İçeriğe Yönlendir

İstanbul Trafiğinin Artması.

Ali Darbaz

Recommended Posts

Aydın Sert

Servis kullanıyoruz, çalışma saatlerimiz 07:00-17:30 oldu.

Eskisinden beter oldu. 

Sabah sıkıntı yok 25 dk fakat akşam eve gelmem 1 buçuk saat. 30 km yol.

İnanılmaz bir yoğunluk var. Okulların kapalı ve evden çalışmanın artmasına rağmen.

Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan

Haftaiçi sokağa çıkma yasağı kaldırılırsa azalabilir biraz. Saat 21.00 çok erken bir saat. . 

Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Artık şehir planlaması olayını geçtim. Olan düzende metro tramvay biraz çözüm olur. Ama esas çözüm bence elektrikli bisiklet tarzı şeylerde. Arabalara tek kişi biniyoruz genelde. 

çalışma modelleri uzak mesafelere gitmeyi gerektirdikçe bisiklet vs hikaye malesef. evi ile işim arası trafiksiz 36 km. şehir dışındaki organize sanayi. görece yakın bir yer olsa, soğuk kış ayları hariç sadece bisiklete binerdim.

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

@Mert Gulkokan işe arabayla gitmese masrafları ali ödemeyecekti sanırım

Lastik almazdım kasko yapmazdım, bakıma sokmazdım. Km dolmazdı. vs vs . 

Yorum bağlantısı
Cem Dilmen

Valla ayda bir kaç kez çocuklar için İstanbul'a gidiyorum. Daha Kurtköyde başlıyorum küfretmeye. 4 saatte Kurtköy oradan Bakırköy en iyi ihtimal 1 saat en uzun 2 saat. Hep aynısını diyorum. Bu kadar araba nerden geliyor, bu kadar araca benzim mi yeter. Bakımı vs si. Allah oradaki kardeşlerimize kolaylıklar versin. Ben ayda 2 kez çekemiyorum. Bir de her gün çeken var yani. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çiğdem Bilen
(düzenlendi)
Ümit Türk yazdı:

1 kişi için  5km yol mu değiştircez uzatcaz  diyorlar yolcusuda şoförüde bende bu tür muhabbetleri sevmiyorum. 

Biraz da böyle diyenler 25dk yol yürüsünler servisin oradan artan yol ve süresini sizin için kullansınlar. Eşit olalım ama ben daha eşit olayım diyen iğrenç insan tipi her yerde var malesef.

tarihinde Çiğdem Kaya Bilgiç tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Az evvel CNN Turk'te haberi çıktı bu durumun. 350bin kişi toplu taşıma kullanmaktan vazgeçmiş. Trafik saati artık 3'te başlıyor. Mesai saatleri bence kısalarak 10-15 arasına çekilmeli. Başka türlü mümkün değil trafik azalsın.

Yorum bağlantısı
Erhan Doruk

Ankara'da da durum farklı değil. Okullar kapalı, millet evden çalışıyor ama Eskişehir yolu mesai saatlerinde çok yoğun. 

Yorum bağlantısı
Coşkun Basan

Okullar açılınca ne olacak halimiz öğlen vakti bile trafik var aslında sokağa çıkma yasağı olan günlerde trafik gene varda neyse konu dağılıyor sonra

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Az önce benzin aldım :( sonuç korkunç, canım öyle bir sıkıldı ki, görünce kahroldum :(

100 km yolda 8,83 litre benzin yakmışım. Tüm zamanların en yüksek tüketimi :( 6.8 litrelerden bu durumlara geldik :( . Spritmonitörde birincilikten 3'lüğe geriledim :(

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Ben 2/3 hafta(değişiyor) evde 1 hafta ofiste çalışıyorum, servis kapının önünden geçiyor ama ek mesaiye çok kalıyorum ve mesai servisinden inince minibüse binmem gerektiği için arabayla gidiyorum. 1 hafta gitsem 70-75 tl civarı yakar. Riske girmeye değmez. Bizim 27 kişilik midibüse 15 kişi üstü binilmesi de yasak, ek servis koyarlar gelen olursa.

Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

Sivas'ta bile trafik oluyor, sabah 10 dkda aldığım yolu alternatif yol kullanmazsam, akşam 35 40 dkda alıyorum

Yorum bağlantısı
Tufan Caliskan

Trafiği özetlemek gerekirse ortalama şehir içi yakıt tüketimimden örnek vermek isterim;

geçen sene: 8 l/100km Benzin
bu sene: 12,5 l/100km Benzin

• Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Alpay Sumer
Ali Darbaz yazdı:

100 km yolda 8,83 litre benzin yakmışım. :(

Doğru yoldasın. Sorun yok. 😄

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Pandemi sebebiyle toplu taşıma kullanımı çok düştü. 

İmkanı olan herkes araba aldı.. parası olan eşine de aldı. 

Hepsi trafikte. 

Virüs dizginlenmeden bu insanlar toplu taşımaya dönmez. 

Ben şahsen uçağa bile binmem bu şartlarda. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

zorunlu olarak dışarı çıkanların , ölme risklerini azaltmaları için hususi arabalarını tercih etmeleri yüzünden trafik yoğunlaştı

Yorum bağlantısı
Selim Bilgin

Bugün Topkapı-Sarıyer arasında bir kaç tur attım gün içinde.

Eskinin iş çıkışı trafiği vardı resmen gün içinde. Hatta bazı yerler daha beterdi.

Mehmet Ozyurek yazdı:

Pandemi sebebiyle toplu taşıma kullanımı çok düştü. 

İmkanı olan herkes araba aldı.. parası olan eşine de aldı. 

Hepsi trafikte. 

Virüs dizginlenmeden bu insanlar toplu taşımaya dönmez. 

Ben şahsen uçağa bile binmem bu şartlarda. 

Çağlar Bayur yazdı:

zorunlu olarak dışarı çıkanların , ölme risklerini azaltmaları için hususi arabalarını tercih etmeleri yüzünden trafik yoğunlaştı

Yeni araba kullanmaya başladığı çok belli olan çok sürücü görüyorum yolda, kadın erkek karışık. Hatta bazen önyargı ile kadındır bu diyorum erkek çıkıyor, bazen de kesin erkek serseridir diyorum kadın çıkıyor. :D 

• Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Arabamı trafikten azad ettim. Şirketin şöförlü binek aracı ile işe gidip geliceğim. Hepimiz için hayırlısı oldu. 

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Selim Bilgin
Ali Darbaz yazdı:

Arabamı trafikten azad ettim. Şirketin şöförlü binek aracı ile işe gidip geliceğim. Hepimiz için hayırlısı oldu. 

Adamın sürüşüne karışma ama, yolda indirmesin. :D 

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Selim Bilgin yazdı:

Adamın sürüşüne karışma ama, yolda indirmesin. :D 

Ben uyurum yolda :D

Yorum bağlantısı
Ali Gök

trafik artmış hakkaten ya bugun göztepeden kozyatağı 20 dk sürdü normalde 1 dk lık yol

Yorum bağlantısı
Ümit Türk
Ali Gök yazdı:

trafik artmış hakkaten ya bugun göztepeden kozyatağı 20 dk sürdü normalde 1 dk lık yol

en nefret ettiğim yerdir. 

Yorum bağlantısı
  • 1 yıl sonra...
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...