Mustafa Akçay 30 Ocak 2021 Yazar Paylaş 30 Ocak 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Herkesin hayalidir 7 serisi. Standart bakım haricinde masrafları nasıl oluyor? Yoruyor mu? e38 kasalarda yıkık bulursanız sizi cok üzer. Ama saglam temiz bulduysanız standart bakımlar dısında sorun cıkartmaz. Birde bu aracları bilmeyen ustalar ve binicilerde üzüyor aslında. Örnek verecek olursak ben aracımı kısa bir süreligine arkadasa satmıstım o esnada aracın direksiyon pompasında sorun olmuş yagsız bırakmıslar farkedince de direksiyon yagını standart olan atf kırmızı koymuslar oyle olunca bu araclar icin uygun bir yag degil. Usta da bilmiyor dolayısıyla pompayı degistirdik. Aracın her yanında teknik bir ayrıntı var. Bi bmw ustasına bile sorsan kırmızı koyulur der cıkar aracta sls sistemi var halbuki yeşil konması gerekiyor bunu herkeste bilmiyor. Her bmw ci de bilmiyor maalesef. Sorun boyle başlıyor sonra büyüyor. Bu aracın dilinden az biraz anlamak lazım. Standart mudahale arabayı bozar. Bu sebeple bir sorun oldu mu on yere sorar araştırır ona göre hareket ederim. Bende çok hakim değilim daha amatorum diyebilrim. cunku her gecen gun arabayla ilgili yeni bir bilgi ögreniyorum. E38 in ufak detayında bile teknik kullanmıslar sökerken düz mantık sökersen eline alırsın:) O yüzden araba temiz ise korkmadan bineceksin. Dogan Arsiray yazdı: egzosların uçları hariç herşey harika. Ben orjinali böyle sanıyordum.Sonradan farkettim orjinalinde egzoz görünmüyormus. Ama öyle de çok düz kalıyor. Bu sekilde fena da durmuyor diye düşünüyorum. Biraz zevk meselesi. Bu arada teşekkür ederim. Tüm arkadaşlara da teşekkür ederim .Allah herkese gönlüne göre araç nasip etsin inşallah 2 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 30 Ocak 2021 Paylaş 30 Ocak 2021 Süper. Bir de V8 olsaymış tadından yenmezmiş. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 30 Ocak 2021 Paylaş 30 Ocak 2021 Mustafa Akçay yazdı: e38 kasalarda yıkık bulursanız sizi cok üzer. Ama saglam temiz bulduysanız standart bakımlar dısında sorun cıkartmaz. Birde bu aracları bilmeyen ustalar ve binicilerde üzüyor aslında. Örnek verecek olursak ben aracımı kısa bir süreligine arkadasa satmıstım o esnada aracın direksiyon pompasında sorun olmuş yagsız bırakmıslar farkedince de direksiyon yagını standart olan atf kırmızı koymuslar oyle olunca bu araclar icin uygun bir yag degil. Usta da bilmiyor dolayısıyla pompayı degistirdik. Aracın her yanında teknik bir ayrıntı var. Bi bmw ustasına bile sorsan kırmızı koyulur der cıkar aracta sls sistemi var halbuki yeşil konması gerekiyor bunu herkeste bilmiyor. Her bmw ci de bilmiyor maalesef. Sorun boyle başlıyor sonra büyüyor. Bu aracın dilinden az biraz anlamak lazım. Standart mudahale arabayı bozar. Bu sebeple bir sorun oldu mu on yere sorar araştırır ona göre hareket ederim. Bende çok hakim değilim daha amatorum diyebilrim. cunku her gecen gun arabayla ilgili yeni bir bilgi ögreniyorum. E38 in ufak detayında bile teknik kullanmıslar sökerken düz mantık sökersen eline alırsın:) O yüzden araba temiz ise korkmadan bineceksin. Ben orjinali böyle sanıyordum.Sonradan farkettim orjinalinde egzoz görünmüyormus. Ama öyle de çok düz kalıyor. Bu sekilde fena da durmuyor diye düşünüyorum. Biraz zevk meselesi. Bu arada teşekkür ederim. Tüm arkadaşlara da teşekkür ederim .Allah herkese gönlüne göre araç nasip etsin inşallah Şanslısınız. Aracına bilinçli yaklaşan kullanıcı sayısı belki %5 bile değil. Çok güzel mekine. Makinelerin krallarından yani. Keyifli sürüşler 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 30 Ocak 2021 Paylaş 30 Ocak 2021 bir tarihte düz vites 1995 v8 730 bulmuştum. temiz ve çok sessiz bir arabaydı. param yetmemişti. dediğim 1112 sene önce filan. 