İçeriğe Yönlendir

Bu da Benim Tosun BMW 7 28 IL

Mustafa Akçay

Recommended Posts

Mustafa Akçay

99 model aracımı 2015 ten bu yana kullanmaktayım. Arada ufak bir ayrılık yaşasamda benim icin vazgecilmezlerden her zaman yeri ayrı bir araç . Bu araca kimisinin ön yargısı vardır. bilmediği için. bende almadan önce o tayfadaydım. Araç ile ilgili sorularınız olursa memnuniyetle cevaplarım :))

Yalnız resim ekleyemiyorum. O kötü oldu nasıl eklenir acaba ?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tayfun Aydın

Hocam hızlıresim.com dan girip resim ekleyebilirsiniz siteye.. Medyadan bağlantı yükle bölümüne hızlı resimden aldığınız linki yazıp yükle diyeceksiniz.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Mustafa Akçay yazdı:

99 model aracımı 2015 ten bu yana kullanmaktayım. Arada ufak bir ayrılık yaşasamda benim icin vazgecilmezlerden her zaman yeri ayrı bir araç . Bu araca kimisinin ön yargısı vardır. bilmediği için. bende almadan önce o tayfadaydım. Araç ile ilgili sorularınız olursa memnuniyetle cevaplarım :))

Yalnız resim ekleyemiyorum. O kötü oldu nasıl eklenir acaba ?

Arabanın instagramı varsa bağlantı paylaş. Ordan bakarız

Yorum bağlantısı
Mustafa Akçay

instagramı yok maalesef simdi resim yuklemeye calsııyorum:))

Yorum bağlantısı
Ali Gök

7.28 merak ettim severiz büyük hacimli arabaları

hoşgeldiniz bu arada

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Akçay

iBEcUY.jpg

tfMTGf.jpg

uuvMIN.jpg

UsJBng.jpg

dgWlfD.jpg

2EZUki.jpg

XllobW.jpg

M6CdW0.jpg

11gmnY.jpg

Arkadaşlar url ekle kısmına basınca uzun sure bekletiyor bende bu sekilde link ekledim. yanlış bir şey yaptıysam kusura bakmayın .

Umarım buradan gorebilirsiniz

Ali Gök yazdı:

7.28 merak ettim severiz büyük hacimli arabaları

hoşgeldiniz bu arada

teşekkürler insallah olmustur :))

• Beğen 14
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Bir zamanlar bunlara 1.3 multijet swap yapmayı düşünüyrdum. çok severim :D

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Akçay
Ali Darbaz yazdı:

Bir zamanlar bunlara 1.3 multijet swap yapmayı düşünüyrdum. çok severim :D

o nasıl olacaktı ki :)

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Mustafa Akçay yazdı:

o nasıl olacaktı ki :)

Motoru ve şanzımanı söküp, çıkma doblo 1.3 motorunu dikine yerleştiricektim.  Son dişli oranını büyütüp, motorun gücünün yetmesini sağlayacaktım. Maksat uçuz parça ile bmw konforunu yakalmak. Varsın rampada 80 km hızla çıksın. Son hızda 135 felan olucaktı. Ama işte bütçem yok. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Barış AÇIL

Ayni kasa 7.40 il ye bende binmistim. Ama sormayın o anda akil tutulması yaşamıştım.
Hic birsey hatırlamıyorum.[emoji2957]

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Gök
Ali Darbaz yazdı:

Motoru ve şanzımanı söküp, çıkma doblo 1.3 motorunu dikine yerleştiricektim.  Son dişli oranını büyütüp, motorun gücünün yetmesini sağlayacaktım. Maksat uçuz parça ile bmw konforunu yakalmak. Varsın rampada 80 km hızla çıksın. Son hızda 135 felan olucaktı. Ama işte bütçem yok. 

iyiki bütçen yok ali abi :D 

• Beğen 5
  • Mutlu 9
Yorum bağlantısı
Mustafa Akçay
(düzenlendi)
Ali Darbaz yazdı:

28 alma sebebimde buydu hem yakıt hem vergi hem de sorun cıkarırsa daha uygun rakama :) hallederim diye emin ol multijete yakın yakar 50 kuru yakıyor sehiricinde ama 7 tadını gucunu verir bir 40 kadar olmasada guzeldir motoru

Yalnız bu 2 ton araba manuel tat vermez :)

tarihinde Mustafa Akçay tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Gök

araba tank maşallah

döşemeleri sonradan mı yenilettiniz orjinalimi böyleydi

Yorum bağlantısı
Mustafa Akçay
Ali Gök yazdı:

araba tank maşallah

döşemeleri sonradan mı yenilettiniz orjinalimi böyleydi

Eyvallah orjinal döşemeleri:) kendim boyadım. Epey ugrastım araca :) komple boyadım detay yaptık ardından koltukları boyadık. tamir etmeye calıstık ufak tefek catlakları :))

Yorum bağlantısı
Mustafa Akçay
Furkan Sumer yazdı:

aracı siz mi satıyorsunuz? 

Buraya satılık diye koymadım .Arkadaşlar galeriden ilana koydu . Araç benim

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağatay Kılınç
(düzenlendi)

Maşallah araç harika👍🏼

tarihinde Çağatay Kılınç tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Akçay
Çağatay Kılınç yazdı:

Maşallah araç harika güle güle kullanın. Ancak Sitede ilanını gördüm ama yazdıklarınızdan da binmeyi düşündüğümüzü anladım. Satışta mı?

Eyvallah teşekkürler. Araca biniyorum. Ama aynı zamanda satılık değerinde giderse satarım. A dan z ye topladım biniyorum. Bu keyfe keder satılık olanlardan :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Herkesin hayalidir 7 serisi. Standart bakım haricinde masrafları nasıl oluyor? Yoruyor mu?

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...