Emin Önal 14 Nisan 2022 Paylaş 14 Nisan 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Beylikdüzü - istanbul arasına raylı ulaşımı bi türlü yapamadılar Çok bekledim. Yapsalardı taşınmazdım belkide. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 14 Nisan 2022 Paylaş 14 Nisan 2022 Ali Gök yazdı: trafik artmış hakkaten ya bugun göztepeden kozyatağı 20 dk sürdü normalde 1 dk lık yol yakıt ucuzladı ya!? ondandır... Yorum bağlantısı
Ali Gök 14 Nisan 2022 Paylaş 14 Nisan 2022 Doğan Arşiray yazdı: yakıt ucuzladı ya!? ondandır... mazot 20 ye düştü 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 14 Nisan 2022 Paylaş 14 Nisan 2022 Ali Gök yazdı: mazot 20 ye düştü Cumartesiyi bekle Yorum bağlantısı
Ali Gök 14 Nisan 2022 Paylaş 14 Nisan 2022 Köksal Yılmaz yazdı: Cumartesiyi bekle kaça düşecek 20 den 21 e mi düşecek Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 14 Nisan 2022 Yazar Paylaş 14 Nisan 2022 Moskova battığı için önümüzdeki süreci hiç iyi görmüyorum. Kafamıza Atomu yemesek bari 1 Yorum bağlantısı
Levent Güzelkalp 14 Nisan 2022 Paylaş 14 Nisan 2022 Moskova battığı için önümüzdeki süreci hiç iyi görmüyorum. Kafamıza Atomu yemesek bari [emoji3]Arkadasim rusyada calisiyor Türk bir sirkette muhendis ona sordum para degerleri savas başlamadan once haline geri döndü burada pek sikinti yok tek sorun ucus yasaklari falan dedi . Rus halkinin genel durumunu sordum halk pek etkilenmemis yapisi geregi savas durumlarina alisik falan dedi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Nisan 2022 Paylaş 14 Nisan 2022 Ali Darbaz yazdı: Moskova battığı için moskovanın da battığından haberi var mı? Levent Güzelkalp yazdı: Rus halkinin genel durumunu sordum halk pek etkilenmemis yapisi geregi savas durumlarina alisik falan dedi farklı coğrafyalar, macron olayı abartmasa bu kadarından da haberimiz olmazdı, adamlar daha geçen zaman kırımı çattt diye aldılar, şimdi de pattt diye dombassı aldılar , farklı alışkanlıklar, farklı alışmışlıkları var, biz köprü yapıoz, onlar sığınak , bize mercimek kanadadan geliyor, onlar buğdayı üretip satıyor felan. Ali Darbaz yazdı: Kafamıza Atomu yemesek bari nükleer çaylar nerede içildi? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 14 Nisan 2022 Yazar Paylaş 14 Nisan 2022 (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: moskovanın da battığından haberi var mı? farklı coğrafyalar, macron olayı abartmasa bu kadarından da haberimiz olmazdı, adamlar daha geçen zaman kırımı çattt diye aldılar, şimdi de pattt diye dombassı aldılar , farklı alışkanlıklar, farklı alışmışlıkları var, biz köprü yapıoz, onlar sığınak , bize mercimek kanadadan geliyor, onlar buğdayı üretip satıyor felan. Bu patlamadan sağ çıkıyorsa helal ozaman. 14 Nisan 2022 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Nisan 2022 Paylaş 14 Nisan 2022 ki,m neyi patlatmış, patlayabilir, farklı alışılmışlıklar vardır o coğrafyada, Temmuzda putin bodrumda tatil yapabilir mesela Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 14 Nisan 2022 Yazar Paylaş 14 Nisan 2022 Çağlar Bayur yazdı: ki,m neyi patlatmış, patlayabilir, farklı alışılmışlıklar vardır o coğrafyada, Temmuzda putin bodrumda tatil yapabilir mesela Karadeniz amiral gemisi Moskova dün 2 adet neptün füzesi ile vuruldu. 58 mürettebat Türk ve Romanya balıkcıları tarafından kurtarıldı . Rus Tass haber ajansı doğruladı. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Nisan 2022 Paylaş 14 Nisan 2022 bişi olmaz bi dolu daha arkadan gelen var, bizim balıkçılar nerelere kadar açılmış? nerde patlamış bu gemi bizim karasularında mı? geceyi de gündüz gibi yapmışlar helal videolar ne kadar gelişti Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 14 Nisan 2022 Paylaş 14 Nisan 2022 Çağlar Bayur yazdı: nükleer çaylar nerede içildi? Çayı bilmem de fındığı biz yedik. Çok güzeldi. 