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 30 Ocak 2021 Paylaş 30 Ocak 2021 Dogan Arsiray yazdı: 1112 sene önce filan. O zaman para var mıydı ya? 3 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 30 Ocak 2021 Paylaş 30 Ocak 2021 2,5 motor muydu bunlar. Sınıfını için çok küçük 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 30 Ocak 2021 Paylaş 30 Ocak 2021 m52 2.8 motor. sıralı altı. 192 hp. 2 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 30 Ocak 2021 Paylaş 30 Ocak 2021 Çok sevdiğim kasalardan, maaşallah tertemiz. 1 Yorum bağlantısı
Ercüment Yıldırım 30 Ocak 2021 Paylaş 30 Ocak 2021 Maşallah Allah kaza bela göstermesin 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 30 Ocak 2021 Paylaş 30 Ocak 2021 Maşallah içine bayıldım, ömrümün geri kalanını bu arabanın içinde geçirebilirim heralde 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 30 Ocak 2021 Paylaş 30 Ocak 2021 Anlatılmaz yaşanır denen bu sanırım, 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Akçay 30 Ocak 2021 Yazar Paylaş 30 Ocak 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Şanslısınız. Aracına bilinçli yaklaşan kullanıcı sayısı belki %5 bile değil. Çok güzel mekine. Makinelerin krallarından yani. Keyifli sürüşler Bu araçlar 3 kasalardaki gibi hor kullanılmaz ama yinede kullanan yok degil. Aldıgı kisi 6 senedir kullanıyordu o da guzel bakmıs. Hatta ilk 99 senesinde özel siparişle eczacıbası makam aracı kullanmıs gibi seyler soylendi dogru yanlıs bilmiyorum. Ama ben sırf taba renginden dolayı almıstım. Ebrar Tüfek yazdı: Maşallah içine bayıldım, ömrümün geri kalanını bu arabanın içinde geçirebilirim heralde eyvallah insallah daha guzeli senin olur kardesim Dogan Arsiray yazdı: m52 2.8 motor. sıralı altı. 192 hp. Aynen alırken özellikle bu motoru alın demişlerdi. 7,40 gibi 6 saniyede sıfır 100 yapmıyor 9 saniyede falan ayapıyor teknikte öyle yazıyordu. ama onun dısında sorunsuz en güzel motor diye aldım 260 km hıza kadar çıkabiliyor. 7,40 dan sonra geliyor :)) Ama 760 isterdim dogrusu tertemiz oynanmamıs. O da cok zor cok Furkan Avcı yazdı: Çok sevdiğim kasalardan, maaşallah tertemiz. Allah nasip eder insallah Evren Erakçora yazdı: 2,5 motor muydu bunlar. Sınıfını için çok küçük bu tartışılır. Motor kasayı yeniyor o konuda sorun yok ama dedigim gibi 40 tadıdı performansta vermez. Bana yetiyor Dogan Arsiray yazdı: bir tarihte düz vites 1995 v8 730 bulmuştum. temiz ve çok sessiz bir arabaydı. param yetmemişti. dediğim 1112 sene önce filan. manuel bir tane görmüştüm nette simdi var mı bilmiyorum 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Akçay 30 Ocak 2021 Yazar Paylaş 30 Ocak 2021 Selim Bilgin yazdı: Süper. Bir de V8 olsaymış tadından yenmezmiş. Bu aracı alış hikayem biraz degisik ama kısaca bana aldıran arkadas o zamanlar 28 al baskasına bakma dedi.Bende ona uydum aldım. Sukur sorun yasamadım. İnsallah ta yasamam 40 lar ın sesi ayrı ok guzel hele 50 olsa daha başka 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 30 Ocak 2021 Paylaş 30 Ocak 2021 Bu aracı ilk yanlış hatırlamıyorsam transporter filminde görmüştüm. Harika bir araç. Özellikle bu araçların s serisi, 7 serisi, rolls royce ve bentley gibi araçlarında iç mekanda kullanılan özellikler acayip ilgimi çekiyor. İnsanlar lüks için acayip şeyler tasarlamışlar. Zaten şu anda acayip bir döneme girdiler. Hayırlı olsun güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Fedai Özoğlu 30 Ocak 2021 Paylaş 30 Ocak 2021 Güzel araba. Zamanı biraz daha eskidiğinde paha biçilemez olacak. