından da haberimiz olmazdı, adamlar daha geçen zaman kırımı çattt diye aldılar, şimdi de pattt diye dombassı aldılar , farklı alışkanlıklar, farklı alışmışlıkları var, biz köprü yapıoz, onlar sığınak , bize mercimek kanadadan geliyor, onlar buğdayı üretip satıyor felan.

Bu patlamadan sağ çıkıyorsa helal ozaman.

tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

ki,m neyi patlatmış, patlayabilir, farklı alışılmışlıklar vardır o coğrafyada, Temmuzda putin bodrumda tatil yapabilir mesela

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Çağlar Bayur yazdı:

ki,m neyi patlatmış, patlayabilir, farklı alışılmışlıklar vardır o coğrafyada, Temmuzda putin bodrumda tatil yapabilir mesela

Karadeniz amiral gemisi Moskova dün 2 adet neptün füzesi ile vuruldu. 58 mürettebat Türk ve Romanya balıkcıları tarafından kurtarıldı . Rus Tass haber ajansı doğruladı. 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

bişi olmaz bi dolu daha arkadan gelen var, bizim balıkçılar nerelere kadar açılmış? nerde patlamış bu gemi bizim karasularında mı?

geceyi de gündüz gibi yapmışlar helal videolar ne kadar gelişti

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız
Çağlar Bayur yazdı:

Çayı bilmem de fındığı biz yedik. Çok güzeldi. :yahoo:

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Mahmut Yıldız yazdı:

Çayı bilmem de fındığı biz yedik. Çok güzeldi. :yahoo:

86 patlama. 87 ben doğdum. Annem çayı fındığı balığı çok sever :) 

gece patlama videosunu anlatan arkadaş yarın gelsin lig tv’de başlasın :) 

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

moskova batmamış diola? amiral battı mı batmadımı? bizim balıkçılar kimi topladı?

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Çağlar Bayur yazdı:

bişi olmaz bi dolu daha arkadan gelen var, bizim balıkçılar nerelere kadar açılmış? nerde patlamış bu gemi bizim karasularında mı?

geceyi de gündüz gibi yapmışlar helal videolar ne kadar gelişti

Abi haber izlemiyonmu... 54 kişi kurtarmışız. 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Darbaz yazdı:

Abi haber izlemiyonmu... 54 kişi kurtarmışız. 

türk balıkçılar nerede ?

karakuş var ise izlemeyip akıl sağlımı korumaya çalışıyorum :rofl: sienentürk te fena salvolar atıyor

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Çağlar Bayur yazdı:

Tv de çıkıp çay içen Turgut özaldı değil mi. 5 yaşındamışım. 5 nasıl bir rakam ya.

Doğum günüme 2 gün kala patlamıştı. Virüsü de vardı. Rus milli marşı çalıyordu bios gümleyinde dos ekranında.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
İlkay Başaran yazdı:

Tv de çıkıp çay içen Turgut özaldı değil mi. 5 yaşındamışım. 5 nasıl bir rakam ya.

Doğum günüme 2 gün kala patlamıştı. Virüsü de vardı. Rus milli marşı çalıyordu bios gümleyinde dos ekranında.

yok galba turizm bakanı idi

Ahmet İhsan Akşen yazdı:

Haberlere bakarsak bu asker de bu Sabah kardeşimin çalıştığı dış hekimine gitmemiş olmalıydı :)

https://www.tv100.com/abd-tumgenerali-roger-l-cloutierin-mariupolde-rus-ordusu-tarafindan-yakalandigi-iddia-edildi-haber-603687

belki insafa gelen yoldaşlar getirmiştir :) , bizim balıkçılar da ukrayna limanında avlanıyor mesela

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet Hasan Şendağ
Çağlar Bayur yazdı:

moskova batmamış diola? amiral battı mı batmadımı? bizim balıkçılar kimi topladı?

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Ahmet Hasan Şendağ yazdı:

Karadenizde miss gibi hava var. ne fırtınasından bahsediyorlar. 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

bizim balıkçılar limana çekilriken batan geminin yanında ne yapıyorlarmış

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...