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 14 Nisan 2022 Paylaş 14 Nisan 2022 Mahmut Yıldız yazdı: Çayı bilmem de fındığı biz yedik. Çok güzeldi. 86 patlama. 87 ben doğdum. Annem çayı fındığı balığı çok sever gece patlama videosunu anlatan arkadaş yarın gelsin lig tv’de başlasın 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Nisan 2022 Paylaş 14 Nisan 2022 moskova batmamış diola? amiral battı mı batmadımı? bizim balıkçılar kimi topladı? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 14 Nisan 2022 Yazar Paylaş 14 Nisan 2022 Çağlar Bayur yazdı: bişi olmaz bi dolu daha arkadan gelen var, bizim balıkçılar nerelere kadar açılmış? nerde patlamış bu gemi bizim karasularında mı? geceyi de gündüz gibi yapmışlar helal videolar ne kadar gelişti Abi haber izlemiyonmu... 54 kişi kurtarmışız. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Nisan 2022 Paylaş 14 Nisan 2022 Ali Darbaz yazdı: Abi haber izlemiyonmu... 54 kişi kurtarmışız. türk balıkçılar nerede ? karakuş var ise izlemeyip akıl sağlımı korumaya çalışıyorum sienentürk te fena salvolar atıyor Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 14 Nisan 2022 Paylaş 14 Nisan 2022 Çağlar Bayur yazdı: moskovanın da battığından haberi var mı? farklı coğrafyalar, macron olayı abartmasa bu kadarından da haberimiz olmazdı, adamlar daha geçen zaman kırımı çattt diye aldılar, şimdi de pattt diye dombassı aldılar , farklı alışkanlıklar, farklı alışmışlıkları var, biz köprü yapıoz, onlar sığınak , bize mercimek kanadadan geliyor, onlar buğdayı üretip satıyor felan. nükleer çaylar nerede içildi? Tv de çıkıp çay içen Turgut özaldı değil mi. 5 yaşındamışım. 5 nasıl bir rakam ya. Doğum günüme 2 gün kala patlamıştı. Virüsü de vardı. Rus milli marşı çalıyordu bios gümleyinde dos ekranında. Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 14 Nisan 2022 Paylaş 14 Nisan 2022 Ali Darbaz yazdı: haber izlemiyonmu Haberlere bakarsak bu asker de bu Sabah kardeşimin çalıştığı dış hekimine gitmemiş olmalıydı https://www.tv100.com/abd-tumgenerali-roger-l-cloutierin-mariupolde-rus-ordusu-tarafindan-yakalandigi-iddia-edildi-haber-603687 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Nisan 2022 Paylaş 14 Nisan 2022 İlkay Başaran yazdı: Tv de çıkıp çay içen Turgut özaldı değil mi. 5 yaşındamışım. 5 nasıl bir rakam ya. Doğum günüme 2 gün kala patlamıştı. Virüsü de vardı. Rus milli marşı çalıyordu bios gümleyinde dos ekranında. yok galba turizm bakanı idi Ahmet İhsan Akşen yazdı: Haberlere bakarsak bu asker de bu Sabah kardeşimin çalıştığı dış hekimine gitmemiş olmalıydı https://www.tv100.com/abd-tumgenerali-roger-l-cloutierin-mariupolde-rus-ordusu-tarafindan-yakalandigi-iddia-edildi-haber-603687 belki insafa gelen yoldaşlar getirmiştir , bizim balıkçılar da ukrayna limanında avlanıyor mesela 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 14 Nisan 2022 Yazar Paylaş 14 Nisan 2022 Rusya Moscov kruvazörünün battığını kabul etti. Çok güzel bir savaş gemisiydi. Ukrayna Maiyrapol liman tersanesinde üretilmişti. Doğduğu toprakları bombalarken çıkan yangın veya neptun füze atışıyla batırıldı. https://tass.ru/armiya-i-opk/14383383?utm_source=twitter.com&utm_medium=social&utm_campaign=smm_social_share Yorum bağlantısı
Ahmet Hasan Şendağ 14 Nisan 2022 Paylaş 14 Nisan 2022 Çağlar Bayur yazdı: moskova batmamış diola? amiral battı mı batmadımı? bizim balıkçılar kimi topladı? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 14 Nisan 2022 Yazar Paylaş 14 Nisan 2022 Ahmet Hasan Şendağ yazdı: Karadenizde miss gibi hava var. ne fırtınasından bahsediyorlar. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Nisan 2022 Paylaş 14 Nisan 2022 bizim balıkçılar limana çekilriken batan geminin yanında ne yapıyorlarmış Yorum bağlantısı
Recommended Posts