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Akçay 31 Ocak 2021 Yazar Paylaş 31 Ocak 2021 Mehmet Yeter yazdı: Bu aracı ilk yanlış hatırlamıyorsam transporter filminde görmüştüm. Harika bir araç. Özellikle bu araçların s serisi, 7 serisi, rolls royce ve bentley gibi araçlarında iç mekanda kullanılan özellikler acayip ilgimi çekiyor. İnsanlar lüks için acayip şeyler tasarlamışlar. Zaten şu anda acayip bir döneme girdiler. Hayırlı olsun güle güle kullanın. Evet orada ve james bondda kullanıldı hatta bir bayan var luks modelleri tanıtan o tanıtımını falan yapmıştı. TAbi orada ekstra bazı özellikler eklenmişti film için( Füze çivi vs) Benide kendine çeken yaşına rağmen özellikleri .Gerçekten insan şaşırıyor. biz 2000 model doğanların arkasında eşşek kadar hidrolik direksiyon yazısını görmüş adamlarız :)) tamam segment çook farklı da o zamanlar bize maalesef konfor anlamında hicbirşey vermemişler. Fedai Özoğlu yazdı: Güzel araba. Zamanı biraz daha eskidiğinde paha biçilemez olacak. Klasikolma yolunda ilerliyor:) Şuan 22 yaşında 10 yıl daha geçse salonda sergileriz artık :)) Mehmet Yeter yazdı: Bu aracı ilk yanlış hatırlamıyorsam transporter filminde görmüştüm. Harika bir araç. Özellikle bu araçların s serisi, 7 serisi, rolls royce ve bentley gibi araçlarında iç mekanda kullanılan özellikler acayip ilgimi çekiyor. İnsanlar lüks için acayip şeyler tasarlamışlar. Zaten şu anda acayip bir döneme girdiler. Hayırlı olsun güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 1 Şubat 2021 Paylaş 1 Şubat 2021 Süleyman Çakır'ın aracıdan değil mi bu yahu Maşallah.Düştüm. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Akçay 1 Şubat 2021 Yazar Paylaş 1 Şubat 2021 Ümit Türk yazdı: Süleyman Çakır'ın aracıdan değil mi bu yahu Maşallah.Düştüm. Bu kasaların en babası o adı bmw l7 7,50 il L7 siye gecer bizimkinden farkı iki kapı arasında gemi kamarası gibi penceresi vardır daha uzundur. birde arka koltukların arası kapalıdır orada kalorifer vb tesisat vardır. İç resminin fotosu asağıda var. http://www.e38registry.org/olli-l7-individual/#gallery-9 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 1 Şubat 2021 Paylaş 1 Şubat 2021 L7 yi çinde görmüştüm, iş yaptığımız bir Taylandlı patronun çin fabrikasının makam aracıydı. ilginç bir alet. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Akçay 1 Şubat 2021 Yazar Paylaş 1 Şubat 2021 Dogan Arsiray yazdı: L7 yi çinde görmüştüm, iş yaptığımız bir Taylandlı patronun çin fabrikasının makam aracıydı. ilginç bir alet. Harika bir arac yakından gormek nasip olmadı valla gorsem uzun uzun incelerdim. turkiyede 7 adet oldugu soylenmekte. Yorum bağlantısı
Oğulcan Akıncıoğlu 1 Şubat 2021 Paylaş 1 Şubat 2021 O halde meşhur L7 videosuda burada dursun [emoji846]Maşallah aracınıza [emoji3478] 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Akçay 18 Ekim 2023 Yazar Paylaş 18 Ekim 2023 Bu grubun en babası bu işte. HArika birşey Yorum bağlantısı
Recommended Posts